Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 21. března 2020 17:31

Mrakoplas

Tlapkam, Já si říkám, že je hladomor ještě naučí, ale bude to peklo. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:27

Máte tipy, ako doma zabaviť 19 mesačné dieťa? Veľmi ho zatiaľ nebaví kresliť (to skôr kreslí po koberci) ani skladať kocky, tie klasické montessori aktivity (navliekanie na šnúrky, prekladanie niečoho niekam a podobne) má úplne v paži. Vidím, že sa doma začína nudiť a vymýšľať (a aj mne už hrabe z toho spoločného "čítania"), zajtra skúsim vybrať ryžu a nechať ho či si bude presýpať, ale inak ma fakt nenapadá čo s ním robiť doma okrem toho čo robíme (varím s ním, vkladá si kocky do otvorov, pozeráme knižky, trošku jazdí s autíčkami a lozí po triangli).

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:45

DrowRanger mě myslím zlutasek nedávno doporučil plastelinu a super. Napred si to jen tak trhala a žmoulala,pak si sama zaběhla pro plastovy nůž do své kuchyňky a od té doby si to tak různě krájí a vydrží s tím fakt celkem dlouho.

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:50

DrowRanger stavění bunkrů, různý prolízání, takový ten skládací tunel.. domácí práce, třeba utírání prachu, zametání smetáčkem na lopatku..

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:05

DrowRanger ano, to suhlasim s Viktorkou, bunkre su zabava na dost dlho. Len teda obcas sa tam musim natrepat s nim . Minuly rok ked mal syn laryngiditu a mal vek tvojho, kupila som mu taku garáž pre auta a s tym sa zabaval cely tyzden. Aj v lidli mali dobre, mozno su este na eshope. Ja som uz tiez v koncoch, este dnes som mu vymyslela prekazkovu drahu, lebo ten moj Forrest by furt len behal ale zajtra uz fakt neviem co, jeho tiez tie montesori aktivity nebavia. A aj ked ano, tak mna to neba. Chystam to pol hodinu a zabavi sa tym 5 minut 

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:09

Dnes jsme pekli perníčky, Ríša se docela zabavil. Ale zdobil je muž, tak vám je nemůžu ukázat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:09

Boze este raz pride starsi z izby s nejakou zivot ohrozujucou katastrofou ako mam dierku na deke alebo tam mam gombik tak ma slahne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:11

Pinot Noir jeej to mam v plane aj ja urobit velkonocne medovniky, na Vianoce ho to bavilo, nakupila som mu na trhoch v Brne rozne tvary vozidiel. Plus teda ich este radsej konzumuje

Offline DruI
5607 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:13

DrowRanger Když ho nebaví kreslit, co zkusit lepení samolepek? Dceru to myslím začalo bavit někdy v tom věku. Nebo skládat magnetky na ledničku, to taky byla oblíbená zábava.

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:13

Mrakoplas náš nejedlík je právě taky docela jí, takže je to rovnou i svačina a snídaně na pár dní

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:15

Sairon Ja modelinu nedavno koupila (protoze ji mam hrozne rada sama:-D:-D) a bala jsem se toho, ze to bude vsude a nedostanu to z koberce, sambo radil max na zahradu. Tak myslis, ze se do toho mam pustit?

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:17

Karja Ríša má radši tu PlayDoh než klasickou a jsem ráda, protože ze smradu té klasické se mi zvedá kufr a ty mastné fleky a film na rukou mi taky nedělají dobře.

Offline Sweet Potato
40650 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:19

Karja Modelínu max na zahradu? Co to máš za cimprlína?

Hele, i kdyby modelína skončila v koberci, na vzduchu tvrdne, tak ji pak vydrolíš.

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:21

Karja no jasně, dej jí na stůl papír a začněte. Děti to miluji. 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:21

Sweet Potato Ahaa super. No prave ani nevim, my jsme docela cunata, ale ta modelina je asi moc videt:-D. Tak zejtra to rozjedeme.

Pinot Noir Ja mam prave rada I ten smrad ty modeliny! Celou ji mam rada, snad mi to dcera nebude moc brat;-)

Offline Sweet Potato
40650 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:24

Karja Teda modelína typu Play Doh 

Ne ta klasická krásně smradlavá.

Abys mne pak nehodila se sekyrkou.

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:26

Sweet Potato Karja No právě, klasika rozhodně netvrdne a nevydrolí se. Ta je v koberci navěky

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:33

Karja já tu právě chtěla napsat, že plastelína je jen pro hodný děti, který si s tím vydrží hrát pěkně na podložce u stolečku, jinak máš všecko zapatlaný a koberec stopro zničenej. btw brácha si svoje výtvory kdysi vystavil na radiátoru - pěkně se to tam zapeklo a už nikdy to maminka nedostala dolu:D

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:33

Pinot Noir  Taky jsme dneska pekli perníčky  . A pak mělo ještě docela velký úspěch hledání rozdílů mezi dvěma obrázky, až jsem se divila. Co budeme dělat zítra, nevím, ten skok v počasí je děs

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:34

Jo a stěžuju si, že mi kluci dnes rozmlátili můj letitý milovaný hrnek na čaj