Len ja teda nesouhlasim ze je neco vzdycky horsi. Ale zalezi co hledas, za kolik a jestli novy nebo z druhy ruky? Jo a tasku na kocarek mam Kanken. Vejde se do nej vsechno, da se povesit na jakykoliv madlo kocarku a neni to prebalovaci taska. A ta vyztiz ze zad se da pouzit pod mimino pri prebalovani.
Vše o těhotenství a dětech
Já asi v obchodě neviděla prodávat jen hluboký kočár. Takže spíš bych vybírala dvojkombinaci podle korby s tím, že sporťák moc nepoužiju a pak koupím jen sporťák dle mých představ. Ty korbičky je sporťákům mi přijdou jako velký kompromis. Do statistik: já používala hluboký kočár 11 měsíců, sporťák z té dvojkombinace asi 6m a dalších 6m Valco.
Tiež si myslím, že tie kombinácie sú nič moc, najlepšie riešenie navrhla Pinot, vybrať skvelý sportak a ak sa dá, k nemu korbu.
Hledám hezký kočárek do města, co se bude dobře ovládat, bude ideálně lehký a lehce složitelný. Taky chci dostatečně vysoký, teď potkávám spoustu kočárků s korbou u kolen a to svým zádům neudělám. Korba by zároveň měla být dost prostorná, i když budu mít dítě na zimu, takže by se mělo vejít i do menší. Po sporťáku požaduju, aby se dal úplně sklopit a měl průzor vzadu. Pokud k tomu budou ještě pratelný textilní části, bude to super. Už mám vybraný dva, na který se aspoň podívám naživo + chci vidět ten vychvalovaný Valco, to by mohla být dobrá varianta.
Nejdřív jsem byla přesvědčená o tom, že budu kupovat z bazaru, ale asi záleží i na konkrétním modelu a ceně. Dost se mi příčí dát za kočárek přes 15 tis.
Len u ten Valco by mi asi nevyhovoval pro malého kojence. Tu korbu neznám, ale ten kočárek není odpružený, přijde mi, že by to s miminem moc házelo a taky nejde houpat.
Já si taky myslela, že dokoupím později nějaký speciální sporťák, ale nakonec jsem stroprocentně spokojená, vlastně nemám co bych vytkla (Bugaboo Cameleon).
Pinot Noir Tady ta skip hop je fajn, koukala jsem na ni u prvního, ale nakonec jsme měli tašku přímo v setu ke kočáru.
Len No vis co, ono do 15 tisic, to fakt neni zadnej rozpocet. Ja mam za 11 tisic babydesign, s hlubokym jsem moc spokojena, s hlubokym jsme najezdili celkem 16 mesicu a nic s nim doposud neni. Ale pak kvuli praktictejsimu skladani do auta jsem si koupila ten skladaci sportak joie a jako to je nebe a dudy, jede to uplne samo...no ale zas je mensi na spani. Jako je to tezky no, nikdy nejde mit vsechno asi.
Bugaboo jsou pro mě všechny hrozně nízko, fakt dítě u kolen. Jezdila bych max. týden, než by mě skolil hexenšus.
Len prijde mi dobrej Baby Jogger city elite, je k nemu i pekna korba a do 15k se vejde. Ma vzadu i okynko i uplny leh. Jen nemam zkusenost se skladanim:) je i hodne vysokej. Na druhou stranu, nizkej kocarek mi neprijde vic napor na zada nez nizkej. Proste do nej dite dam a pak zase vyndam, neni to jako treba postylka nebo prebalovak, kam se musi clovek nahnout milionkrat denne:) ale je fakt, ze nejlepsi je vyzkouset si ho. Idealne venku a se zatezi. Na hladky podlaze obchodu totiz jezdi vsechny kocarky skvele:) a jaky mas vyhlidnuty?
Len a jeste teda vsechny Bugaboo u kolen nejsou. Nejnizsi je Bee, ten je hodne nizounkej, ale to jsou fakt mestsky golfky. Pak je Cameleon a Fox je uplne normalne vysoko. Ale jak pisu vejs, dukezity je (si myslim) kde mas madlo, ne kde lezi dite:) libil se mi treba Cybex Priam, ale ten mel tak divny sklon madla, ze jsem ho vubec nemohla pohodlne drzet, coz by me teda vubec nenapadlo.
Len taky bych se priklonila k variante koupit zvlast hluboky kocar a pak ten sportak. Hluboky je opravdu na chvilku. Ja mam slabost pro znacku inglesina, mela jsem od nich jak hluboky kocar, tak pozdeji golfky. Oboji velmi odolne. Maji ruzne typy, ten muj by urcite nevyhovoval tvym kriteriim., je vynikajici do terenu, ale do mesta a na nejake rozkladani a stehovani nic moc. Nicmene maji i mestske verze, koukala jsem na quad (a delaji i nekombinovany, tam by ses vesla do rozpoctu), ale nemam s tim zkusenost. Treba to je hrozne chrastitko.
A co se tyka bazar versus nove - to je individualni. Osobne bych sportak koupila novy (pouziva se na jedno dite treba i tri roky...), u hlubokeho je to asi jedno.
Dotaz - testovali jste nekdo svitici barvy na textil z pepca? Da se s tim pracovat nebo si rodic koleduje o frustrovany krik nad rozmazavijicimi se a nedrzicimi obrazky?
Ten baby jogger vůbec nevypadá špatně, a koukám, že je hodně chválenej. Koukala jsem po Mutsy evo nomad urban a Roan bloom, ale recenzí jsem moc nenašla. Píšu si seznam, který kočárky chci určitě vyzkoušet a pak se na ně podívám naživo.
Len ten Mutsy je super, lidi si ho chvali. Ten druhy teda neznam vubec. Pry je nekde u Kolina obri obchod s kocarkama, tak mozna jestli to nemas moc z ruky, tak zkusit zajet tam:)
Len Mutsy jsme měli Urban Rider z druhé ruky a byl skvělý. Pak jsem si na druhé dítě chtěla dopřát novy kočár a ten už tak dobry rozhodne nebyl.
Len mám Baby Jogger, jiný model teda, ale jak už jsem psala, kvalita super. Pořád jako nový, nic se neopravovali, všechno je pořád jako po vytažení z krabice. A mám ho už pro druhé dítě, staršího vozím na skejtu, koš neustále přetěžuju. Mám City Premier, je to trochu tank, ale věřím, že i ty subtilnější modely jsou dobré.
Edit: a pro druhé dítě mám k němu přikoupenou hlubokou korbu a teda podle mě to není žádná nouzovka, ale plnohodnotný kočárek, nenapadá mě nic, co bych potřebovala a chybělo mi to.
Musím přiznat, že kočáry jsou pro mě na stejný úrovni jako auta, prostě to má (v lepším případě) čtyři kola a jede to... a že bych za stejný prachy jako nějakej dnešní model asi pořídila i to (lehce ojetý) auto
když teda vycházim z cen kočáru pro dvojčata... kterýžto jako nyní dvouletý se na něm pořádně svezli naposled možná před půl rokem a už je na něj nikdo nedostane... tak bych asi příště byla velmi spořivá! ![]()
A budu toho asi litovat (a časem fotku stáhnu), ale dneska zřítelnice, takto typická Švédka až na slovansko-jihoamerickej původ
slavila typickej švédskej svátek - Midsommar. Může se někdo divit, že jsem do ní tak zblázněná? ![]()
...ach, ta už je velká!! A má Tvoje oči...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články