betsey taky začínám být z Drowranger trochu vystresovaná..... zatím nic nemám, nic neřeším a hlavně se mi do toho vůbec nechce...
Když už jste u řešení velikosti kočáru vs. velikost kufru, co považujete za malý kufr? Právě si vybírám auto a původně jsem plánovala, že radši přizpůsobím auto kočáru, ale zase čím víc ad tím přemýšlím,tak se mi pak nechce x dalších let jezdit a parkovat ve městě v dlouhým autem jen proto, že jsem si kvůli kočáru měla megalomanský záchvat. :/
Do obyčejnýho hatchbacka, co má objem kufru cca 340L dám bez problémů jakýkoliv kočár, nebo je to malý a mám koukat opravdu radši po kombíku?
To chce klid, každý to má jinak, ono to přijde...Akorát budoucí babičky to těžko snášejí-že si těhotné dcery lítají po světě, místo aby praly, žehlily a vybavovaly pokojíček pro miminko. Alespoň u nás tedy :-) Já měla to štěstí, že jsem naprostou většinu oblečení podědila a kočárek získala za skromný obnos od příbuzného. Po jednom dítěti, ale byl jako nový. Přesně jak někdo psal, používala jsem verzi s korbičkou a sporťák jsem pak v půlroce koupila dle vlastních zkušeností a požadavků.
Pokud se týká auta, tak já si neumím představit, kolik je 340 litrů, ale obecná, nejen moje zkušenost je ta, že s dítětem není žádné auto dost velké...