Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 15. června 2020 09:09

Mohučanka rádo se stalo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. června 2020 09:46

Kokoska 9let ale mne prijde, ze neumi zvladnout treba vztek, potrebuje nejak obejmout nebo neco a kdyz se rozdovadi s bratranci, tak ona neumi poznat, ze stacilo. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. června 2020 09:58

Candance tak to asi bude podobny pripad. Ja to mam jednou za cas, horsi to teda mas ty. Asi nezbyde nic nez trpelive vysvetlovat a objimat, snad se to u holek vekem zlepsi. 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 15. června 2020 09:58

dynda Já dávala většinou nějakou čokoládku, pokud bylo vedro tak něco jiného, myslím že vždycky jedlého :-) Kytky ne, protože jsem to vždycky nechala na dětech, aby dárek předali, brávali pro obě dvě paní učitelky, protože během dne potkaly obě. Ale my dáváme i o Vánocích, já jsem z učitelské rodiny  Nevím ale jak s tím prázdninovým provozem, já měla děti vždycky na prázdniny doma. 

A lahev vína je super a věřím, že to uvítají nejvíc, ale to je mi fakt blbé, hlavně teda proto, že to u nás fakt předávají děti a ne já. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. června 2020 11:10

žluťásek utratila jsem jen v C&A třináct stovek

Běda dítěti, jestli nebude ty hadry nosit! Bohužel s nástupem do školky spotřeba oblečení prudce vzrostla...to jsou legíny dovnitř, legíny na ven, legíny na "odpočívání" (spánek se u nás nesmí říkat), do metra maminko sukýnku, jo, už je teplo! kraťasy doma na zahrádku...a večer všechno obvykle do prádla, kromě toho pyžamka tedy

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. června 2020 11:12

2x

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 15. června 2020 11:53

dynda my dáváme každé láhev vína a říkáme tomu kytka  a to poslední den, kdy tam syn ten daný školní rok jde.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 15. června 2020 12:57

crazydaisy Deti mely hexu a pneumokoky zaroven, syn se s tim pral asi tyden, ale pak se vse vratilo do normalu. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 15. června 2020 13:51

Prosimvás, kdyby tu byl někdo v sandálový nouzi a neřešil tvrdý neohebny boty, tak mu ráda věnuju tydle. Dostali jsme, jsou úplně nový, ale jsem si jistá, že syn je nikdy nosit nebude. Vel. 25, stélka cca 16,6 cm krejcovskym metrem.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:01

žluťásek to se dizajnéři vyřádili teda

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:06

Pinot Noir krásný, viď? ale úplně pro Ríšu, úzký a nárt se dá stáhnout páskem

V bf skupinách se tomuto typu bot přezdívá sádry. Vysoký nad kotník a tvrdá podrážka. Ale zas asi jsou děti, co to potřebujou, s hodně valgoznimi kotníky. Tak se jim nebudu vysmivat :) 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:08

žluťásek to bych mu asi neudělala

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:17

Děkuju za všechny školkové rady, koupím něco dobrého dvakrát a předám úplně na konci. On tam syn pak už nepůjde, nastoupí do jiné školky, tak se chci rozloučit hezky.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:22

žluťásek škoda, právě včera jsem účtu pustila žilou koupí filii!!

Chudinky ty děti, které takhle vysokou botu potřebujou, určitě by se dala udělat hezčí

Offline letfenixa
10868 příspěvků moje polička 15. června 2020 14:59

Pinot Noir pevné nervy so svokrovcami, u nás je to moja mama "mal by" ...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 15. června 2020 18:34

Lamicka Dík, asi se s tím každý dítě popere podle momentální kondice.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2020 21:52

Cez víkend bol muž preč,tak som zavolala mamu nech u nás prespí aby si užila vnuka. Tešila som sa ako ju "vyšupnem" aj s malým na ihrisko a ja si budem robiť svoje, navyše mama sa furt sťažovala, že vraj muž ju nenechá ísť s malým samú von a neustále ju stráži keď sa o neho stará(nie je to pravda). Od piatku bola so synom sama von presne hodinu, keď som šla cvičiť, ešte pred koncom tréningu prišla aby sme už šli domov, že malému je horúco. V sobotu podvečer som ju po búrke vytiahla von, že ich nechám s malým samých a ja vyvenčím psa a vytratím sa, skončilo to tak, že mama celú dobu božekala že sa syn hrá v mláke (mal nepremokavé nohavice a gumáky, čiže bol v suchu) a keď chcel ísť ešte na ihrisko,odišla domov so psom, že načo tam budeme dve (so psom som pôvodne chcela ísť ja domov...). To isté doma,vravím jej, či si ho nechce skúsiť prebaliť alebo obliecť/nakŕmiť - nie,ona sa bojí, že jej bude plakať. keď som išla vyvešať a zvešať prádlo, z vedľajšej izby som počula ako sa syna ticho pýta,kde je mama a že ma má hľadať, keďza mnou dobehol do izby, prišla za ním a oznámila mi, že je mamin cecok a že som si ho tak vychovala . Prosila som ju,nech ho neposádza nanočník, lebo to nemá rád a ja sa nejak potrebujem dopracovať k tomu aby tam šiel dobrovoľne,šla som na WC a odtiaľ už len počujem ako syna presúva do kúpeľne so slovami: pôjdeš na nočníček, ano? V noci syn vyvádzal a plakal, nechcel byť v postieľke, tak som za ním v pár minútových intervaloch chodila, tak do mňa celú dobu ryla, že či ho ozaj nechám tak plakať, že si ho mám vziať do postele a že ja a sestra sme takto nikdy neplakali a spali sme celú noc až kým som nevybuchla anepovedala jej, že ak to nechce počúvať môže ísť spať do obývačky. V nedeľu som sa tešila ako si spravíme doobeda všetci traja výlet do prírody aj so psom, spravila som jej kávu a vravela, že sa najeme a vyrazíme a ona odmietla, že načo máme ísť obe,že bude variť a uprace mi doma - keď som navrhla,ža na upratovanie sa vykašleme, že ošúpem zemiaky, rezne dáme do cestíčka a prídeme domov hodinu pred obedom aby sme stihli dovariť, vyhovárala sa dovtedy,kým som jej nepovedala, že teda pôjdem len na ihrisko ak sa jej nechce ísť s nami von.odišla som z domu o 9:00,vrátaili sme sa o 12:00,mama odišla o 13:00,keď syn už spal. Za celú nedeľu bola so synom 30 minút...Odišla urazená a sestra mi dnes vravela, že sa jej sťažovala, že som na ňu bola hnusná,nervózna a nedovolila som jej s malým nikam ísť samej a nič s ním robiť...A teda 90% času u nás strávila s mobilom v ruke, natočila asi 50 videí syna + hádam 200 fotiek, ja to dosť nemám rada (posiela fotkya videá cudzím ľuďom), keď nenatáčala, hrala sa alebo chytala pokémony .Po tom víkende som unavenejsia ako keby som bola doma sama...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2020 21:52

Ospravedlňujem sa za sloh

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:08

DrowRanger Aaaaa ty blaaaho!!!!

Ja si ted rodice nemuzu vynachvalit, dost mi pomahaj, ale takovyma prkotinama, jako velka mala s nima nikam moc nechce, ale snazej se ji treba na ctvrt hodinky zabavit, povesej mi pradlo, uspej malou malou na zahrade a celkove me dost podporujou. Asi jsou jak blanicti rytiri, cekali az bude nejhur a to s tim jednim miminem fakt nebylo. Ted jsem moc rada, ze s nima bydlime teda! No, ale stejne je mi jich lito teda:-D Furt poslouchat to rvani, kdyz si uklidej vydrzi jim to tak pul den, kdyz sambo neni pres noc doma, tak tata nejde vecer ani na pivo (asi aby me chytnul, kdybych utikala nekam do lesa), kolikrat jsem na ne protivna a tak. No a jak mala mala nespala, tak mama si ji jednu noc vzala na dve hodinky k sobe a druhou mi to zase nabidla, to uz mi bylo blby teda a odmitla jsem. No, ale vypadaj v pohode, furt si holek vsimaji a na nic si nestezujou. 

Online dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:28

Karja

BBlaničtí rytíři! Zasmála jsem se, až mi mobil spadl na mimino.