Gatita možno sa z toho vyspím
A sám na pol dňa sa nezabavi, možno max pol hodinu, aj to vyzaduje byť s ním v miestnosti
Gatita možno sa z toho vyspím
A sám na pol dňa sa nezabavi, možno max pol hodinu, aj to vyzaduje byť s ním v miestnosti
letfenixa Já těnto přístup doporučuju, trvám fakt na minimu věcí (zuby, polední spánek, snědená večeře). Ostatní nevyžaduju a ono kupodivu to nějak funguje, on už si i o ten polední spánek sám většinou řekne v plus mínus stejnej čas. jediný fakt zlo jsou asi ty zuby.
MP Meri ono to záleží i od dítěte. Starší je a vždy byla v pohodě, i jako batole ráno vstala a poskládal všechny puzzle v dosahu. Když to člověk zkusí s mladší (a to platí dodnes), tak je po dvou dnech přirostla k mobilu ( televizi, čemukoliv, co tu zábavu obstará za ní) a po třech dnech je totalne na zabití.
Na ni fakt platí jenom důslednost a organizovat ji ten program. Starší si sama najde nějakou tvořivou zábavu a když si pustí telku, tak třeba dokument.
MP Meri plus obliekanie, viac nechcem, teda ešte chodenie na wc
Ale na všetko počujem NIE
letfenixa No jo, je fakt, ze nas to asi jeste ceka, to obdobi vzdoru. Ale treba bojkot kojeni, separacni uzkost a probdele noci kvuli zubum se nam taky vyhly, tak treba budu mit stesti ![]()
letfenixa my sme na tom rovnako. Ibaze nas nas kazdom nie (a to je tak kazdych desat minut) vrieska tak, ze ho je pocut na ulicu ![]()
continuity Urcite to je i o diteti. Ja na co asi nikdy nebudu mit nervy, je to trpelive vysvetlovani stokrat dokola. Ja budto neresim a nebo na necem trvam a pokud neposlechne, tak rvu
Nastesti nemusim rvat zatim moc csto.
letfenixa já mám pocit že nejlíp fungovala rutina a hlavně nic neprotahovat, ve chvíli, kdy dítě do toho mrzení zabředne, už je to zabitý. vstát, hned do koupelny, umýt, oblíct, ke stolu nakrmit a když nechce tak prostě pokračovat k dalšímu bodu programu. hlavně nechtít žádný prostor pro sebe. až pak ho bude chtít on:-)
711990 my mame cmelakove body a konecne konec dorastol :). Teraz su na ceste ovocnickove gate, sa na ne strasne tesim
. Ked bude syn dospely pozerat na svoje fotky, bude si klepat na celo do coho ho ta
mama obliekala ![]()
A uz ma tu pisanie strasne se.e, sto krat to po sebe opravim a aj tak sa to edituje jak chce ![]()
Mrakoplas mně se nic needituje, to píšeš na mobilu?
viktorka_od splavu ano. Ale myslela som pocas pisania (tie nahradzania slov atd), fakt to musim x krát prepisovať. Koľkokrát preto ani nic nenapisem lebo ma to nastve a zmazem to cele.
Mrakoplas no jo ale to je nastavení v mobilu, za to web nemůže, to si můžeš nastavit sama jak chceš
já mám to nahrazování vypnuté defaultně, bych to jinak rozšlapala vzteky
viktorka_od splavu u nás ta rutina zafungovala minimálne na to, že mládě záhy naznalo, že když nás ráno nevzbudí, nebude matka prudit se snídaní. Tudíž je výhodnější prostě tiše vylézt z postele a jít si po svých.
Mrakoplas jen at si o nas myslej! Hlavne ze vypadaj rozkosne, kdyz vysiraj![]()
viktorka_od splavu nemozem, ja to mam vypnute tiez. To len tu na parfu si to robi co chce, uz sa tu na to stazovalo viac ludi. Napríklad mi nahradi druhe slovo prvym, takze mam za sebou dve rovnake slova. Taky duch replikator ![]()
Mrakoplas mě to tak vytáčí, že polovinu příspěvků smažu, protože na to nemám nervy. Vždy po tečce nebo čárce mi umaže poslední písmeno a udělá mezeru
Idem zajtra s mladsim na ockovanie. Ja vobec neviem ci nebude problem, ze nema rusku
. Nasa vlada nariadila povinne nosenie ale k malym detom sa nejako zabudla vyjadrit (alebo som to len nenasla).
žluťásek no presne! Smolim to tu vo volnej chvilke pomedzi deti a nez to doopravujem tak sa pol vety vymaze a ja sa na to vykaslem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.