Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 05. února 2018 09:43

Karja no na asosu se vraci uplne najjednoduchsie: je tam taky formularik na vraceni kde iba dopises cislo dovodu vraceni z danych moznosti. A potom ides na stranku returns, adresa je tam na tom firmulari, vytisknes ho, prilepis na balik a zadarmo odovzdas na poste. Len pri otvarani baliku moc nedotrhaj ten obal a ziadne prilozene papiere lebo to chcu spat (asi blbost ale mne to mala vzdy uchmatne a musim za nou lietat a brat jej to)

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 10:55

olivieraa Ha, tak to je super, mám radost, právě objednávám kurýra na HaM a je to teda opruz, možná to hodim na poštu a bude vystaráno;-)

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:06

Existuje neco ucinneho a u vas osvedceneho na doplneni energie eventuelne vylepseni nalady? Myslim tim nejaky vitamin ci tak neco. 

Nebo skoncim na LSD

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:07

tzaziki sex

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:14

viktorka_od splavu Tak to je jedna z poslednich veci na ktere mam chut a energii,bohuzel.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:18

tzaziki trezalka, medunka, hermanek a podle me by pomohlo slunicko - klidne solarko? 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:38

Jak se tady vedle řeší vizity na šestinedělí, tak mě napadlo, že vlastně vůbec nechápu ty početné návštěvy v porodnici. Jako chápu otce, sourozence dítěte, případně prarodiče, ale proč tam proboha musí lézt kdejaká bába. Poprvé jsem byla na pokoji sama (bylo málo maminek a miminek), podruhé jsem byla asi dva dny s paní, za kterou se natlačilo x kolegyň (pracovala v kadeřnictví spojeném s fitness studiem, takže přišly asi fakt všechny). Bylo to v zimě, takže všude bundy, našlapáno na zemi, jak je v porodnici teplo, tak se to tam všechno vypařovalo. Fakt labúžo!

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:59

Oknel u nás je to povinné očkovanie.

No, čo Ti poviem, pri staršej nebolo a celú škôlku sme sa s tým morili, pretože naše dieťa má znženú bunkovú imunitu  niekto tam nosil dieťa večne choré, na ATB sme boli niekoľkokrát do roka a naša pediatrička sa hádala s našou imunologičku či očkovať, alebo nie (lebo z výterov tam ten pneumokok bo každú chvíľu). Mladší už bol očkovaný automaticky.

Inak teda moja teta je po pneumokokovi na jedno ucho hluchá a susedovo dieťa v niekoľkých mesiacoch s ním skončilo na JISke a nebolo úplne jasné, či sa z toho dostane, alebo nie.

Na strane druhej, je strašná kopa detí, ktoré pneumokoka prejdú a skoro ani nevedia, tak vyberaj.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 05. února 2018 11:59

tzaziki jar

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 05. února 2018 12:03

tzaziki Žen-šen? Prý.

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 05. února 2018 12:04
Reakce na slniecko:

tzaziki jar

​Musela jsem se zamyslet

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 05. února 2018 12:04

tzaziki krome vseho zmineneho jeste zobat horcik...

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 05. února 2018 12:14

tzaziki Souhlasím s 711990, chce to hodně slunce. Jakmile se venku objeví, neodkládat to, pokud to jen trochu jde, a jít na chvilku ven. A protože u nás je v zimě slunce málo, doplnit to vitamínem D. Toho má většina dospělé populace u nás nedostatek.

Na vylepšení nálady a doplnění energie používám i vůně. Máš nějaké, co by se na to daly použít? A pomáhá mi i používání aromaterapeutických olejů.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 05. února 2018 12:15

tzaziki Ještě je strašně důležitý spánek. Spíš dost dlouho a dobře? 

A taky pomáhá ten hořčík, jak píše Pavlena 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 05. února 2018 13:24
Reakce na Sweet Potato:

​Musela jsem se zamyslet

Prosím, v žiadnom prípade nie túto, to už radšej okenu...

Offline Lamicka
14185 příspěvků moje polička 05. února 2018 13:43

tzaziki Mne pomaha nejvic ten jiz zmineny horcik. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. února 2018 13:58

tzaziki Mně pomáhá floradix-železo. Na tu únavu teda. Ale když nejsem únavená, mám i lepší náladu. A sluníčko, vždycky, když vysvitne, snažím se ho "nastřádat". 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. února 2018 13:59

brrr v porodnici kde som rodila boli navstevy na izbe sestonedelia zakazane. babatka sa davali na chodbu k velkemu sklenenemu oknu a mamicky chodili az von za sklo na vonkajsiu chodbu kde boli navstevy.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 05. února 2018 14:40

brrr no, to u nás to bolo tiež ako v talianskej rodine, furt niekto, to vieš, prvé vnúčence v širokej rodine...ale bolo to milé...ale u nás bola návštevná miestnosť, na izbu mohol len manžel/otec dieťaťa.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 05. února 2018 15:13

eless slniecko U nás byl na chodbě taky kout pro návštěvy, ale ten nikdo nepoužíval.

U nás to bylo taky první dítko po desítkách let, ale návštěvy vyčkaly těch pár dnů a pak dorazily v určenou hodinu k našim (kam jsme teda dorazili i my ).