Lamicka take prilby mame nosia aj nasi ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka stavar s prilbou ![]()
A to rozpravanie je fakt sranda. ĽUDIA nam zjedli šišky. Ale tú poslednú, tú poslednú ĽUĎOVI nedame. ![]()
Haha, u nás je taky veškerá minulost "včera", takže včera tu byl Ježíšek, včera jsme byli u moře, včera jsme ...cokoli ![]()
(Budoucnost je zase "zítra".)
viktorka_od splavu uz zjistil, ze prilba je pri bourani velice dulezita ![]()
žluťásek ano, včera je u nás taky minulost. Dokonce odpoledne už dopolední aktivitu označuje za včerejší ;)
Lamicka to je skvělý! (a já začínám dost toužit po kaple, ehm
)
Lamicka to je super ![]()
Lamicka Úplně lituju, že už jsou kluci na tu Kaplu asi staří, i když ![]()
žluťásek Klidně beru do učení, i když ty kostry zvířat mi moc nejdou ![]()
brrr jeste chvilka v karanténě a poridim Kaplu sobe.
Áno, včera a zajtra :)
My máme novou hračku, zdá se, že bude hodně oblíbená, už si s tím hraje asi 3 hodiny
Ta karanténa začíná dost lézt do peněz ![]()
mnum Depo a koleje skvělý, ale já jsem absolutně fascinovaná tvou dcerou a jejím ukázkovým sedem a rovnými zády ![]()
žluťásek jo, naucila se ve skolce od pani ucitelky a ted si sama rada seda do tureckeho sedu. Jinak byla hypotonicky kojenec a cvicili jsme Vojtovku temer rok, ble
a na jejim drzeni tela to bohuzel je a asi porad bude videt, bude muset holt cvicit
žluťásek Slokou o jedné paní v Americe se dcera uvedla první den ve školce :)
Dík za inspiraci dalších dílů
podle zvuků z pokojíku budeme kromě druhé mašinky potřebovat nejmíň jednu další výhybku...par kolejí...atd. ![]()
mnum na co to jezdí?
Mohučanka na to že dcera je starý dopravák (,,depo" bylo jedním z jejích prvních slov
) je to její první mašinka a koelnničky, nějak jsme si pořád říkali, že na náš minibyt je to hodně velká hračka... Myslím, že nám také brzo budou chybět stromy a závory a další most... a tak...
Catherinne lokomotivka je na 2 tužkové baterie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY