Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:10

Pinot Noir Prosím tě, manžel už SI na internetu vybíral tunel, mosty a další koleje s výhybkami...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:14

Pinot Noir to je dost pravděpodobný scénař

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:25

Mohučanka si

Ale já bych SI taky uměla vybrat! Ale zjistila jsem, že Ríša po těch objektech (kromě přejezdu) až tak netouží, resp. on si je přimyslí nebo postaví z kostek kdekoliv, vlastně je hotové nepotřebuje, potřebuje hlavně koleje a vlaky. Aspoň ušetřím

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:26

My máme tři přejezdy se závorami, ale všechny mají jednu závoru ulomenou :( věčně je to tu rozložené v obýváku a všichni o ně zakopáváme. Chtěla jsem kupovat nějaké na baterky, co cinkají a svítí, ale pořád váhám.

U nás kromě depa o jiné doplňky není moc velký zájem, stanice, nádraží, domečky, stromy, to ho moc nezajímá. Hlavně hodně výhybek a křižovatky. A mosty vlastně, ale jen ty obyčejné, zvedací jsem si koupila pro sebe evidentně :) 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:27

Pinot Noir než jsem to dosmolila, už jsi to napsala za mě

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:31

žluťásek tipuju ale, že většina holčiček to bude mít jinak a ty stavby spíš ocení. Já jako děcko bych z toho byla u vytržení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:46

Pinot Noir to jo, moje malá ségra vždycky nejvíc času strávila stavěním, po kolejích přišli na řadu ty stromy a domečky. Potom párkrát projela mašinkou a byl konec.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:52

žluťásek Pinot Noir u nas su su dopl ako stromy, zvierata a budovy tiez absolútne nepovšimnuté. Zavory, mosty, tunel a to zelene "točítoč" co ma Pinot v strede je najoblubenejsie. Alebo skor bolo, nejak ho to uz nebavi. Stavat hej ale potom uz ho to velmi nezaujima.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 19:58

Pinot Noir Máš pravdu. Kluci si ty koleje postavili a jezdili, ani moc nepotřebovali nic zvláštního. Teď je to u nás nejoblíbenější hra našich neteří. Kluci jim pomůžou a postaví po pokoji koleje, kam se musí dát všechny mosty, vyhybky, depa a vše musí fungovat. Pak se tam doplní stromy, domy a zvířata. Kluci si s tím vyhráli hodně, ale holky v tom musí mít systém a všude se musí dát jet. 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:06

Vláčky se u nás absolutně nechytly. My máme jedinou modlu: LEGO

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:07

OliveOyl Syn si po nástupu do MŠ zpíval Jede traktor, je to zetor

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:22

Pinot Noir to je dobrá připomínka. Mně se ty doplňky taky líbí , ale potřebujeme spíš ty koleje a vylepšení přímo k nim. Zajímavý je třeba tunel, máme takový obří zelený dvouúrovňový a ten ho vůbec nezajímá. U každé stavby si ale postaví nejmíň jeden tunel vlastní, z duhy, z kostek, z knih... 

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:37

brrr To je stejně zajímavý, jak ty děti baví různý věci. U nás  u syna vláčky jednu dobu frčely, ale tak normálně. Lego jako super, když ho dostane, ale normálně si s ním vůbec nehraje! A autama taky ne, vlastně nejraději si čte a popř. staví z LaQ (což je vlastně taková japonská obdoba Lega), stejně jako jeho ségra. Největší hit vždycky byly hromady ptákovin z Kinder vajíček, co podědili po neteřích. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:57

brrr u nás byly dlouho nejpopulárnější Duplo vlaky, leccos vydržely a byly strašně variabilní. Tyhle dřevěné vláčky měl syn u mých rodičů a myslím, že i teď si je občas rád vytáhne  :)

Teď máme Lego vlaky, ty jsou fajn, ale doby, kdy nám  zabíraly půlku obýváku už jsou taky pryč... Teď má z Lega nejraději Technic.

Garfie jéee, nějaké menší LaQ sady máme ještě taky, to byla fajn změna. 

A super byly i magnetické stavebnice, nebo K´Nex a pro starší elektronický Boffin 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 20:59

U nás děti vláčky vůbec nechytily a já se taak těšila. 

No, zas lepší než kdyby ignorovaly lego.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 21:18

continuity můžu ti půjčit dceru, dneska stavěla z dupla tunel pro vláček lego ji určitě bude bavit taky, to by v tom byl čert, aby ne...

Jinak jí tedy baví zejména ovládat mašinku a během 10 minut přišla na to, jak udělat výhybkou nebo na přejezdu "karambol"

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 21:36

Pinot Noir mne se teda taky zacina zdat, ze ty deti mame v leccems opravdu podobne...syn je taky nejnadsenejsi z prislusenstvi, ktere si zhotovi sam z kostek. Nebo v horsim pripade z ruznych predmetu denni potreby - a ja jsem pak nekolik dni treba bez cedniku, protoze do tech dumyslnych staveb se samozrejme nesmi sahnout

Kamaradka s detmi vyrabela doplnky k zeleznici z papirmase (tunel), pry to je jednoduche a vypadalo to skvostne. Ona je ale architektka a navic dost zrucna, tak nevim, jestli s tou jednoduchosti nekecala. Ale mam to taky na seznamu.

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 21:53
Reakce na brrr:

OliveOyl Syn si po nástupu do MŠ zpíval Jede traktor, je to zetor

​To dítě má vkus

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 22:01

U nás mají koleje taky úspěch, ale po každém hraní je teda nekompromisně skládám do šuplíku. Jako ostatně všechno, co jde

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 13. dubna 2020 22:06

MP Merija taky hracky hned ukladala, vydrzela jsem to asi dva roky. Pak jsem se snazila vychovat syna k tomu, aby ukladal on. To jsem taky vydrzela dva roky. Ted jsem pustila i to. Brodime se tu po kolena v kramech a asi mi z toho chaosu brzo preskoci.