Sweet Potato vzpomnela jsem si na serial Skippy, jak se v australske busi decka ucila pres radio:-)
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Skippy![]()
eless teda ale ty musíš mať nervy zo železa :-)
brrr nam dnes pristaly po trech dnech ukoly z matematiky a ditko (nejenom moje) to glosovalo, ze ve skole toho za cely tyden nestihnou ani pulku ![]()
i bych to uvitala, kdyby pulka z toho nebylo tupe deleni jednoho velkeho cisla druhym trochu mensim (a to si jeste mame ty priklady sami vymyslet).
cestinarka jim vymysli zadani na kazdy den a vecer jim dava vysledky. to je moc hezke, opravdu si s tim dava denne praci. zato ta matika, to je peklo.
bram Jsem domluvená s učitelkami, prý to pak oslaví o to víc. Nejhorší je, že včera měl oslavu kamarád a toho našeho draka to strašně navnadilo, úplně se na tu svou klepal. Je mi ho líto ![]()
eless Hahaha, dekuji, ty jsi me rozesmala. Hele me sambo sere desne. Jakoby ta jeho ,,pohoda,,. On je furt v pohode, nic neresi, a jeste tim machruje, ale vubec mu nedochazi, ze aby byl jeden v pohode, tak je to proto, ze mu druhej tu pohodu zarizuje, ze jo! Jinak on mi hodne ,,pomaha,, s detmi, furt s nimi je, v podstate mimo pracovnich povinnosti nikam nechodi. Ale to je vsechno, zadna jina starost, nakup, zarizeni, jen si hraje s detma a tvari se, ze jako borec nakonec! Vcera rikal, ze si napise zavet, ze mi neda ani korunu, taky ho seru. No takze ho mam radsi z domu, vetsinou se hrozne tesim na vikend, ze si odpocinu nebo stihnu neco nad ramec, uz v sobotu kolem obeda zazivam velke zklamani z toho prehnaneho ocekavani a tesim se zase na pracovni den, protoze tam je velka sance, ze deti budou dve hodiny spat nastejno a nebude me chvili srat nikdo:-D.
a my jsme uz treti tyden vsichni pekne na hromade. muz je prospal, deti v podstate taky. a ja tu litam jak hadr na holi. pokud ti to udela radost, jdu na inspekci do detskeho pokoje a poslu ti foto (pokud tam nejakym zazrakem poklidili, tak musis pockat do zitra).
MP Meri betsey Karja tak fajn ze som aspon pobavila
obdobie to bolo teda dost narocne. hadky a padlo neraz aj slovo rozvod. lenze kto by to vsetko odsral? no zase ja a este by som nemala ani jeho cast prijmu ktorou vyrazne prispieva na domacnost. mne sa ulavilo ked som opat nastupila do prace ale akonahle som doma dlhsie v tom starom kolotoci tak zase zacinam byt hnusna a zufala. casto sa seba pytam ci som mala mat dieta ked nan nemam nervy. lenze je to sposobene tym ze som takmer na vsetko sama takze z uvah nemat dieta mi vysiel akurat blby vyber chlapa ktory s potomkom moc nepomoze
sice sa to lepsi len ma mrzi ze nepocuva co hovorim a vztah k nemu bude dozivotne poznaceny
Tady se sundávala stará garnýž a nandávala nová. Od půl páté do devíti
II s tchánovou pomocí. Neptejte se mě, podrobnosti nevím, dělala se v ložnici. Mimino samozřejmě už v osm by nejradši šlo do postele. Za trest jsem muži neřekla, že je v troubě buchta, sníme ji sami s miminem, tak!
Karja tyjo mně to došlo až teď ve francii! oni jsou takoví pohodáři že by to s.alo i mě! já jsem fakt lempl ale uvědomila jsem si že prostě využívám toho že ostatní jsou disciplinovaní, tak když jsem ten jeden lajdák, může to v pohodě fungovat. ale oni jsou takoví bohémové všichni
Gatita na zánět spojivek by měl zafungovat Světlík lékařský, prodávají i kapky v lekárně.
eless Tos byla ty, co si psala, ze muž nechce, aby ses vracela do práce, nebo tak něco, ze? Nejspíš si je vedomej toho, ze zrovna neexceluje ... drzim palce, ať se to nějak zlepší.
Nějaké babské tipy na zánět spojivek? Už se v tom zas plácáme...Mladší dítě, mimino, ho má snad od narození.....
U mimina lehké kroužení prstem ze strany na kořeni nosu. světlíkové kapky, např. Euphrasia od weledy nebo obklady z černého čaje...
Nezkoušeli jste Omisan Baby oční kapky (heřmánek + světlík)?
luciole nám je radila doktorka, když jsme tam přišli se zánětem, který se jí nezdál na antibiotika. Mně jako jedinou z celé rodiny pálí v očích, ale alergii na heřmánek nemám. Používám occuflash se světlíkem.
MP Meri hej... no necudujem sa ze vtedajsi vylev co som si tu odlozila si niekto zapamatal. S dietatom je denne 2-3 hodiny ked ho zobere z jasli a kym sa ja vratim z prace. Rannu dochadzku som zabezpecovala ja. Proste som si presadila svoje aj napriek velkym namietkam. Mne zmena rezimu rozhodne pomohla
Nám doma vždycky hned zabral odvar z heřmánku (u mimina nemám zkušenost). Omisan Baby mi právě taky doporučovala doktorka.
Karja tyjo mně to došlo až teď ve francii! oni jsou takoví pohodáři že by to s.alo i mě! já jsem fakt lempl ale uvědomila jsem si že prostě využívám toho že ostatní jsou disciplinovaní, tak když jsem ten jeden lajdák, může to v pohodě fungovat. ale oni jsou takoví bohémové všichni
![]()
jsi tam byla na víkend?![]()
Jinak teda jak zatim, krom toho, že to je tak celkově neestetický, tak v rámci možností dobrý, strie nic, pupík jak má bejt, taková ta čára přes břicho vůbec, tak minimálně počínající diastáza zcela evidentní, to se mi teda nelíbí taky vůbec![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY