Malenge ja ac absolútne nekreativna osoba, som sa zajtra nachystala, ze budeme robit velkonocne pozdravy. Nasla som aj recept na domace lepidlo, par farebnych papierov este po mne. Snad ta pripadna korona zahynie nez pozdravy posta doruci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas Vidíš, to je hezký nápad, to by určitě babičky potěšilo. Uvidím, jaká bude nálada v týmu a třeba vyzkoušíme.
Mrakoplas Ja mam strasne rada velikonoce, uplne nejvic na svete. Vsechny ty vejce a peceni a vyzdobu a kluky s pomlazkama. Noo, tak me mrzi, ze z toho letos prd bude. Je to blbost s ohledem na to co se bude dit, ale trosku mrzet me to muze ne?;-)
Karja jasne, mna mrzia zrusene koncerty a majova vinocyklovacka v Mikulove. A nehanbim sa za to ![]()
Jak tu před časem někdo psal, že je chyba rodiče, když má dítě obavy, tady je docela zajímavá tabulka, jak se ty obavy mohou projevovat.

Ty syoké věci jsou fajn v kombinaci s náklaďáčkem, bagrem. A ta modelína taky, syn z ní dělá kopec, silnici, náklad...
A syn se teda s hraním hodně posunul, když začal na YT koukat na ta stupidní videa - auto jede do modré barvy, auto jede skrz kaluž červené barvy apod. On to doma začal různě napodobovat, z barevných kostek pak dělal ohrádky - garáže pro auta odpovídajících barev a tak. I právě tu barevnou modelínu do těch her zapojil.
Mi v noci spadlo mimino z postele. A teď večer si skřípl palec v takové kovové polici s dírama, co ji máme v kuchyni na kastroly, prkénka apod. Naštěstí obojí bez následků. A to nejsme v karanténě!
dzizisketa jezus to období věčně skříplých prstíků, který mrňous cpe do každé škvíry jsem tak ráda vytěsnila, to bylo strašný, jsem žila ve věčné hrůze že mezi dveřma o ty prsty dozajista přijde
Sweet Potato díky, to je super. Snažím se dělat, pokud můžu, ty veci z druhého sloupce jako prevenci, snad to pomůže. My máme dnes výročí tři neděle v karanténě, jako muze byt hůř, zdaleka nejhorší je pro mě ta nepředvídatelnost. Konečně si v tom najdeme nějakou cestu, režim, seda si to a přijde další šok.
Sweet Potato to je dobrý. ještě bych dodala, i když to může být únavný, brát ty strachy a nepřekonatelný problémy typu dírka v prostěradle vážně. ono to dítě žádné "vážné starosti" typu o práci a obživu nemá, to ale neznamená že dírka v prostěradle pro ně není tak stejně stresující. děti jsou taky lidi..
dzizisketa viktorka_od splavu
Syn strčil prsty do kovových dveří ve školce, ale do té škvíry k pantům. A jedna maminka šla, a ty dveře zaklapla. Dodnes mám strašně hnusný pocit, kdykoli si na to vzpomenu...
Edit: prsty mu naštěstí zůstaly, i když zlomené. Naštěstí. Mohlo to být horší.
dzizisketa náš si neustále najíždí dveřmi na prsty, u staršího jsem to uhlídala, ale jak ten teď furt pobíhá tam a zpět a nechává všude otevřeno, tak je tu pořád řev. A dnes spolkl takovou plastovou kuličku, která byla jako koncovka na anténce auta na ovládání ![]()
Karja máme právě tu play doh (nevím jak přesně se to píše) ale i tak si s ní hraje jen ve věži na kuchyňské lince. Jako bordel je všude kolem ní a hlavně pod ní,ale větší kousky zapracuji zpátky do hmoty,menší vysaju a v pohodě. Z rukou jde na sucho vydrolit.
Pinot Noir my už za sebou máme první telefonát na toxikologickou linku. Rozkousnul víčko od vitamínů a uvnitř byly ty malinký kuličky proti vlhkosti. Hned jsem mu to prstama a kapesníkama dlabala ven, ale pořád neumí plivat, tak jsme měli strach, jestli něco i nespolknul.
Jo a je to neškodnej silikagel prej, kdyby to někdo potřeboval v blízké době taky vědět ![]()
viktorka_od splavu teď jsem ukládala mláďata ( nekoukejte na hodiny) a mladší si tam naskládala pět plyšáků a zahlobila: a kterého teď obejmu?
Zas zacaly spat v jedné posteli, Už byly asi měsíc rozdělené, protože to nedělalo dobrotu, furt se tam praly, starší chodila brecici.
vydrželo jim to asi týden karantény a jsou zas na jedné hromade![]()
Sweet Potato to je dobrý. ještě bych dodala, i když to může být únavný, brát ty strachy a nepřekonatelný problémy typu dírka v prostěradle vážně. ono to dítě žádné "vážné starosti" typu o práci a obživu nemá, to ale neznamená že dírka v prostěradle pro ně není tak stejně stresující. děti jsou taky lidi..
Ak to malo byt na mna, tak nikde som nepisala, ze to neberiem vazne ale zas to netreba prehanat, ze.
Mrakoplas vůbec ne, jen jsem si na to vzpomněla jako příklad, omlouvám se jestli jsem se tě dotkla
viktorka_od splavu nie, v pohode, ja som uz asi trochu nervna, pardon, synovi to domace vazenie nerobi dobre, on potrebuje behat a deti. doma je to s nim o hubu :)
Mrakoplas těm dětem to dobře nedělá. Nemuzes s ním alespoň na hodinku denně někam vypadnout?
Pokud to není zakázané úplně, chodila bych s ním ven. Naši byli včera na chatě, tak to snad lze?
continuity ano, chodime aspon k mame na zahradku alebo do parku na odrazadle ale tu dnes prsalo a kosa, moc sa nedalo. Ale tie deti mu nepricarujem, no. A aby som bola spravodliva, mne tiez chybaju dospeli a nie je to so mnou lahke :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY