MP Meri Gatita dcera šla dneska spát se slovy "Koleje necháme!" ...![]()
Vše o těhotenství a dětech
Nějaké doporučení na sedačku 15-36kg? S izofixem. Díky!
Kdo se to tu ptal na Lindex? Dopoledne jsem se dívala, že platba je pořád ještě blokovaná, ale teď mi přišel email:
Vaše objednávka byla právě zabalena a budeme ji expedovat z našeho centrálního skladu ve Švédsku. Zašleme Vám další notifikaci až bude zásilka připravena na vyzvednutí.
Švédsko tedy zaujalo ![]()
Mohučanka ale Lindex to tak posílá.
Uz asi hodinu jedeme otazky typu Cim se zivi beruska, tucnak, kuna, velky ptaci....? Kdyz reknu hmyzem, tak jakym? Kdyz se potrebuju zamyslet, tak je to: Mami, slyselas me? Pomoc![]()
tina Ber to pozitivně, pro dítě jsi vševědoucí mateřská autorita, co tyhle vědomosti má v malíku ![]()
Mohučanka mne taky dneska napsali, ze uz to expedujou. A z kanzelsbergra totez, to zas bude radosti, az nam hodej pres plot krabici...
Mohučanka mně taky dneska napsali totéž, objednávala jsem 2.4.
Mohučanka Gatita Potrefenáhusa Asi nějaká hromadná odesílka, mně taky, objednáno 3.4. :-)
Mne taky dneska prisel mail:)
continuity aha, neměla jsem tušení, že si to objednávám ze Švédska.
Mohučanka jj, vždycky to posílají že Švédska. Proto to obvykle trvá i dost dlouho.
Mne prisiel mail vcera :)
No a ja jak.ovce objednala vcera, takze mi to prijde asi v cervnu, kdyz uz budou potreba fakt jiny hadry:-D:-D
Karja nee prijde to rychle. Dneska dorazila zasilka ze 30.3. Takze to jde rychle. Uz se nemuzu dockat Tondy ve cmelakovym pyzamu![]()
711990 jakykoliv pyzamo je na tech detech skvely... Protoze to znamená že jdou spat:D
Rozmýšľam, že 1 deň nebudem syna do ničoho nútiť (sa rozčuľovať), už ma to nebaví
letfenixa me to taky nebavi, ale nejaky minimalni rezim to chce...minuly tyden jsem toho mela plne kecky (prislo mi, ze syna jen komanduju, aby se oblekl, najedl, slo se ven, uklidil rozhrabane hracky), tak jsem ho nechala napospas jeho vlastnim vrtochum. Vysledek? Jeste pred obedem byl v pyzamu, nedojedena snidane ( = mel hlad a porad se se mnou dohadoval, ze chce sladke), oci vykoukane z televize, od obeda porad odbihal a nenajedl se...Ja sice mela pul den jakoze pohodu, ale po zbytek dne otravene a o to narocnejsi dite. Pritom on je dost vynalezavy a umi se sam na pul dne zabavit. Ale musi byt najedeny a vyvetrany, coz si sam nenaordinuje;) Tak napis, jak jsi pochodila:)
711990 Tak to ja detem nic nekoupila:-D:-D:-D Jako ne, ze bych byla takova macecha, ale zrovna to co by potrebovaly nemeli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY