dzizisketa Chudak! Ted bude mit bouli z tvyho smichu!
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Tak to asi chtělo dát mamince rovnou úkol: Potřebuju, abys byla se synem dvě hodiny na hřišti, já budu dělat něco doma. Možná by se chytla.
Takhle to má třeba moje tchyně, samotná se o to nepřihlásí (a pak trousí podobné hlášky, o tom nedovolování), ale jak se jí zadá úkol, tak ho splní.
Karja Blaničtí rytíři jsou geniální a taky mě rozesmáli :o)
ty to teda fakt nemáš lehké
DruI Jo, moji mame se zas nesmej davat zadne instrukce a asi ani informace(ale fakt ani typu do kdy bude cca spat). Nesnasi to, je hned nevrla:-D
DrowRanger ty jsi věčná optimistka![]()
Mně je tak líto, když tu čtu, jaké máte trápení s těmi dětmi/rodiči/tchány. Já dala o víkendu poprvé dítě na noc spát k babičce (první noc bez mě, spala jsem doslova jen o několik domů vedle) a proběhlo to naprosto bez sebemenšího zádrhelu, jako všechno se synem. Já už mám fakt několik měsíců pocit, že už jsme z toho špatnýho venku a strašně si to teď užívám. Dneska jsem zvládla i 6 hodin práce, ve školce dnes syn nebyl a sambo ještě ani teď nepřišel z práce. Přes poledne se malej uložil sám, večer usnul u mě v objetí v posteli během deseti minut. Nepíšu to, abych se chlubila, ale abyste se nakazily! Fakt vám všem moc přeju lepší časy, kvalitní spánky a tak, ze srdce!
dzizisketa Mobil na dítě mi taky několikrát spadnul, to jsem se fakt cejtila jako ta nejhorší matka v okolí ![]()
MP Meri no prostě ty si musíš pořídit několik dalších, abys ty geny šířila dál!![]()
MP Meri tak najvyšší čas, aby sme sa od vás nakazili, ráno som viezla otca do nemocnice, tak syn tú polhodinu, čo sme sa vychystali (spali sme u našich, budíček o pol 6), reval a volal ma, hrozné to bolo. Zas si plánuje, ako bude plakať, keď niekam pôjdem bez neho.
DruI ja dom jej to povedala, aj som jej hovorila, že sa teším, že mi malého vezme, pohrá sa s ním von iným spôsobom než ja s mužom, že to bude zmena pre neho. Nepomohlo :) Evaeva to by nejak nevadilo, síce po Tom víkende mám taký zvláštny pocit ale viac mažma mrzí že mama žiarli na svokru, ktora syna zvláda perfektne sama, vrátane prebaľovacia. A teda aj na svokra, ktorý nemá problém s ním byť sám von aj dve hodiny... viktorka_od splavu teraz neviem, či to je irónia
ale ja som ozaj optimista :) len pri mame už ten optimizmus nejak vyhasol.
DrowRanger tak trochu![]()
Už si nebudu stěžovat na tchány
.
.
![]()
nebo svatá. Jako "kde je máma, bez hledat mámu" .
DrowRanger není to tim, ze ma strach, ze třeba není moc zvyklá na malé děti. Ne že bych měla potřebu zvýšit četnost návštěv, teda
MaeGandal Ne že bych měla potřebu zvýšit četnost návštěv, teda
![]()
MaeGandal může to být tím, moje máma vůbec nechtěla mimino přebalovat, protože se bála, dokonce ho nechtěla ani oblíkat nebo přemísťovat bez zavinovačky, takže když šla s kočárkem, zaplaťpánbůh za to, připravila jsem jí ho na dvorek jako jednohubku. I když pak hlídala (=vzala ji na dopolední vycházku) dceru jako, já nevím, dvouletou, tak potřebovala úplně přesně říct, co oblíknout, co kdy dát jíst, jak dlouho být na vycházce, jakoby nikdy žádné dítě ani neměla. Přemluvit ji k přebalování byl fakt boj - teď nemyslím nemluvněte, ale třeba ročního dítěte, a padaly perly jako: no když se pokaká, tak si dám na nos kolíček a počkám, až se vrátíš
a to dcera nikdy nedělala (s ničím) moc problémy (zdravím MP Meri
).
Jo a moje máma bydlí s námi, takže vídala mimino fakt denně ![]()
Ja vcera vezla starsi do skolky, a kdyz jsem chtela zmizet ze skolni zahrady, tak se mi na nohu povesila s placem cizi holcicka a ze chce domu a maminku
a kdyz jsem ve ctvrtek resila to s muzem a nemocnici, tak jsem potrebovala vyresit auto a psa, netusila jsem jaka bude situace na miste prace a v nemocnici, a tchyne asi az za dve hodiny volala jak to mam se starsi dcerou, toho casu ve skolce... A to mi tety ve skolce nabizely ze si vemou Baru domu a ja si ji u nich vyzvednu az to pujde.
Jo, jinak tu mám něco pro letfenixa a Pinot Noir aby se chlapečci nakazili: přišla jsem pro dceru do školky a ona mi řekla:
Maminko, příště musíš přijít pozdějc, abych si stihla pořádně pohrát!
A když jí přišla vyzvednout babička, tak jí dcera řekla, že "tiská modelínu tiskátkem" a chudák babička musela čekat, až dotiská. Bohužel to bylo taky naposledy, co ji vyzvedávala - prý že tam na ni nebude 10 minut čekat, až si dohraje ![]()
Jsem fakt moc ráda, že jsem věnovala tolik energie výběru školky a "zvykání" a že jsem naštěstí nepřebrala.
MaeGandal podľa mňa sa nebojí, robila kedysi na novorodenecké. A potom v jasliach kym bol malý, tak ho prebalila b z problemov, aj ponosila, okupala...to jej nevadilo že plakal. Ale inak ma Orave napadlo, že keď prídu s otcom na otocku, ta k vtedy chodievame väčšinou do prírody, to mama nemá problém s ním byť
. Ale teda to sú možno dve hodiny, tak možno víkend s vnukom je nad jej sily? ![]()
Inak akurát som so synom von a riadne sa na ňom zabávam ako sa výživa v cvachtani sa v kaluziach. A ako správna matka som nevzala nič čím by som mu očistila ruky, tak dom mu kázala nech si ich umyje v mlake
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články