Vše o těhotenství a dětech
711990 Tak to my bychom asi radši větší rozestup, ale právě abychom to stihli, přišel druhý dřív. Pro mě byla pomyslná hranice 40, resp. do 40 (u mě).
Pinot Noir ja mela tech 30 a taky jsem to stihla a proto ani nechci treti kousek:)
rasaNori A to já bych třetí i brala, ale ten už se stihnout nedá ![]()
Mně to plánování přijde zvláštní v každym věku, jako chápu, že ve 20 eště ne a v padesáti už ne, ale jinak mi smysl striktního stíhání do XX uniká.
Mutziputzi Kazdy tohle citi jinak. Moje duvody byly z velke casti racionalni, deti jsem chtela stihnou do 30, protoze v rodine mame zdrav.problem, vedela jsem, ze cim driv, tim to lip pujde a taky jsem chtela cas na pripadne reseni problemu, ale zaroven jsem citila, ze je ten vek kolem 27-32 je pro me idealni.
rasaNori ja bych treti brala, ale mela jsem se rozhoupat hned, jit do toho po druhem diteti. Ted mam doma odpiplane partaky a uz nechci.
Lamicka určitý plánování samozřejmě nezpochybňuju, ale obvykle je to takový striktní ex post, čili poté co se mi povede do 30 porodit dvě děti, tvrdím že 30 byl deadline, v reálu pochybuju, že kdyby to někdo nestihnul, tak se snažením v daný den přestane.
Mutziputzi Myslim, ze to kazdy pise jako orientacni vek. Taky pak muze byt vsechno jinak. Zrovna u planovani deti casto plati to "clovek mini... "
Lamicka no právě![]()
Mutziputzi pockej ale ja nikde netvrdim, ze bych uderem 30 prestala chtit treba druhe, jen sama za sebe jsem rada ze se to tak podarilo. Pro me ideal by bylo mit prvni v tech 26,ale to by na sebe nesmela nechat skoro 2 roky cekat:D a taky bych nejradsi vsechny ty detske kramy postupne lifrovala pryc, a ne ze mi tu budou dalsich treba 3 az 5 let ty veci smrdet, nez se rozhoupu ze jako tretatko jo...
rasaNori to jsem nemyslela konkrétně tebe, ale často jsem slyšela a v každý diskuzi pod článkem kdy nějaká celeb zveřejní pozdní těhotenství naběhnou typy "já bych nikdy a maturovat bude a já v důchodu a měla jsem dítě ve 20, je mi 40 a děsně si najednou užívam", to skladování krámu je ale relevantní, to uznávam, já jsem aktuálně ráda, že mam kam narvat svoje věci![]()
Mutziputzi TY ctes diskuze pod celebritima clankama? Vzdyt to je jeste o uroven niz nez ty celebriti clanky![]()
Se rovnou priznam, ze jsem mela taky svuj vnitrni deadline na druhe dite. Ale bylo to tim, ze jsem se na druhe vubec necitila a proste jsem si rekla, ze bud se to povede po tyhle lavi vina, nebo uz nikdy.
Gatita pouze když je stará jako já a raduji se nad komentáři typu "chudák dítě, nána si porodí vnouče" nebo po předčasnym porodu Petry Němcový humor v duchu "předčasný porod ve 40 no hahaha"
Pinot Noir Lamicka dakujem, pojdem na obhliadku do obchodu a nieco mu na nohe vyskusam.
dnes som sa musela otocit po ceste do prace (uz som bola takmer tam) nazad lebo mi volali z jasli ze mi zvracia dieta. vyzera to tak ze tam maju nejaku virozu. fakt super
maly je z toho uplne hotovy a uz vidim ako to chyti muz lebo nan sa nalepi vsetko co syn donesie![]()
Mutziputzi Ta hranice 40 mi taky přišla až s druhým. Kdybych neměla žádné, bylo by samozřejmě všechno jinak. Ale my se přestali chránit, když mi bylo 30. A první se narodil, když mi bylo 35. Takže po necelých dvou letech jsme si řekli, že druhé jo, ale pokud se nepodaří do 40, tak na to kašleme, že 5 let tentokrát čekat nebudeme. Samozřejmě se povedlo okamžitě :)
To skladování je fakt na mašli. Jsem zjistila, když jsem všechno nějak pouklízela, že tu mám ještě celou Ikea tašku poděděných věcí na děti, tak můžu začít znovu. V tomhle ohledu je teda jednoznačná nevýhoda mít děti různého pohlaví.
Pinot Noir jo, taky jsem si dala hranici 40 pro druhe. Nebyly na to fyzicke sily, tak jsme se na to vykaslali. Kdyz mi bylo 42, tak jsem mela takove hnuti mysli, ze jako jo, ale rozmyslela jsem si to, je to uz fakt docela pozde.
A to jsem chtela prvni dite ve 30. Jak rika Lamicka, clovek mini, priroda si to stejne nakonec udela po svem..
Ja chtela prvni tak v 25-6. No podle prognozy to aktualne nevypada, ze bybych ho stihla aspon do 30, takze krvave zzavidim svagrovy (zaroven ji to teda strasne preju, ale...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY