Karja no na asosu se vraci uplne najjednoduchsie: je tam taky formularik na vraceni kde iba dopises cislo dovodu vraceni z danych moznosti. A potom ides na stranku returns, adresa je tam na tom firmulari, vytisknes ho, prilepis na balik a zadarmo odovzdas na poste. Len pri otvarani baliku moc nedotrhaj ten obal a ziadne prilozene papiere lebo to chcu spat (asi blbost ale mne to mala vzdy uchmatne a musim za nou lietat a brat jej to)
Vše o těhotenství a dětech
olivieraa Ha, tak to je super, mám radost, právě objednávám kurýra na HaM a je to teda opruz, možná to hodim na poštu a bude vystaráno;-)
Existuje neco ucinneho a u vas osvedceneho na doplneni energie eventuelne vylepseni nalady? Myslim tim nejaky vitamin ci tak neco.
Nebo skoncim na LSD
tzaziki sex![]()
viktorka_od splavu Tak to je jedna z poslednich veci na ktere mam chut a energii,bohuzel.![]()
tzaziki trezalka, medunka, hermanek a podle me by pomohlo slunicko - klidne solarko?
Jak se tady vedle řeší vizity na šestinedělí, tak mě napadlo, že vlastně vůbec nechápu ty početné návštěvy v porodnici. Jako chápu otce, sourozence dítěte, případně prarodiče, ale proč tam proboha musí lézt kdejaká bába. Poprvé jsem byla na pokoji sama (bylo málo maminek a miminek), podruhé jsem byla asi dva dny s paní, za kterou se natlačilo x kolegyň (pracovala v kadeřnictví spojeném s fitness studiem, takže přišly asi fakt všechny).
Bylo to v zimě, takže všude bundy, našlapáno na zemi, jak je v porodnici teplo, tak se to tam všechno vypařovalo. Fakt labúžo!
Oknel u nás je to povinné očkovanie.
No, čo Ti poviem, pri staršej nebolo a celú škôlku sme sa s tým morili, pretože naše dieťa má znženú bunkovú imunitu niekto tam nosil dieťa večne choré, na ATB sme boli niekoľkokrát do roka a naša pediatrička sa hádala s našou imunologičku či očkovať, alebo nie (lebo z výterov tam ten pneumokok bo každú chvíľu). Mladší už bol očkovaný automaticky.
Inak teda moja teta je po pneumokokovi na jedno ucho hluchá a susedovo dieťa v niekoľkých mesiacoch s ním skončilo na JISke a nebolo úplne jasné, či sa z toho dostane, alebo nie.
Na strane druhej, je strašná kopa detí, ktoré pneumokoka prejdú a skoro ani nevedia, tak vyberaj.
tzaziki jar
tzaziki Žen-šen? Prý.
tzaziki krome vseho zmineneho jeste zobat horcik...
tzaziki Souhlasím s 711990, chce to hodně slunce. Jakmile se venku objeví, neodkládat to, pokud to jen trochu jde, a jít na chvilku ven. A protože u nás je v zimě slunce málo, doplnit to vitamínem D. Toho má většina dospělé populace u nás nedostatek.
Na vylepšení nálady a doplnění energie používám i vůně. Máš nějaké, co by se na to daly použít? A pomáhá mi i používání aromaterapeutických olejů.
tzaziki Mne pomaha nejvic ten jiz zmineny horcik.
tzaziki Mně pomáhá floradix-železo. Na tu únavu teda. Ale když nejsem únavená, mám i lepší náladu. A sluníčko, vždycky, když vysvitne, snažím se ho "nastřádat".
brrr v porodnici kde som rodila boli navstevy na izbe sestonedelia zakazane. babatka sa davali na chodbu k velkemu sklenenemu oknu a mamicky chodili az von za sklo na vonkajsiu chodbu kde boli navstevy.
brrr no, to u nás to bolo tiež ako v talianskej rodine, furt niekto, to vieš, prvé vnúčence v širokej rodine...ale bolo to milé...ale u nás bola návštevná miestnosť, na izbu mohol len manžel/otec dieťaťa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.