Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:38
Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:58

Se vratim ke koronaviru....trimesicni kontrola kycli? Jak moc je to nutne? Ty kycle jsou nejake povinne vysetreni, ale vzhledem k situaci a I k tomu, ze nam v nemocnici zavreli vsechny ambulance si rikam, ze bychom se na to proste vykaslali a nehledali jineho ortopeda na kontrolu. Ty predchozi kontroly mela v poradku.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. března 2020 13:03

Karjaja mela jit s tondou na 6m tenhle tejden a vynechala sem. Na 3m se akorat koukaj jestli sou vyvinuty jadra kycli. Kdyz ne(Tinduv pripad) dalsi kobtrola v 6m.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2020 13:11

Karja jestli byla v pořádku, tak bych nešla. Někde jsem četla, že ty drobnější "vady", jako třeba nedovyvinutá jádra se stejně řeší až v roce.

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 15. března 2020 13:18

Evaeva No my jsme meli zpozdeni uz v tech 6 tydnech a doktor rikal, ze to nevadi, pokud mela prvni kontrolu OK. Zkusim se dovolat nekam na ortopedii a poradit se. Ale u nas to v dosahu dojezdu do hodiny delaji presne tri ordinace, z toho jedna zavrena, dalsi dve nevim, zda funguji.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. března 2020 13:20

Mutziputzi nemam zkusenost s vrnitkem na kocar, ale meli jsme vrnitko na cestovni postylce a dite vzdycky zacalo rvat, ale zase od narozeni to bylo "ultra-senzitivni" dite, nemelo rado zadne serepeticky (treba z kolotoce nad postylkou taky chytalo hysterak) a nema dodnes. Tak tezko rict vlastne.  

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 15. března 2020 14:02

711990 ja jdu ted ve ctvrtek k tomu fyzio, ale je soukromy tak snad to bude ok

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 15. března 2020 15:02

Já jdu v úterý na zubní a s malým na 10m. kontrolu. Teda zatím si to myslím. Uvidím, co za pár hodin vyhlásí vláda. 

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 15. března 2020 15:05

Mutziputzi Homeopatika na ukrivdenost..diky, jsem se dnes poprve zasmala!

Ja teda vubec netusila, co jsi to tady dala za vecicku, nikdy jsem o tom neslysela! Ale taky bych kupovala az dle preferenci ditete, co ty vis, treba ti hrabne a nakonec ti bude stacit nabatikovanej hadr za tisice.

Online žluťásek
8884 příspěvků moje polička 15. března 2020 15:35

dzizisketa Neblázni, to fakt není nutný.

Zrovna ale doma diskutujeme, jestli se ten zákaz vycházení vztahuje i na zahrady soukromé a neveřejné, třeba ve vnitrobloku. Ne že bych chtěla něco očůrávat, chraň Bůh. Ale na tu naši zahradu nikdy nikdo nechodí, jen my. To je relativně bezpečný místo, kde chvilku vyvenčit dítě, ne?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2020 16:39

žluťásek ako s detmi von musim, inak by mi zo starsieho hrablo. Autom do lesa sa stale neda, pojdeme aj na odrazadlo dakam do parku, zas ked sa nebudeme s nikym socializovat, len sa prejdeme, tak snad je to bezpecne?

Edit.aha citam az teraz, ze zakaz vychadzania, to snad u nas este nemame.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. března 2020 16:47

žluťásek ja porad doufam, ze to vychazeni ven nezakazou, protoze jinak nam doma opravdu hrabne. Neumim si predstavit, jak detem vysvetluju, ze nemuzeme ven. U nas je ve vnitrobloku narvano od chvile, co se oteplilo, mame jeden veliky propojeny vnitroblok, vsichni se zname, tam to je horsi nez na hristi. Asi si budeme muset udelat poradnik.

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:38

Tak dnes sme videli mestskú políciu, ako posiela preč 3 bezdomovcov z lavičky v parčíku, a následne 3 dievčatá, ktoré sedeli na deke v školskom areáli niekoľko hodín.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:55

Lamicka Já doufám, že to nebude platit pro soukromé zahrady. Nejbližší sousedi jsou 10 a víc metrů od nás. No, za chvíli budem vědět, co si na nás vymysleli.

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:56

Lamicka Prosím tě, připrav se psychicky, že zakážou, udělají to prý podle počtu nově nemocných, jenomže současná opatření se projeví za 10-14 dní nejdřív, takže logicky nárust bude vysoký. A jestli se někdo z vlády projel dneska venku, tak je to jasné. Ten pořadník je mimochodem dost dobrý nápad.

žluťásek Já bych se toho vnitrobloku nebála, pokud tam skoro nikdo jiný nebude, tak to zřejmě nebude problém. 

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:14

Lamicka Byla jsem s detma doma skoro sest tydnu, kdyz mely nestovice a zvladnout se to dalo.. A poradnik fajn napad.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:16

brrr zákaz vycházení na vlastní zahradu, to by mi přišlo fakt zu viel. 

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:19

Mrakoplas my jsme právě dnes jeli autem do lesa, nikoho jsme nepotkali, a autem z lesa a cestou domů, když jsme si přečetli, co se chystá, jsme přemýšleli, co je na tom programu auto/les/auto špatného. Nebo mi něco uniká? 

Offline Torrah
3425 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:46

Mutziputzi co se týče toho houpadla, doporučuji si ho někde půjčit a vyzkoušet. Naši ho takhle nadšeně půjčili a přivezli, že to jako bude super, houpadlo vrnělo, kočár se lehce chvěl (i na nejvyšší obrátky houpadla), dítě řvalo, protože prostě mu to nestačilo. Tak s díky vrátili.

Možná ale, když na to bude zvyklé od narození, tak to půjde. U nás byl asi problém, že malá je zvyklá na ježdění a tím pádem větší otřesy kočáru, než vydá to houpadlo. Já to tedy viděla poprvé, zaujalo mě to, ale jak říkám, je to asi dítě od dítěte.

Offline Torrah
3425 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:47

Hej , já se domů jinak než přes vlastní zahradu nedostanu :) to už by bylo trochu moc, ne? Probůh. Já teda musím do práce, aspoň zatím, než to nějak vymyslíme, jestli vůbec, ale nemoci ani na vlastní zahradu už by mi přišlo na hlavu.