MP Meri doporučuju šátek, látkové plenky (na podkládání na přebalování, utírání mlíka při kojení, po kojení atd.), mít nachystaný dudlík :D něco na prcka (hlavně čepku s ouškama a šňůrkama na zavazování), kočárek, autosedačku jasný, no a zbytek se tak nějak vyvrbil sám. Co jsem ocenila je rychlozavinovačka, dostala jsem dvě a obě využívala. Pak možná monitor dechu, ale já ho využívala hodně tak do 2 měsíců, teď jak to škvrně spí s náma byl by stejně zbytečný. Nehty jsem jí zezačátku stříhala našima nůžkama, teď jak ty ručičky už hodně ovládá, tak jsem radši koupila ty kulaté (a oko by si vypíchla oběma stejně). Nevím kdy to čekáš, na podzim? Jestli jo, podařilo se mi splašit péřový fusak do autosedačky Odenwalder, je to taková kuklička a malé vydržel cca 3 měsíce ten fakt doporučuju, teď už má velké peří od Voksi...
Co jsme dokupovali od tří měsíců: hradičku na hraní, kolotoč nad postýlku. Jo a ještě by bylo fajn mít kompatibilní sedačku s podvozkem kočáru. Já to teda využívám fest. A sedačku teda doporučuju Kiddy Evo Luna, ovšem je to poněkud dražší sranda. A chlupatou kombinézu :D Celou zimu odchodila v tom co měla na sobě doma, šup do kombinézy a do peří a snad jí nikdy nebyla zima. Jo a pokud budeš miminu dávat ponožky, tak Next prodává takové návleky na chodidla pro mimina a to ty ponožky drží na jejich místě. Nevim no, jako dost to děcko leze do peněz, ale zase si říkám, že to všechno využiju na druhé (třetí?:D) a pak to ješte možná střelím...