slniecko Však můj muž taky nediskutuje o žádné jiné možnosti :-) To jen já to po takovém záběru nevidím ráda, mám strach, že bude na tak dlouhou jízdu unavený. Ale pochopitelně tohle vůbec neřešíme, ani manželovi jsem to neřekla, to jen tady mezi námi ![]()
My si ho od začátku chtěli vyzvednout v sobotu (varianta je také, že by ho v neděli přivezla babička, která přijede na otočku, a my ho pak vrátili v úterý). Jde jen o to, že mají zřejmě na prázdniny nějaký program, takže maminka řekla buď celé prázdniny nebo nic, respektive od pátečního rána do úterý. Jenomže my prostě nemáme jinou šanci, než ho vyzvednout až v tu sobotu, proto jsme navrhli ten vlak (tím může přijet kdykoli, klidně už ve středu nebo ve čtvrtek). Že by s ním přijela máma, to asi nepřipadá v úvahu. Co s ním bude přes tu jednu noc netuším, buď bude sám doma, nebo u nějakých známých, třeba u kamaráda? Občas už jsme ho vyzvedávali na jiné adrese. Jako pochopitelně taky mohli říct, tak v tom případě smůla, vemte si ho příští víkend, ale asi chce přijet, předpokládám, proto tyhle harakiri :-)