Prvý deň "karantény" za nami, ako učiteľka som zvyknutá tráviť viac času s dieťaťom, a včera som sa zrejme naladila na nejaký kľudný mód, dúfam, že mi to dlho vydrží
Vše o těhotenství a dětech
Tak s tema skolkama jsem cekala, kdy to prijde..ja dnes vyzvedavala deti po o a stejne jich tam bylo 7?? A uz si je nechavam doma, protoze ja uz do prace taky nechodim.
Sweet Potato jo
Potrebuju si odlozit...U dcery jsem si vsimla otekleho palce. Tak jsem ji vzala na ortopedii,protoze uraz nemela. Nakonec jsme misto ortopedicke diagnozy skoncily s asi s revmatologickou. Jeste neni nic 100%,ale podle laborky to tak vypada. Je ji 16 mesicu. Mam fakt strach,co to bude,do toho ted ta situace. Snad se dostaneme pristi tyden na revmstologii.
miuu Ufff... držím palce, ať ty její splasknou ![]()
miuu Je malinká, jasně. Ale. Já měla revmatické otoky kloubů rukou a nohou po nějaké horší (asi) angíně, někdy v mladším školním věku. Vracelo se to čas od časuještě i pár let. Máti mudra pověděla, že "při důkladné péči a omezeních může zůstat chodící třeba až do rané dospělosti.." ![]()
A co myslíš: jak přišlo, tak odešlo, od té doby jsem už žádné takové potíže neměla a nemám..
Držím palce, moc, artritidu jsme měli dost v rodině, nejmladší když začal chodit, a je OK, i když to byla dlouhá léčba. Všechno dohnal a léta už je zdravý.
miuu znám jednu podobnou holčičku, ji otékaly myslím kolena. Nakonec to zvládli, teď ji akorát kapou kortikoidy do očí ( mela v nich taky zánět), jinak na ní nic nepoznáš.
miuu Držím palce, to jsou hrozné starosti :(
Ten náš příbuzný přestal chodit, ještě to ani pořádně neuměl
. Ten šok a strach byl hrozný. Pak je člověk rád za diagnózu, a že se to dá vyléčit. Revmatologové už dneska mají hodně zkušeností, bohužel i bohudík.
miuu držím palce v čo najpriaznivejší výsledok ![]()
Nevím, jestli znáte, vyskočil to na mě. A nepamatuji, že byste tu o této firmě mluvily.
Sousedi volali moji segre, ze mi venku breci dite...myslite, ze mi ji vezmou? Desny, podrobnosti radsi nevim, jak dlouho brecela, ze to vyvolalo takovou akci. Nebo zda jsou sousedi jen hodne angazovany.
Karja dej jim číslo na sebe ![]()
Jsou angažování, nezainteresovani někdy ten dětský pláč vnímají víc.
continuity Spis meli jit povozit, ze jo!
continuity No, ale musim si na to davat pozor. Mne se obcas kryje uspavani a rikam si,no co, kdyz bude mensi zrovna brecet, chvilku tam vydrzi, ted se budu bat, aby u toho pripadne nebyli sousedi.
Karja bozemuj
ja cekam kdy prijde OSPOD k nam. Cvicim s nim 4x denne vojtovku a teda ten jekot je fakt zoufalej. Jak kdyz ho mlatim.
711990 Jako v Norsku bych ji uz nemela, je to krasny mily dite, po tom by se tam uplne zaprasilo. No snad nebrecela hodinu, my si furt myslime, jak ji slysime a treba zrovna ne! Snad ma jen soused volny minuty na volani!
Karja presne tim to bude! Nudi se:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY