Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:09

Tulipe Boha! Já tady nežádám o souhlas s nákupem, já se ptám zda s tím náhodou nemá někdo zkušenost, či s nějakým substitutem.

Už mě to poměrně začíná unavovat, standardně se tady na X stran filozofuje jestli jsou lepší na tlustou nohu boty ABCD nebo XYZ, o fíglech jak nahodit dítě v šátku na záda a nemuset ho pokládat na pangejt, jestli koupit cvičící monstrum nebo zahnutý prkno za 50 tisíc jako houpačku, ale nedejbože když se zeptam já, to mi hned tři co to nemaj a neznaj napíšou že je to píčovina, si fakt skočim pro ty homeopatika na ukřivděnost než mi zavřou.

Offline Tak Betty
6206 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:18

Mutziputzi  tenhle tvuj příspěvek me pobavil. Nemam moc náladu, kadernice na pondělí padla, divadlo do prahy i s prespanim a pamatky taky padlo a jeste je mi blbě. Tak jsem se aspon zasmála

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:18
Reakce na Mutziputzi:

Už i tady korona

Co tohle mi poradíte?

​Dotaz byl Co tohle mi poradíte? Tak na co ses vlastně ptala?

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:24

dynda Stejně jak minule se sedátkem jak to tady saň rádoby feministku načuřilo, že mě označila za stařenku co jí praskne voda, na zkušenosti, případně substituty, jak už jsem psala...skutečně ne těch co to nemaj, neznaj, ale ví že je to ...nebudu se opakovat

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:27

Mutziputzi kdybys tu padesatkrat nezduraznovala jak nic nekupujes, jak jsou vsechno jen predrazene blbosti, dite uprednostni cestovani nez veci a podobne, nikoho by nenapadlo se divit nad dotazem na uplne zbytny az nebezpecny kikotiny za tisice

Online Potrefenáhusa
39058 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:27

Mutziputzi Znova se ptám, co cekas, ze ti lidi budou odpovídat, když začneš se "jste tu všechno blby slepice a když nemáte zkušenost, držte radši hubu"?

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:29

viktorka_od splavu A ty ty zbytečnosti znáš, že to víš? Nebo je po válce matky neměly a taky děti žijou?

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:30

Potrefenáhusa Já si nemyslím, že jsou tady blbý slepice a názory těch co ho mít nemohou mě nezajímaj snad logicky, ne?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:37

Mutziputzi o diskutujících s jiným názorem tu mnohokrát od tebe padly výrazy "hejno, kdákání, uklovat".   

a od sedátka, nebo co bylo posledne, to byla dlouhá cesta přes tvůj výsměch těm, kdo kupujou boty s ortopedickým atestem...  ta homeopatika na krivdu by stala za zvazeni :)

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:44

Tulipe to nemá smysl furt dokola

Offline barbucha blogger
36148 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:53
Reakce na Mutziputzi:

Už mě to poměrně začíná unavovat, standardně se tady na X stran filozofuje jestli jsou lepší na tlustou nohu boty ABCD nebo XYZ, o fíglech jak nahodit dítě v šátku na záda a nemuset ho pokládat na pangejt, jestli koupit cvičící monstrum nebo zahnutý prkno za 50 tisíc jako houpačku, ale nedejbože když se zeptam já, to mi hned tři co to nemaj a neznaj napíšou že je to píčovina, si fakt skočim pro ty homeopatika na ukřivděnost než mi zavřou.

​Toho dne byla mutziputzi poněkud neklidná...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. března 2020 11:59

Jak psal nekdo vyse, asi bych si dala pozor, aby to s tim kocarem vubec fungovalo, ty moderni kocary se hejbou malo. Ale s Bugaboo to myslim bude kompatibilni urcite, videla jsem to u Anduly a ta mela Cameleon a pochvalovala si to. 

Ja osobne bych to kupovala az fakt v nouzi nejvyssi, na takovyhle vychytavky si deti myslim rychle zvyknou. Tj. jako zachrana zdravyho rozumu stoprocentne, jako snadna forma utesovani asi ne. Ale to je muj nazor a nejak jsem zmatena, jestli se tady teda na nej nekdo ptal, nebo ne

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:01

barbucha to je z toho koronaviru, děti už pláčou prej!

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:02

MP Meri tento názor je přípustný

Offline barbucha blogger
36148 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:04

Mutziputzi 

Hlavně se nezačni podivně kývat, Elišce by bylo šoufl

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:07

barbucha jako starej Brůna se usmívam hned jak tady položim dotaz hele

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:07
Reakce na barbucha:

Mutziputzi 

Hlavně se nezačni podivně kývat, Elišce by bylo šoufl

​Jen ať si holka zvyká, doma ji bude čekat hromada houpátek

Offline Karja
44936 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:12

Mutziputzi Kup si to, dej si to na zidli, treba to harmonizuje I dospele, ja si to pak taky poridim a budu vedet, jak adekvatne reagovat na prispevky!;-)

Offline continuity
43653 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:30
Offline Aranel
6697 příspěvků moje polička 15. března 2020 12:35