Karja No, kdybys přece jen chtěla kočárek půjčit, tak se ozvi
Jeden mi tu leží ladem ve druhé kuchyni. Je po jenom dítěti, byl dražší cenová kategorie, korbička se dá sundat...
Vše o těhotenství a dětech
AquaB To jsem myslela, že už je vysoká cenová kategorie (ano, vim, že jsou ještě uplně jiné ceny), ale ne vyšší. Tak nic no:-D :-D. No to je ten zmiňovaný Britax, což je fakt super povoz, ale do společného sklepa to podle mě uplně není.
Karja to chápu, taky bych se drahý kočárek bála nechávat ve společných prostorách. Hlavně přeju, ať dobře vybereš ![]()
Emi Děkuji za nabídku, ale já mám už i druhý záložní kočár (teda nic moc parametry a kvalita a tak), a tak už se mi nechce nic moc zase jen provizorního/nebo na chvíli řešit:-D. A ještě bysme ti to rozbili:-D.
AquaB Jo, jako mít výtah/vlastní prostory, tak to neřešim a jdu najistotu, opravdu si s tím dražším člověk hodně ulehčí. Ale takhle je to blbý, sice se to zamyká a je to jen pro vybranou skupinu, ale občas se mění celkově nájemníci v domě, občas bude člověk línej a nechá to tu chvilku na chodbě, že jo...:-D.
Karja Můžu doporučit taky ten Dětský ráj, nakoupila jsem tam hodně, všechno teda přes eshop s vyzvednutím na prodejně. Kočárků tam mají hromady, až mě to vyděsilo a vycouvala jsem, jelikož jsem tehdy ještě vůbec netušila, co chci. Naopak nedoporučuji obchod Kašpárek na Zličíně, příšerný personál
Možná jsme jen měli smůlu, ale otrávili mě tam tak, že jsem se zařekla, že tam nekoupím nikdy nic.
Mohučanka Ty boty pečlivě zkoumej a vybírej, až přijde čas, zeptám se tě
I když začínám mít pocit, že až ten náš začne chodit, už bude mít velikost 42 a dostane tenisky po tatínkovi ![]()
Karja Kamaratka kocik nosila na druhe poschodie. V jednej ruke vanicka s dietatom, v druhej podvozok. Smeti, prip. nakup v zuboch. Stale nechapem ako to dokazala.
Karja Já byla mile překvapená v AAA kočárcích, měli nové i bazarové, obsluha velmi kompetentní. Jako určitě to není top obchod s top výběrem, ale pokud to nemáš daleko do Kobylis, stojí za nakouknutí. Štrapáci bych kvůli tomu ale nepodnikala, zas tak extra to není:-)
letfenixa Právě, víš co, já nejsem ani tak fyzicky zdatnej typ, abych to všechno urvala A navíc, jak jsem ještě líná, tak bych čuměla do odpoledne doma a čekala, až mi to někdo snese dolů a vlastně se nehla z domu. Samozřejmě, pokud není zbytí, tak se to tak zkrátka dělat musí. Už teď jsem si i říkala, že žádný nákupy nosit nebudu, že bude stačit to dítě a jeho příslušenství:-D
Pinot Noir Super, no zajedeme tam, spoléhám na nějakej fajn personál. Ještě zkusím projet občas bazary, třeba najdu nějakou perlu. My jsme teď kupovali přes bazoš nějaké věci do bytu, protože jsme měli značně specifický rozměr jedné skříně a značně se tím omezil výběr v obchodech, a musim říct, že teda máme pozitivní zkušenost.
Gatita Díky, vezmu to v potaz, daleko to nemám;-).
A co trendy baby v Michli? Tváří se to jako docela velký obchod nemá s tím někdo zkušenost?
Mám kočár z bazaru po jednom dítěti, protože jsem chtěla Teutonii a nechtělo se mi za novou platit, hlavně jsem nevěděla jistě, jak moc mi bude vyhovovat. Považuju to za kup roku 2016. Kočár perfektně drží a funguje, je hodně variabilní, stabilní, lehký podvozek... Brala jsem ho s tím, že když mi nebude vyhovovat, koupím jiný, až budu vlastně pořádně vědět, co potřebuju. No nepotřebuju, akorát jsem si pořídila Valco Snap4 do auta a do letadla, ale už teda neplánuju golfky. Já bych bazarový kvalitní kočár nezavrhovala, můžeš dostat vysněný Britax za míň, než by tě stál nový polský kočárek. A kdyby ho blbou náhodou někdo fakt ukradnul, nebude to mrzet tolik.
Karja Jinak já taky skončila u kočárku po jednom dítěti. Vypadal jako nový, hned jsem se do něj zamilovala. CAM Cortina, trojkombinace, za 3 tisíce. Nový stojí myslím 22 tisíc. Korba super, sporťák mi pak nevyhovoval, ale za tu cenu mě to absolutně netrápilo a koupila jsem si pak už nový sporťák podle svých představ, které za těch asi 8 měsíců nabyly konkrétních obrysů. Takže použitý bych fakt nezavrhovala ![]()
Karja napada me - co Bugaboo, ktere ma moznost polo-slozit ten podvozek tak, ze se da tahnout za sebou treba v pisku a tak. To by po schodech mohlo jit?

Pinot Noir To mi taky nekdo uz radil, ze s korbou nejakej beznej a pak radsi zainvestovat do sportaku a mit nejakej poradnej, lehce skladovatelnej, uz si nepamatuju presne proc, ale zeptam se. Ode dneska jsem na bazaru denne:-)))
711990 Vono by asi slo leccos. Predpokladam, ze tenhle kocar ma I normalni korbu.Ale A asi to neni ani na tahani trikrat denne, to se uz prece jen trochu omlati a znehodnoti.
Karja jj ma, ale vomlacenej by byl, to je fakt:-/
dynda môžem sa spýtať na tú Teutoniu? Tiež ju obzerám na bazároch (na nové kusy som inak ani nenatrafila v obchodoch, tak neviem, či sa ešte vyráb?) z dôvodu, že je vraj skladná a zmestí sa do malého auta. Aké s ňou máte skúsenosti? Na bazároch som našla len kusy z výroby z r. 2010, novšie som nenašla, ale sme fakt obmedzený malý kufrom a radšej by som kvalitnejší kočiar, i keď nie nový, aby prežil to ustavičné skladanie a rozkladanie.
DrowRanger do tohto vlákna asi prestanem chodiť, začínam byť vystresovaná. Na dieťa mám zatiaľ jednu plienku, ktorú som dostala ako vzorku u gynekológa :-) Ešte mi ani nenapadlo pozerať žiadny kočár, postieľku, vaničku, nemám žiadne tehotenské oblečenie, a vlastne ani bývať zatiaľ nemáme kde ![]()
O chvíľu sa ma asi zmocní regulérna panika, čo môžu brať tehotné na ukľudnenie? ![]()
Ale hlavne, že som si na marec kúpila letenky do Bruselu. Bože, ja budem matka
betsey Tak asi ještě nenadešel čas něco připravovat! Zvlášť, když nemáš těhotenské, tak ho asi ještě uplně nepotřebuješ, ono tě to pak donutí. Taky jsem chtěla jet ještě na prodloužený víkend, ale přibyla nám do práce rekonstrukce jednoho bytu, aneb, když je x let ve stylu mladistvého flákání a pak se musí všechno stihnout najednou:-D.
Karja no asi tak nejako. Flákam, flákam a potom všetko naraz ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.