MP Meri Může jít ven v bačkorách
.
Vše o těhotenství a dětech
Ja som tak rada, ze som sa dokopala tento tyzden kupit starsiemu prechodne topanky, lebo od zajtra su zavreté obchody aj u nas. Ale do lesa by to istili prinajhoršom gumaky. Ale gate, gate nema ![]()
slniecko neviem, či to je z mojej strany nevraživosť. Ale myslím, že aktuálne by sa nemala podporovať migrácia obyvatelstva, najmä keď testov je málo, nerobia sa a nik nevie, či vírus nešíri (najmä keď kopa ľudí radšej zatají, že niekde bola). Aspoň tie dva tri týždne ľudia mohli vydrzat. A nepresuvat sa...
Jos problém je, že čo viem od kamarátov a známych karanténu nedodržiavajú :) proste majú prázdniny a voľno, lebo je pekne... Ešte teda, otcov kamarát ma penzión v Tatrách. Majú kompletne vypredané, prevažne teda západné Slovensko. Ale to je podľa mňa blbosť na oboch stranách, viem že hotelieri sa boja aká bude sezóna, ale tiež je to nezodpovedné v tomto období prijímať hosti. Ja mám tiež svokrovcov tu kúsok od nás, s veľkým domom a pozemkom, synovi by bolo lepšie tam, ale tak tie opatrenia nie sú pre srandu, stačia mi aktuálne opisy zo Španielska.
Tak ale logicky je přece mnohem lepší, přesunout se na chalupu/chatu - kde má každej nějakej pozemek, na kterým se může pohybovat, sám! Nebo jít do lesa, na louku, kde je zase sám... místo co by strašil ve městě, pohyboval se v mhd a v obchodech. Přece jde o to, omezit styk s ostatníma, a to je v nějaký větší aglomeraci poněkud obtížnější ![]()
Už pérujeme ![]()

My teď budeme celé dny zahradničit.
U nás se zahradničí už druhý den a taky bylo slavnostně otevřeno pískoviště, sláva tomu počasí.
Počítám, že dneska už povolím do pískoviště i vodu, pokud bude poptávka. Při slavnostním otevření bylo tolik radosti z pouhého písku, že se na vodu zapomnělo ![]()
DrowRanger jo, ale to, že majú BA ešpézetku (sic!) ešte neznemená, že nemajú "doma" v rurálnych oblastiach príbuzenstvo, ktorému by chceli v prípade núdze pomôcť (hoci len nosením nákupov starým rodičom), navrch je asi naozaj ďaleko jednoduchšie udržať karanténu, keď môžeš deti nechať sa pomotať okolo chaty, a z času na čas ísť autom nakúpiť, než keď musíš kvôli každému vysypaniu smetí prejsť spoločnými priestormi celej panelákovej bytovky (a prípadne 10 poschodí pešo, ak sa chceš vyhnúť výťahu).
Edit: a asi ten tvoj pôvodný príspevok nebol "až taký", ale keď vidím tie správy na tému "keď tu uvidíme bratislavčanov (akých bratslavčanov, kua, tí sú doma, lebo nemajú kam ísť!!!) tak voláme 155" tak znova a znova si premietam ten návrh Sama Marca to tu zabaliť a spraviť štát Bratislava. Evidentne vám všetký strašne škodíme, tak nás, kua , pustite!
slniecko no tiež mi to napadlo, ale minimálne do toho lesa by som s ňou zatiaľ chcela chodiť, kým sa dá
no jo, no...
ale ja som spravila tú chybu, že na základe tunejších diskusií som vytiahla vložky zo synových bôt a nestačila sa čudovať na ich šírke a teraz mám bobky mu akékoľvek kupovať cez net
.
Ešteže pred karanténou vyprázdnili skrinky, takže nás zachránia tenisky z telesnej, ak ich nevyrastie.
Pinot Noir my máme kolem baráku po loňské stavbě takový úhor, tak to teď nějak dáváme dohromady...Na podzim jsme tu a tam s dcerou zapíchaly nějaké cibule a zdá se, že se brzy dočkám svého prvního vlastního krokusu! ![]()
Mohučanka totez u nas, na podzim se opravovala omitka a predelavaly dlazby kolem domu, firma to nestihla dodelat, takze jsou tu hromady hliny, rozkopane kusy, kam jeste prijde dlazba, proste fujtajbl.
Teraz závidím vám s domom a záhradou ![]()
Budeme odkázaní na mini balkón
letfenixa My nemame ani ten. Ale taky zatim ani ty deti (v tuhle chvili asi teda nastesti).
letfenixa buď rada za balkón, my ani ten nemáme
slniecko ja už som objednala dnes dvoje z protetiky. Zimné topánky mala tiež odtiaľ, tak som vybrala vložku z nich, dieťaťu obkreslila nohu, prirovnávala a merala, tak dúfam, že som sa aj trafila. A že prídu, pretože to chúďa fakt nič nemá
betsey jasné, že som zaň rada, máme aj záhradku, len na ňu sa treba nejak dopraviť a momentálne ju vypúšťam
Firma Jonap začala šít ústenky pro své okolí, tak kdo máte rádi jejich boty, tak o důvod víc ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY