Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Garfie
28643 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:00

Ty jo, já o tom vůbec nepřemýšlela, já si pořád na dítě připadla mladá, kdyby mě netlačil partner, tak ho možná ani nemám, těžko říct. Ale odešli jsme do zahraničí, já nechala práce, stará jsem byla dost, tak prostě všechny okolnosti byly pro...a navíc mi kamarádky slibovaly, že to potrvá minimálně dva roky, než otěhotním  a buch, vyšlo to na poprvé! 

Ale znám pár, který se velmi snažil o třetí dítě, kolem čtyřicítky, ve 42 to vzdali a ona pak otěhotněla naprosto neplánovaně "v přechodu" (myslela, že je) ve 46. Mladším v tu dobu bylo 25 a 15. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:02
Reakce na Mutziputzi:

rasaNori to jsem nemyslela konkrétně tebe, ale často jsem slyšela a v každý diskuzi pod článkem kdy nějaká celeb zveřejní pozdní těhotenství naběhnou typy "já bych nikdy a maturovat bude a já v důchodu a měla jsem dítě ve 20, je mi 40 a děsně si najednou užívam", to skladování krámu je ale relevantní, to uznávam, já jsem aktuálně ráda, že mam kam narvat svoje věci

​Tak já si myslim, že to sou prostě lidi, který žijou tim, že ostatní kritizujou, taková zvláštní povaha a dycky se najde něco, co nude blbě. Moc brzy, moc pozdě, moc, moc málo, moc hubenej, moc tlustej...dosaď dle aktuální potřeby.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:05

Garfie Ja mela v rodine samy mlady mamy, takze mne zvoni na poplach uz tak od svatby (vdana jsem pet let). Marne se opravdu snazime rok a pul, ale uz od te svatby jsme to nechavali vicemene nahode...

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:21

Solathis prosim te ptam se blbe ale delate to spravne? Nevim jak jsem tenkrat mohla byt tak  (blba jak troky) a myslet si ze to pujde hned, kdyzjsem ani nevedela kdy mam ovulaci apod. My cekali skoro 2 roky, ale az posledni cca 3, 4 mesice jsem se zamerila na to aby to probehlo ve spravny cas a pak to vyslo:D u druhe uz jsem vedela na minutu presne:D

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:25

rasaNori Teda pardon, ta prvni veta

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:26

crazydaisy no jako bylo to trochu wtf:D

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:27

crazydaisy prosim te vis proc maj blondyny modriny okolo pupiku? Protoze existujou i blondaci:D asi tak:D

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:28

rasaNori Ja cekala podrobnej navod a byla jsem dost zvedava.

edit

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:29

Mutziputzi 

Nie, ja som pochopila, že partner 71990 by mal pri druhom dieťati 39 rokov, som nepozorne čítala.

Offline slniecko admin
19683 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:44
Reakce na Solathis:

711990 Tchan si manzela poridil v 42

​Potrebujem druhú kávu. Lebo na prvú dobrú bola moja prvá myšlienka "jé, to je milé, tak im to prajem"

A až potom mi doplo, že vtedy sa mu narodil syn, teda tvoj muž.

Inak ja som mala prvé v 27-mich a som po 3 generácii najskoršou matkou, moja mama ma mala v 29 a staré mamy mali ešte viec, otcova mama mala ku 40-tke (otec jedináčik) a starý otec 50 a boli ešte skvelými starými rodičmi.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:54
Reakce na rasaNori:

crazydaisy prosim te vis proc maj blondyny modriny okolo pupiku? Protoze existujou i blondaci:D asi tak:D

​Hele jako, můj muž je blonďák a zrovna s tímhle žádné problémy nemá!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:57

rasaNori crazydaisy se tady smejete, ale my mame znameho gynekologa a ten nam rikal, ze tenhle "problem" je pomerne casty. Pry resil i takove extremy, kdy par spolu spal jednou za 2 mesice a divili se, ze to nejde. 

Offline Aranel
6700 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:15
Reakce na slniecko:

​Potrebujem druhú kávu. Lebo na prvú dobrú bola moja prvá myšlienka "jé, to je milé, tak im to prajem"

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:19

rasaNori Ano, delame, v tom problem neni, uz jsme v peci kliniky, takze uz i mame prpredstavu, co je za problem. Proto taky rikam, ze pravpravdepodobne nestihnu tech 30, nez nez podstoupine vsechna vysetreni a budeme z nich mit vysledky, tak lecbu zahajime nekdy v lete...Doufam.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:24

Solathis v pohode, promin nechtela jsem se te nejak dotknout:)

Online Garfie
28643 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:25

A já si vzpomněla na Indiánský běh..."Děláte to vůbec správně?"

Tak nejprve si vezmu brnění, dlouhou noční košili a dva páry ponožek, jedny tlusté. Namažu si pusu jelením lojem a obličej napudruju Aknepurem. Do uší si nacpu vatu. Takto žádoucí se odeberu do postele a cvičím cviky paní Mojžíšové. On otevře okno, já se zahrabu do několika dek. Když se ke mně můj muž probojuje zvolám "pozor dusím se" a nakapu si do nosu....

"děláme to jako všichni" odpověděla jsem. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:36

rasaNori Nedotkla, ja s tim jen nejsem uplne srovnana... A to mame teda kliku, ze jsme necekali s resenim dyl (chyba neni na me sstrane, nevim, jestli bohuzel, nebo bohudik Nevim, co je horsi...)

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 05. března 2020 12:48

Garfie Ja jsem taky nepremyslela no! Moc se mi nechtelo, protoze jsem lina a tak vubec ten svobodnej zivot nebyl marnej. Ale sambo furt prudil, hlavne teda, ze je urcite neplodnej, ze to nebude jen tak, ze je starej a vsem to dlouho trva...Ale jsem rada, mam dve poloplanovany deti a nemuseli se babrat tim,kdy nejlip, az budeme mit dum, az budeme hodne vydelavat...atd. atd. Ja na to planovani fakt nejsem, mne by se to cely protivilo. Hahaha, ale nerikam, ze je to nejakej super vzorec, vzdyt bydlime u rodicu:-D:-D. Jako mozna usporadat si svuj zivot predem neni marny.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. března 2020 12:58

Karja jak se znam, tak mit vic usporadany zivot, tak by se mi do toho pak uz moc nechtelo. Byla bych pohodlna. Takhle jsem moc nepremyslela, mela jsem ten deadline.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 05. března 2020 13:01

Kdyby jste náhodou chtěli přispět, ale ta částka je fakt šílená

https://www.pribehmaxika.cz/