Mohučanka Špatného na soukromé procházce v lese není nic, tam jde o to, aby byl co nejmenší prostor to případné nařízení celoplošné karantény obcházet. Vy to vezmete zodpovědně, ale hodně lidí ne (viz ta uzavřená hospoda pro "uzavřenou společnost" jak tu někdo psal a další příklady co tu byly zmiňovány).
Vše o těhotenství a dětech
Torrah Nevím jestli jste to byla vy kdo napsal tu knížku o kočkách. Jestli ano, napsala byste mi prosím její název do SZ? Až se vyřeší koronavirus, vím o někom komu by ta knížka udělala radost.
Já to samozřejmě nijak nevyžaduju, obojí je prevence. Vlastně čekám, že zubařka mi to sama zítra zruší, i kdyby vláda nic nenarídila.
Černá kočka jo, to jsme taky řešili. Vytáčí mně, že to odnesou ti zodpovědní a slušní ![]()
Garfie tv my to zvladneme, to je jasne, ale to pomysleni na zavreni doma je strasne... Deti jsou v pohode, zavedla jsem rezim (hlavne kvuli sobe
, mam tendence lenivet...), ucime se, hrajeme si, varime, cteme, koukame na filmy, chodime na dlouhe prochazky do mist, kam nikdo nechodi... Rozhodla jsem se k tomu pristoupit pozitivne a v ramci moznosti si co nejvic uzit, ze jsme spolu doma. ![]()
Lamicka Taky to takhle děláme (i bez dětí), ale přesně ta dlouhá procházka do míst, kam nikdo nechodí, by mi hodně chyběla!!
U nás zatiaľ zákaz vychádzania nie je. Ale čo je smutné, tak Bratislavčania sa premávajú viac-menej po celom Slovensku (za Bratislavčanov považujem všetkých s s Ba poznávacou značkou), miesto aby sa hýbali len v rámci mesta, tak sa presunuli do chalúp a chát na strednom Slovensku.
U nás v okolí karanténu dodržujeme, susedov max. zahliadnem vysypať smeti, s deťmi sa vôbec nestretávame, dnes som sa celkom pobavila, keď som pri vychádzke so synom videla asi starých rodičov, ktorí tam mali vnúča za garážami, kde si naberalo štrk do kýblika :D Ak u nás nariadia zákaz vychádzania, tak ma porazí, syn objavil čaro odrážadla a od rána ako sa zobudí kričí brm, brm a chce ísť von...Inak týmto ďakujem všetkým za odporučenie Endura, to malé je mu už dobré, lieta na ňom ako drak :)
A dosť ma potešilo, že každý deň niekto vo vchode umýva výťah, kľučky aj dlážku dezinfekciou, ja som teda dnes prebehla výťah a zajtra asi umyjem dlážky na prízemí. Neviem, či to má dáky zmysel, ale je to pozorné.
U nás zatiaľ zákaz vychádzania nie je. Ale čo je smutné, tak Bratislavčania sa premávajú viac-menej po celom Slovensku (za Bratislavčanov považujem všetkých s s Ba poznávacou značkou), miesto aby sa hýbali len v rámci mesta, tak sa presunuli do chalúp a chát na strednom Slovensku.
No, ako každé voľno, všetci Bratislavčania išli domov na východ
.
Takže to, že my domáci tu máme potom vyľudnené parky, berim v tejto situácii ako výhodu.
Čo ale nechápem je, že ešte aj za takejto situácie sa začne živiť nevraživosť BA - neBA
.
slniecko tyyyo jestli se všichni ti nakažení pražáci vrátí dom na moravu, sme v pytlu![]()
prosím vás, moje dieťa nemá žiadne jarné topánky, a už jej ani v obchode nekúpim, zostáva mi internet. Značka Primigi je ok z hľadiska kvality?
Inak vždy keď sa rozoberajú topánky, tak si poviem, že si tie značky a skúsenosti niekde uložím a samozrejme to nikdy neurobím ![]()
betsey riešim podobné u mladšieho a utešujem sa, že keď aj tak o chvíľu nikam nebude môcť, tak doma aj tak behá bosý ![]()
slniecko no tiež mi to napadlo, ale minimálne do toho lesa by som s ňou zatiaľ chcela chodiť, kým sa dá
DrowRanger Prosim vas a to je jako lepsi, aby zustali v bytovce ve 2+1? Na chate maji predpokladam zahrady rozestupy....ja mam taky trvale bydliste v Praze a ziju nekolik let v horach prakticky na samote a rozhodne to nehodlam menit. Dyt je uplne jedno KDE ty lidi budou, kdyz budou karantenu dodrzovat...
Viděla jsem návrh usnesení a nemělo by to být tak zlé. Ale tak za pár hodin bude jasno.
betsey My máme taky pro syna jen zimní boty
Na balkóně behá v bačkorech, no a až se jednou dostaneme do krámu, tak asi pojede bos, protože ve sněhulích by se už uvařil ![]()
MP Meri Synovi uz taky nepujde nic z podzimu.. ale ma uz nohu velkou jako ja, tak mu v nejhorsim muzu pujcit nejake Ultraboosty :)
MP Meri tak barefoot, čo už :-)
Karja ke kyčlím... třeba tě uklidní, že v DE kyčle kontroluje ultrazvukem pediatr asi v těch 6 týdnech, pak už ne, když je vše v pořádku.
betsey Jo, jsem si říkala, že prostě to bude ten opravdovej barefoot
Holt vyfasuje teplý ponožky a bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY