Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 07. února 2018 16:26

711990 ne do špičky se dělají všechny atestované dětské boty. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 07. února 2018 16:43

tzaziki jo, zenska ma doma porad co na praci. nekdo to dava cely zivot, jiny se proste musi naucit vypnout, jinak spatne dopadne.

vzpominam jak jsem brecela od unavy a maminka prohlasila, ze jsem naprosto nemozna, ze mam nejdriv vyzehlit a odpocinu si az pak

Renusatko no tak to si nedelej iluze o kvalitni vychove, je to dedicny;-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. února 2018 16:59

viktorka_od splavu Tak to si nemyslím, naši jsou taky puntičkáři na úklid a já ani bratr jsme to nepodědili. Naopak manžel to má jen proto, že výrůstal bez mamky, jen s babičkou, která úklid neřešila a otcem, který neměl čas. Takže když si chtěl uvařit čaj, tak si musel umýt hrnek a tak. Pak už jen s otcem a tam to byla dělba práce. 

Online 711990
18318 příspěvků moje polička 07. února 2018 17:01

continuity ja nekopu ani za jeden tym, nosim oboje. Ale barefoot maji takovy dost sepcificky tvar i oproti klasickejm detskejm botam mi prijde

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 07. února 2018 19:36

Já vim, že si sem chodim pro rady, že by bylo pomalu na čase mě zkasírovat, ale nevíte, kde v Praze mi pomůžou s výběrem kočárku? Nějaký obchod, kde je toho hodně, jsou tam informované prodavačky, poradí mi, nic mi nebudou nutit atp.

Ještě jsem pořádně nezagooglovala na netu, ale je tolik věcí, že by se v tom člověk spíš ztratil a spíš je vhodný to vidět na vlastní oči, vyzkoušet a tak. Já hledám vyloženě kočár spíš v nižší cenové třídě, protože bude ve společnym baráku a tu korbu nebo vložnou tašku budu tahat po schodech, tak aby to nevážilo tunu a raději bych to viděla všechno osobně.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 07. února 2018 19:44

Karja Malvik v Hostivicich. nebo byl kram na Zlicine, ale nevim, jestli neni uz zrusenej. ale tam meli spis kocarky kvalitnejsi. s levnym kocerkem se zbytecne nadres, nic to nevydrzi. mozna bych se jeste poohledla po bazarovem. vloznou tasku nebo odcvakavaci korbicku dela uz dnes kde-kdo, to neni problem.

ve kterem jses patre? do zvyseneho prizemi jsem to skakala, neni tam nejaky prostor jako byvala kocarkarna?

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 07. února 2018 19:47

Karja Dětský ráj, je to v takovém strašném místě u vysočanské, ale kočárů milion a byli celkem ochotní

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 07. února 2018 19:49

Karja Podla mna sa dobre pytas :)

Ale najlepsie ti podla mna radila Pinot Noir, ak sa da, do zaciatku od niekoho si kocik pozicat, zistis, co presne potrebujes a potom si kupis najvhodnejsi.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:02

continuity To neodskáču, mám troje schody, i když je to první patro:-). Jako levnou cenovou kategorii myslím max. 15 tisíc, přítel se zhlídnul v Britaxu a jo, je to super vozidlo, ale do těch společných prostor mi to přijde moc drahé. Bazarové, já ti nevím, já mám zkušenost, že už po jednom dítěti se ten kočár docela zajede (jako funkčně myslím) a nadřeš se i tak.

letfenixa No já myslím, že nemám moc co na výběr,protože priority jsou jasné, takže když si půjčím velkej robustní bytelnej kočár, tak budu akorát tak naštvaná, že ho mít nemůžu:-D.

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:03

Karja já si udělala takovou tabulku toho, co od kočáru čekám a po prohlédnutí internetu vytipovala kočárky. Jejich parametry jsem zanesla do tabulky a pak vybírala. Možná to zní jako blbost, ale docela mi to pomohlo. Jednak si ujasníte, co od kočáru čekáte a pak máte srovnání.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:07

žluťásek Jo, tam asi zajedeme jako první, to není daleko;-).

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:08

VeronikK Přesně, jako ty moje daný kritéria mi ten výběr dost zúží, ale stejně spíš potřebuju vidět, jak to funguje a tak. Vim, že ty korby jsou odcvakávací, ale potřebuju něco pořádnýho, co odcvaknu rychle lehce třikrát za den a nerozsype se mi to do půl roka:-D.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:10

Dětský ráj potvrzuji, ulice Levobřežní, personál celkem ochotný nikoli vlezlý a vystavených věcí všeho druhu asi tak milión.

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:23

Karja jo pravda, já taky dost koukala na kořárky u kamarádek a známých, hodně jich mělo děti před námi, takže to jsem pak okoukala a vyzvídala co a jak... Obchod neporadím, už jsou jiné a jinde řekla bych.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:34

Dcera právě (poprvé) zeblila sebe, mně i postýlku. Stejská se mi po kojení. 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 07. února 2018 20:47

Mohučanka nestras :Djdeme v sobotu plesat, budou hlidat tchanovci. moje myslenka ze vyzkousim flasku se moc nevyvedla,hysterku jsme nakonec museli jet vyvencit v kocaru aby usla. holt propadak :D takze nakojim pred odjezdem a pak to otocim v prubehu vecera dom. nastesti je to kousek no...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. února 2018 21:00

rasaNori Neee, klídek, "vtip" je v tom, že ona už jí jídlo, a to je prostě pak v tom výsledku rozdíl. A zrovna jsem měla na sobě 100% merino mikinu...no lepší než kdybych ji zlila červeným  navíc jsem zrovna dneska doma sama. 

Ples se určitě vyvede 

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 07. února 2018 21:17

Karja s obchodem v Praze sice neporadím, ale doporučila bych, jak už tu někdo radil, pokud máte možnost, tak si od někoho kočárek půjčit a vyzkoušet si ho. Něco jiného je to v obchodě a potom "naživo v terénu". Já sama dost tápala, jaký pořídit... nakonec to byl takový kompromis, aby šel snadno složit a rozložit a nebyl těžký (což splňuje parádně) a aby zvládnul nějaký terén (což jak se nakonec ukázalo moc nezvládá). Takže bych doporučila hlavně si stanovit, co je vaší největší prioritou. Já už bych teď vybírala jinak. Jinak jestli kočárek budete hodně často skládat a rozkládat, tak bych se podívala spíš po něčem v trošku vyšší cenové kategorii. Mám u rodičů i druhý kočárek, který byl levný a když s tím člověk jede, tak se občas trochu bojí, aby se to nerozpadlo, natož ho každý den rozkládat.   

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 07. února 2018 21:20

AquaB Jojo, a můžeš prosím specifikovat, co je dražší cenová kategorie? Já si to u těch kočárků neumim uplně představit. To zapůjčení zavrhuji, to je moc ofuků najednou. Já jsem už s pár kočárky jezdila a fakt nebudu vybírat podle kol, podvozků a tak, když ty priority jsou už dávno daný podmínkama, kde bydlim:-)

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 07. února 2018 21:25

Karja tak okolo 25 tis. Teda to bylo pro mě...