Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 16:10

tzaziki Já mám stejné doporučení jako 711990 a to třezalku. Mně to hodně učinkuje, příteli taky. Ale je to spíš na takové splíny, energii to nedodá, spíš ti začne být hodně věcí ukradenejch:-D Ale tím, že ti budou ukradený možná získáš ztracenou energii, kdo ví.

No a nebo nějakej větší impulz. Na všechno se vykašlat, svěřit někomu děti a jet na den lyžovat s kamarádkou? Nebo něco podobnýho, něco, kde se nasměješ tak, že na to budeš ještě měsíc vzpomínat??

(Já mám jednu známou a tu třeba energeticky vysávám, protože z tý ženský prostě něco jde, člověk z ní má pocit, že všechno dokáže. Vídáme se málokdy, ale nasaju si z ní vždycky tak na měsíc:-D. Doufám, že jí budou zajímat cizí mimina a staví se někdy za mnou.Mít takovouhle kamarádku je k nezaplacení, samozřejmě se na ní stojí fronta a je to jen moje známá, fakt škoda.)

Offline Lamicka
14185 příspěvků moje polička 05. února 2018 16:34

tzaziki Jen bych byla s bylinkami opatrna, pokud treba beres nejake leky. Hlavne s tou trezalkou. 

Online continuity
43127 příspěvků moje polička 05. února 2018 17:04

Lamicka to jsem chtěla říct, trezalka je docela silná droga. Podobně železo: anémie muže způsobit únavu, ale pokud mate železa dost, takt to nepomůže, akorát vám bude špatně. Na blind bych zkusila akorát to mgnezium a B6, případně nějaký lepší multak.

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 17:27

continuity To je pravda, uplně jsem zapomněla, že tu třezalku fakt může člověk ryze zdravej a ještě snad nelezoucí na slunce. Díky za doplnění;-).

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 05. února 2018 17:39

tzaziki to je skoda. jsem objevila ze to neni vec na kterou je treba se nejak specialne pripravovat, zvedne naladu a doda energii spolehlive. se k staru menim na chlapa asi:-)

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 05. února 2018 18:02

slniecko i ostatní - moc děkuji za odpovědi. Já s kamarádkou jsme stará škola a ještě stále u nás převažuje názor - raději nechat očkovat. kamarádky dcera právě nevěděla, bála se ... takže děkuji všem, asi do toho půjde, raději všemu zlému předejít ... meningokoka chce nechat určitě, tady vůbec nepřemýšlela. Tak ještě jednou díky, šlo nám hlavně o zkušenosti, ať malou zbytečně netrápí :-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. února 2018 18:33

tzaziki  Budu se opakovat, ale magnesiem určitě nic nezkazíte. Klidně jen takové ty šumáky, z DMka, nebo tak něco.

Naopak třezalka, meduňka ... to všechno je na utlumení, odpočinek, relax. Rozhodně nic, co by dodalo energii. S tou třezalkou se musí navíc fakt opatrně. Každopádně, pokud byste pořebovala něco na uklidnění, radila bych úplně jinou rostlinu, a to zcela seriozně 

Jinak na energii mě ještě napadá zvýšit příjem ořechů, luštěnin, silného zeleného čaje a taky čokolády. Jo a dělat si radost - fakt. Minimálně jednou denně, i kdyby to mělo být zapálení blbý svíčky, oblíbené jídlo, dlouhá koupel, hodinka nicnedělání, nalakování nehtů ... cokoli, klidně drobnost. Fakt to pomáhá. 

Offline Gatita
8626 příspěvků moje polička 05. února 2018 18:43

Jdu si k vám opět pro radu. Nejdřív se ale musím pochlubit. KONEČNĚ si syn začal říkat na nočník. Myslím, že celkem spolehlivě, doma jsme nehodu neměli už několik dnů. Mám radost, fakt hroznou, už jsem nad tím skoro začala lámat hůl. 

Zítra jde syn opět do jeslí, kde děti, které to ještě neumí 100%, nosí standardně pleny. Učitelky s nimi tedy poctivě na záchod běhají, ale dítě si musí  říci. Jde o to, že když dám synovi plenku, tak to bere, že je vše v suchu, a neřekne si. To mám ověřeno, i když jinak už to fakt umí a aktivně si přijde říci.

A já mám teď strach, aby v těch jeslích zase nezapomněl, že se do kalhot nečurá. Jako vážně uvažuji, že s ním zůstanu pár dní doma, aby si to zažil. Moc se mi to ale samozřejmě nehodí. Máte s tím zkušenost, je riziko, že to zapomene? Je mu skoro dva a půl. 

49352 příspěvků moje polička 05. února 2018 18:48

Gatita dala bych mu věci na převlečení ale plínky už rozhodně ne.

Online continuity
43127 příspěvků moje polička 05. února 2018 18:52

viktorka_od splavu Gatita jj jak pise Viktorka, klido dvoje teplacky. Učitelky jsou zvyklé ještě ve školce, ze se občas stane nehoda. Až kdyby to neklaplo a tlačily na plinu, nechala bych si ho par dni doma.

Offline rasaNori
8840 příspěvků moje polička 05. února 2018 19:05

mrně ma jít v patek na ockovani,nicméně ma stále rymu. Co teď?

49352 příspěvků moje polička 05. února 2018 19:10

rasaNori nic. prostě půjde až bude zdravá.

Offline rasaNori
8840 příspěvků moje polička 05. února 2018 19:15

hmm. asi tam zavolam zitra :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:12

rasaNori My máme jít na poslední očkování už půl roku. Mladej je teda velkej, ale buď má rýmu nebo já odpolední . Odsunutí očkování ničemu nevadí, vždy je tam nějaké rozmezí, kdy je to vhodné. 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:18

Dekuji vsem za rady.

Vzhledem k soucasnemu zdravotnimu stavu vynecham trezalku a prubnu horcik,vidim to na MagneB6. Spanku mam urcite nedostatek a snazim se to dohnat o vikendu,kdy me manzel rano zastoupi a ja si mohu prispat. Mate pravdu,ze obcasne kafe a pokec pomaha. Ale i tak nic moc.

A na jaro cekam a doufam,ze zabere.

Stve me jak jsem bez stavy a prudiva na vsechny,oskliva na deti. Mam pocit,ze mi zivot utika mezi prsty a vsechno to odnasi deti a manzel.

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:42

rasaNori První očkování jsme odsouvali dlouho, mladej se s rýmou snad narodil  Doktorka v pohodě, říkala, že k očkování je nutné, aby rýmu neměl ani nikdo z lidí doma, takže to trvalo fakt dlouho, dosáhnout takového stavu 

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:51

viktorka_od splavu Máš pravdu, jenže když chybí chuť a energie, tak musíš mít někoho, kdo to za tebe oddělá a to neni pokaždý jen tak. Možná tak lovit v mladých vodách. Navíc když chybí energie, člověk si připadá docela hnusnej, takže ten druhej ještě musí být zamilovanej nebo blbej, aby si toho nevšimnul. No nemusí to být jednoduchý najít na to vhodný lidi!

49352 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:53

Karja no to je fakt! abych se pomalu začla poohlížet po nějakym kolouchovi!

jinak beze srandy, uvědomuju si že je klíčový aby se člověk měl rád. neže by ho jinak nikdo rád neměl nebo nechtěl, ale aby si to bez nějakých rušivých myšlenek a starostí užil...

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:55

tzaziki To víš, že jo, musíš si prostě zvednout náladu. Na jaře to bude určitě lepší. Snaž se teda chodit častěji na ty kafíčka, ono si asi paradoxně možná odpočineš víc, když někam vyrazíš, budeš mít aktivitu, co tě baví, než když prospíš půl odpoledne. Držim palce, ať se to brzo zlepší, ale jsem si jistá, že jo!

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. února 2018 20:56

viktorka_od splavu Přesně, blbýho a mladýho. A buď zamilovanýho nebo závislýho na tvym kapesnym!:-D