Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8288 příspěvků moje polička 15. března 2020 22:09

MP Meri Může jít ven v bačkorách

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2020 22:24

Ja som tak rada, ze som sa dokopala tento tyzden kupit starsiemu prechodne topanky, lebo od zajtra su zavreté obchody aj u nas. Ale do lesa by to istili prinajhoršom gumaky. Ale gate, gate nema

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. března 2020 23:08

slniecko neviem, či to je z mojej strany nevraživosť. Ale myslím, že aktuálne by sa nemala podporovať migrácia obyvatelstva, najmä keď testov je málo, nerobia sa a nik nevie, či vírus nešíri (najmä keď kopa ľudí radšej zatají, že niekde bola). Aspoň tie dva tri týždne ľudia mohli vydrzat. A nepresuvat sa...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. března 2020 23:09

Jos problém je, že čo viem od kamarátov a známych karanténu nedodržiavajú :) proste majú prázdniny a voľno, lebo je pekne... Ešte teda, otcov kamarát ma penzión v Tatrách. Majú kompletne vypredané, prevažne teda západné Slovensko. Ale to je podľa mňa blbosť na oboch stranách, viem že hotelieri sa boja aká bude sezóna, ale tiež je to nezodpovedné v tomto období prijímať hosti. Ja mám tiež svokrovcov tu kúsok od nás, s veľkým domom a pozemkom, synovi by bolo lepšie tam, ale tak tie opatrenia nie sú pre srandu, stačia mi aktuálne opisy zo Španielska.

Offline barbucha blogger
36148 příspěvků moje polička 15. března 2020 23:21

DrowRanger 

Tak ale logicky je přece mnohem lepší, přesunout se na chalupu/chatu - kde má každej nějakej pozemek, na kterým se může pohybovat, sám! Nebo jít do lesa, na louku, kde je zase sám... místo co by strašil ve městě, pohyboval se v mhd a v obchodech. Přece jde o to, omezit styk s ostatníma, a to je v nějaký větší aglomeraci poněkud obtížnější

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:21

Už pérujeme

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:24

Pinot Noir

My teď budeme celé dny zahradničit.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:34

Mohučanka 

U nás se zahradničí už druhý den a taky bylo slavnostně otevřeno pískoviště, sláva tomu počasí.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:03

dynda

Počítám, že dneska už povolím do pískoviště i vodu, pokud bude poptávka. Při slavnostním otevření bylo tolik radosti z pouhého písku, že se na vodu zapomnělo

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:10

Mohučanka dynda Já bych zahradničila, až bych zpívala! Ale chybí mi materiál. Mám pár sáčků semínek, na která ještě není čas.

Offline slniecko admin
19679 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:11

DrowRanger jo, ale to, že majú BA ešpézetku (sic!) ešte neznemená, že nemajú "doma" v rurálnych oblastiach príbuzenstvo, ktorému by chceli v prípade núdze pomôcť (hoci len nosením nákupov starým rodičom), navrch je asi naozaj ďaleko jednoduchšie udržať karanténu, keď môžeš deti nechať sa pomotať okolo chaty, a z času na čas ísť autom nakúpiť, než keď musíš kvôli každému vysypaniu smetí prejsť spoločnými priestormi celej panelákovej bytovky (a prípadne 10 poschodí pešo, ak sa chceš vyhnúť výťahu).

Edit: a asi ten tvoj pôvodný príspevok nebol "až taký", ale keď vidím tie správy na tému "keď tu uvidíme bratislavčanov (akých bratslavčanov, kua, tí sú doma, lebo nemajú kam ísť!!!) tak voláme 155" tak znova a znova si premietam ten návrh Sama Marca to tu zabaliť a spraviť štát Bratislava. Evidentne vám všetký strašne škodíme, tak nás, kua , pustite!

Offline slniecko admin
19679 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:18
Reakce na betsey:

slniecko no tiež mi to napadlo, ale minimálne do toho lesa by som s ňou zatiaľ chcela chodiť, kým sa dá

​no jo, no...

ale ja som spravila tú chybu, že na základe tunejších diskusií som vytiahla vložky zo synových bôt a nestačila sa čudovať na ich šírke a teraz mám bobky mu akékoľvek kupovať cez net .

Ešteže pred karanténou vyprázdnili skrinky, takže nás zachránia tenisky z telesnej, ak ich nevyrastie.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:19

Pinot Noir my máme kolem baráku po loňské stavbě takový úhor, tak to teď nějak dáváme dohromady...Na podzim jsme tu a tam s dcerou zapíchaly nějaké cibule a zdá se, že se brzy dočkám svého prvního vlastního krokusu!

Online Kokoska
35177 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:25

Mohučanka totez u nas, na podzim se opravovala omitka a predelavaly dlazby kolem domu, firma to nestihla dodelat, takze jsou tu hromady hliny, rozkopane kusy, kam jeste prijde dlazba, proste fujtajbl. 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:55

Teraz závidím vám s domom a záhradou

Budeme odkázaní na mini balkón

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:00

letfenixa My nemame ani ten. Ale taky zatim ani ty deti (v tuhle chvili asi teda nastesti).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. března 2020 15:08

letfenixa buď rada za balkón, my ani ten nemáme

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. března 2020 15:10

slniecko ja už som objednala dnes dvoje z protetiky. Zimné topánky mala tiež odtiaľ, tak som vybrala vložku z nich, dieťaťu obkreslila nohu, prirovnávala a merala, tak dúfam, že som sa aj trafila. A že prídu, pretože to chúďa fakt nič nemá

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 16. března 2020 15:43

betsey jasné, že som zaň rada, máme aj záhradku, len na ňu sa treba nejak dopraviť a momentálne ju vypúšťam

Offline Pinot Noir
30050 příspěvků moje polička 16. března 2020 15:50

Firma Jonap začala šít ústenky pro své okolí, tak kdo máte rádi jejich boty, tak o důvod víc ;)