Lamicka no ale po tom porodu je prave hrozně důležité cvičit správně, špatným cvičením to můžeš fakt podělat.
To že s tím cvičením na diastazu a operaci pak platí třeba po roce.
Lamicka no ale po tom porodu je prave hrozně důležité cvičit správně, špatným cvičením to můžeš fakt podělat.
To že s tím cvičením na diastazu a operaci pak platí třeba po roce.
dekuju za navod, timto prohlasuji, ze ji nemam a tim padem se Mutziputzi nemusi obavat:)
711990 to jsem ráda, já jedu podle tvýho seznamu, takže když jí nemáš, tak já jí mít taky nebudu :D
Mutziputzi Po prvním jsem taky neměla, teď možná malou. To bude v pohodě.
Mutziputzi presne tak
v tom pripade bych rada dodala ze porod byl pohodovej, po prichodu z porodnice sem byla.na svy vaze a Tonda prvni mesic jen spal a jedl. Takze to budes mit uplne v klidu a mas se na co tesit![]()
Za dalsi pribeh uz bohuzel nerucim, ale to uz nepojedes podle myho seznamu![]()
continuity nerikam, ze se ma clovek po porodu vrhnout na aerobik, ale ze specializovana cviceni na diastazu jsou vybornym marketingovym tahem nekterych cvicitelu.
Lamicka u mne byla po porodu fyzioterapeutka, cviky ukázala, nic jsem za to neplatila. Že není úplně prave dělat po porodu sklapovacky se asi shodneme?
O nic jiného nejde.
Lamicka tak zrovna tipy z jmenovaneho webu byly zadarmo (aspon pred nekolika lety). Ale souhlasim, ze ucinne je jakekoli cviceni. Btw na tom webu slo predevsim o rehabilitaci panevniho dna.
continuity Shodneme :)
Dcera ted: "Mami, ja si neco nepreju a on me vubec nerespektuje." ![]()
Docela mě potěšilo, že studenti gymnázia přemýšlí o pomoci s hlídáním dětí a roznosem nákupů osamělým seniorům.
Mutziputzi ja som po pôrode mala malú, cvičila som potom individuálne s trénerom špeciálne cviky, teraz ju už nemám. Ono hlavne po pôrode neostaň prekvapená, že budeš mať miesto brucha jamu a nebudeš sa trebárs spočiatku vedieť dvihnúť z postele. Jednak sa to tam zas musí "popreskupovať", jednak tie svaly brucha sú ochabnuté a prípadne aj rozostúpené. Postupne sa dostaneš do normálu (ja som cca 5-6 mesiacov po cisárskom už zvládala normálne na tréningoch cvičiť cviky s ľudmi, ktorí mali bežnú kondíciu a trénovanosť).
Moc to tu nestíhám, ale ještě k té diastáze. Víc než velikost je důležitý důvod, proč se nestála sama. Pokud je příčinou špatné držení těla, tak je naopak důležité najít fyzio , který s tím bude umět pracovat a cvičit s ním. Operace v takovém případě může pomoci jen krátkodobě nebo vést k jiným problémům ( např se zády) - tělo prostě tu svalovou disbalanci nějak musí vykompenzovat.
Já ji po prvním porodu trochu měla nad pupíkem, zatáhlo se to samo. Po druhém porodu ani nevím, měla bych to prozkoumat.
Od pondeli je zavrena skolka![]()
tzaziki ja furt cekam kdy to vyhlasi i u nas![]()
my uz jasle zatvorene mame. najskor som bola na ocr kvoli chorobe a teraz kvoli jaslam. od utorka budem pracovat z domu s dietatom za prdelou. no to bude veselo u nas ![]()
rasaNori A vy teď chodíte do školky? ![]()
U nas uz je zavreta od stredy a dalsie min dva tyzdne bude. Sambo mi dnes nakupil zasobu vina. Som pripravena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.