Ja zacnu pit ten medunkovej caj brzo. Nebo co je na nervy?
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori vino, chtelas rict vino.![]()
brrr 2,4, za bonbon leze doma na zebriny:D
continuity U nás je celkem klid, když je tu ještě bratranec, ale dneska ségra hlásila, že ho nechává s rýmou doma. Vrátila jsem se z práce a bordel doma i venku.![]()
rasaNori Na žebřiny lezli bez ničeho. Na žebříky u stromu i přes zákaz. Taky žebřík (topení) v koupelně je na lezení dobrý. Jistou dobu jsem je pořád odněkud sundávala.
711990 staci ze startuju ted na prvni naslapnuti, me pohodove miminko je v trapu a kdykoliv me ztrati ze zretele tak jeci jak kdyby ji na noze brali, a starsi cim vic potrebuju resit malou tak ma milion pozadavku
chci skolku a chci ji hned!
brrr mame faber 13 a na tom vrchu si neni jista jeste:)
Karja Máme asi tu největší, co pro domácí použití existuje, a je to super! Jen je teda Ríša moc lehký, aby si pořádně zaskákal, takže musím skákat já, aby ho to vymršťovalo do výšky. Po třech dnech docela cítím svaly! No a častěji měním to prádlo, no ![]()
Pinot Noir kupovali jste marimex?
Sairon jj, to mi právě došlo už při psaní. Jeníček a Mařenka se sice vrátili, ale na pár dní je to zabavilo![]()
Tabea Musíš mít režim, co nejvíc je zapoj. Klidně jim vytvoř tabulku, co jsou jejich povinnosti, ať si splněné úkoly vybarví, škrtnou nebo tak něco. Učíte se asi do školy? Já se původně snažila udržet režim klasické školy, ale to nefunguje. Takže třeba půl hodiny učení (mladší kreslí, vyrábí....něco takovýho klidnýho), pak mají třeba hodinu volno a znova. Ale kdykoli to začne přerůstat přes hlavu, zavelím školu (a často toho zneužívám). Pohádky/tablet/ cokoli takového jen za odměnu. A večer víno. Drž se!!
rasaNori Ne, značku nevím, je stará, po bráchových dětech.
rasaNori Jo u jas jeci starsi jako das, to je rev jak od tygra, kvuli kravine a nejcasteji jen tak kvuli nicemu!
Evaeva Vodku bych asi nerozdejchala a taky se bojím, že bych po těch pěti týdnech rovnou musela na léčení
. Před domem máme hodně velkou louku, tam se vejde spousta lidí, aniž by si překáželi, většinu času tam nikdo není, nebo jen někdo se psem. Do lesa (lesoparku) to máme kousek na kole.
Když jsem dopsala, šli jsme na tu louku kopat s míčem. Oba neustále řičeli, skoro tříletá, že by chtěla, abych behala za míčem s ní v náruči, pětileťák, že nehraju tak, jak by si představoval. Tak jsme vzali kolo a odrážedlo. Malá opět řev, chtěla abych ji vždycky roztlačila, což jsem zamítla. Takže stala, nebo se minimálně pohybovala za řevu, až mi jedna z osob, co tam sedí na lavičkách a cucají pivo hrozila, že na mě zavolá policii...
Jinak se na mě všichni kolemjdoucí usmívali....
Vidím sebe za 2 roky. Tohle mě čeká?
Tabea já bych než alkohol zvážila jestli je nutný u toho pracovat, protože mi to připadá dost nereálný.
Karja Já se právě bez nich nehnu, protože je nemám komu dát. Manžel v Dubaji, moji rodiče v ČR
. Ale i tak by to moc nepřineslo, pekařství mám v domě a potraviny asi 30m jedny a 100m druhý. ![]()
rasaNori To je boží fotka ![]()
Karja hele ona vezme do ruky kdejakej klacek venku, nikdy nevim predem co ji zaujme a chodime okruh kolem ovci a tam je lavicka a co ja vim kdo z omladiny na ni sedel ze jo![]()
Ted jsem sla vencit psa a sousedi poradaj potlach, snad 10 jich tam bylo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY