MP Meri Příšerka to má taky tak, přisuzuji to tomu, že je dřív světlo, upínám se k přístímu víkendu a doufám že se vrátíme aspon na nějkaou dobu k vstávání v 7. Zároveň řeším zatemňovací závěsy do pokoje ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ježíš tady taky! Tento týden přešel malý na jeden polední spánek denně, dříve spal dvakrát po dvou, někdy i třech hodinách, ale večer byl živý až do desíti. Teď sice odpadne v osm, ale dneska byl vzhůru už v 6.45!
Náš vstává už mnoho týdnů nejpozději v 5:50, někdy i před pátou. Takže vaše stížnosti mě víteco
. Ale já to beru pozitivně, den je pak krásně dlouhý, spánek je stejně hrozná ztráta času!
Objevila jsem spunty do usi, je to bozi!
U nas se vstava pred sestou, se spuntama zvladnu i do deviti spat.
MP Meri počkej týden a porid si poradne závěsy :) budí je většinou světlo.
http://nalozsi.cz/?fbclid=IwAR1ek8Cjknuy65×MwfUVojV9Pw5RglACk_--521OGwnHBWvZpITR_N1_fVM
Jak se zabavit s trochu většima dětma.
Nasi tiez zacali vstavat skor a to mame zatemnovacie zavesy!
Hudební výchova pro malé i velké pod taktovkou opravdického dirigenta :)
Každý den živě hudební výzva, hra, soutěž. Poznavacky melodií ze seriálů, večerníčků, dnes bylo pásmo lidovek ke zpěvu i tanci. Vysílá živě v 11 hod, ze záznamu lze pustit kdykoliv.
Dnes jsme si k tomu s prckem vzali bubínek, tamburinu, chrastidla, paličky a bavil se fakt dlouho.
žluťásek Jé, to je můj známý :-). Je to fajn.
Malo by to ist do vtipov ale toto je take tematicke... (v domacej karantene sme uz 2,5tyzdna)

Pinot Noir Moje vstava v 5:30 a pokazdy si reknu, dobry dobry, Pinoti vstavaj v 5 rano, tohle je super cas:-D. Tak neee, ze si to posunete dopredu. A ted tomuto nesvaru naucila I mimino!
MP Merito má aj tak celkom slušnú výdrž, keď sa zobudí 6:15 a ide spať až o 12:00. Moja keď sa zobudí takto skoro, obvykle spí už o 11:00-11:30. Ale dve hodiny spí málokedy, väčšinou tak hodinu a pol maximálne. A potom večer zaspí okolo tej ôsmej, čo mne veľmi vyhovuje.
Veľmi dlho spávala ráno až do nejakej 8:30-9:00, a to pre mňa nebolo. Ja som ranné vtáča, ale tým, že večer tiež chodila spávať veľmi neskoro, tak ja tiež, tak som ráno ten spánok doháňala a potom som mala pocit, že nemám nič zo dňa. Terajšie nastavenie mi vyhovuje oveľa viac :-)
Karja u nás jen narušitel právě mimino. Ono by si chtělo od těch pěti pohrát a za hodinu a půl zase spát, ale přesně v tom okamžiku se vzbudí starší ![]()
Pinot Noir A co teprv v lete? Aaaaaaaaaa:-D
Já přemejšlím, jestli to nemůže bejt kojením. Když jsem rušila noční kojení, nechala jsem to ranní, cca kolem 6-7, on po tom vždycky ještě vytuhnul a spali jsem tak do těch 8 nebo půl deváty, což mi vyhovovalo. Jenže teď už potom právě skoro nikdy neusne. Přemejším, co by se asi stalo, kdybych to ranní odbourala ![]()
Pinot Noir No, jak bych to ... o delší dny v karanténně jaksi nikdo nestojí ![]()
MP Meri Já jo, stihnu víc kávy, víc práce na zahradě, víc cvičení, víc lelkování na parfumánii... ![]()
Pinot Noir Jj kafe, vstanu a varim!:-D Mala po tom spi jak das:-D
Karja Joo, a vaření stihnu úplně nejvíc! ![]()
Kdyby tady měl někdo dítě nadšeného astronoma, tak doporučuju Dobré vědět. Sice to není primírně pro děti, ale je to vtipné a zajímavé.
Kluci se dneska dívali na vykládání o Marsu, úplně nadšení nebyli, ale vydrželi celou dobu, což je úspěch. Když jsou doma, tak je nic kromě minecraftu neba.
Starší dnes odstrcil tanier s paprikasom s revom Su tam špinky! (Mleta paprika a cierne korenie
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY