Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:37

Mám pro vás záchranu!!! Tedy alespoň pro ty se staršími dětmi..

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 16. března 2020 22:05

Kluci mají úkoly do školy hotové během chvilky (až na psaní), ale těch keců kolem Aspoň, že si dneska vydrželi dlouho hrát s legem a pak blbnout na zahradě.

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 16. března 2020 22:31

brrr tak buď ráda za zahradu. Dnes děti vyhlásily, že když nemůžou na hřiště, ven nepůjdou. Večer mi mladší už skoro brečela, že nemůže za kamarádkama, navíc měli od minulého týdne domluveno přenocování kamarádky u nas. 

Jedou v tom už 16 dní a ta mladší je chudák dost společenská. Spolužačky už neviděla skoro měsíc.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. března 2020 22:49

slniecko ja nemám nič proti tým, čo dodržiavajú karanténu, ale tak či tak si mysím, že je nezodpovedné sa teraz presúvať a hoc i minimálne riziko zvyšovať. V Ba je tých prípadov zatiaľ najviac, nakupovať musia ísť aj tí, ktorí sú inak v chalupe, ochranných pomôcok je minimum. A jasné, že jeľahšie vydržať v karanténe niekde v dome/chalupe ale zas viď, čo som písala vyššie. V Ba žije kopa "cezpoľných", ak by sa všetci rozbehli domov do rodinných domov rodičov alebo chát,môže to byť veľký prúser (aj preto, že u nás sa jednoducho netestuje dostatočne a teda nik nevie, či nie je nakazený).

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. března 2020 23:23

DrowRanger Ale jeden presun autem nekam na chatu neni nic tak rizikoveho, i s ohledem ze spousta lidi musi denne do prace a zpet a kdo jede nekam na vesnici ma nejspis HO. Jeste ze u nas nikdo moc nekafra na pristehovalce, ale to je asi jen proto, ze opravdove koreny tu nema nikdo. Jinak kapka cerneho humoru od fochu - ty lidi maji aspon vyssi sanci na volny ventilator, az budou ty v praze rozebrany

Offline barbucha blogger
36148 příspěvků moje polička 16. března 2020 23:45

Jos 

My máme ventilátorů dostatek.

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:31

Já na té trampolíně snad zhubnu! V neděli a včera dvě hodiny skákání, dnes zatím hodina, a už mi padají gatě . Ovšem zjistila jsem taky, že bych zřejmě potřebovala posílit pánevní dno

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:38

Pinot Noir jo, trampolína je rychlý a spolehlivý test :)))

Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:58

Pinot Noir bram nemůžu skákat na trampolíně

Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:53

Poraďte mi něco na volně dostupného na uklidnění. Včera začala pětitýdenní uzávěrka škol a školek, která se případně může ještě prodloužit. Pracuju proto z domova, sama s oběma dětmi. Ráno jsem skládala v ložnici prádlo, když jsem přišla do kuchyně, přistihla jsem syna, jak zkouší ostrost nože na chleba na hraně zásuvky s příbory. Když jsem na něj ječela, proč to ničí a že nemá sahat na nože, tak se ještě tvářil uraženě a ptal se, jestli teda aspoň malý nože může. To, co tu předváděli mezitím ani radši nebudu vypisovat. Když jsem dělala oběd, prosil, jestli si může vyzkoušet moje sluchátka na telefonování. Tak jsem mu pustila fotbal na YouTube. Po obědě jsem potřebovala někam zavolat, druhá strana mě neslyšela. Při výslechu přiznal, že mikrofon na sluchátkách strkal do pusy. 
Zbývá ještě minimálně 34,5 dní, kdy budu s nima sama 24h denně. Nějaké rady, jak to přežít?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2020 16:16

Tabea vodka? Ne, dělám si legraci. Ono si to časem sedne, uvidíš. Mě pomáhá čaj z meduňky, možná to je teda placebo, a pak jóga, ta pomáhá skoro zázračně, jak se člověk musí soustředit na dýchání a ty pozice, na nic jiného nemá kapacitu. Stačí i třeba 10 minut. Jinak teda přeju pevné nervy a soucítím. Máš auto? Nemohla bys je o víkendu odvézt někam do lesa, kde nikdo není;) a nechat je trochu vyběhat?

Offline kocoureksuggy
1394 příspěvků moje polička 17. března 2020 16:47

Tabea 
Kolik let je staršímu?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. března 2020 16:49
Reakce na Evaeva:

Tabea vodka? Ne, dělám si legraci. Ono si to časem sedne, uvidíš. Mě pomáhá čaj z meduňky, možná to je teda placebo, a pak jóga, ta pomáhá skoro zázračně, jak se člověk musí soustředit na dýchání a ty pozice, na nic jiného nemá kapacitu. Stačí i třeba 10 minut. Jinak teda přeju pevné nervy a soucítím. Máš auto? Nemohla bys je o víkendu odvézt někam do lesa, kde nikdo není;) a nechat je trochu vyběhat?

​jak jsem četla ty poslední věty, tak jsem myslela že skončí "a nechat je TAM?"

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. března 2020 16:52

Pinot Noir jojo, trampolina

Online Karja
44936 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:05

Pinot Noir My mame jen tu malilinkatou na fitness cviceni a mne se na tom dela uplne blbe. Ale vypada to, ze timhle stylem asi objedname tu velkou. Deda nam vyrabi obri dvojhoupacku, asi to taky vidi na dyl. 

Online Karja
44936 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:08

Tabea Tak budes beznich jezdit na nakup ne? Tak si cestou dojed do lesa ty:-D. Ja dnes byla paradoxne na nejdelsi prochazce od porodu, jak clovek MUSI ven a potkala jsem jednoho stareho kamarada (v traktoru:-D) a oba jsme byli tak uprimne radi, ze vidime nekoho jinyho, mavali jsme si jak pres mrize, a to je to jen par dni, co bude za mesic? 

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:08

Copak trampolina:D

Online Karja
44936 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:09

rasaNori To je husty!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:12

Ja mam uz chut na domacu sutaz. Ako to bolo v S tebou mne bavi svet? Koho cely den neuvidim....

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:19

rasaNori Děda tam klukům vždycky dával nějaký bonbon nebo pětikačku Ale byli asi trochu větší, (neodhadnu kolik Báře je).