DrowRanger mne tiez vraveli, ze nerobi dobrotu ak su deti prilis dlho len doobeda, ze si zvyknu na to, ze tam nespia a potom s tým maju vacsi problem. A tak isto zmeny, ked chodia nepravidelne, tie citlivejsie maju potom problem si zvyknut. U nas sa chodi doobeda max tyzden-dva, niektore deti dokonca uz druhy-treti den ostavaju cely a su s tym v pohode. Zalezi ako vzdy na jedincovi.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger tak to jo, Ríša byl do 15:00 od prvního dne, tam nepraktikovali vůbec žádné zvykání. Myslela jsem, že celý den znamená až do pěti nebo šesti, když k tomu přidám náš nástup v sedm, docela jsem se lekla ;)
Mrakoplas no ja na ňom vidím, že tie rána sú čoraz horšie, ale potom v jasliach je vraj už lepší, dosť pozitívne beriem, že tam už aj jedol ich jedlo a nie krabičky z domu, tety mu dávajú mojkáča, trošku spomína detičky a teda občas sa pomýli a povie, že mu tam bolo dobre.
Pinot Noir nie, nie, on chodí dosť skoro spať, už okolo 20:30 spí, čiže to by mi asi bolo aj dosť ľúto, že som s ním tak krátko. Aktuálne je tam fakt na toho pol dňa do obeda a myslím, že už musíme ísť "natvrdo", aj pre to, aby som videla či to zvládne a ak by to ozaj nezvládal, tak sa na tie jasle vykašleme a nejak to ešte ten rok poprekrývame ako sa dá.
Ten moj trojrocny vtipalek zaspal v noci az o jednej a vstaval o siedmej rano. To chces ![]()
Človek sa teší na víkend a potom si hovorí, čo je zlé na poldni bez nié, nechcem! a nebudem!
Tak uz mame v nasem byte druhou manzelskou postel
. Kazda je obyvana jednym dospelym a jednym ditetem. Desny toto! Ale tak hlavne ze se vyspime a pak si snad pred maturitou zacnou spat samy!
Viktor chodí
Ráno první krok a večer už přešel pokoj ![]()
Karja To ne, až si přivedou v šestnácti přítele, tak vás z postele vykopnou
... (Tím jsem utěšovala já sebe..
)
Pinot Noir Šikulín ![]()
Tabea Jj, nakonec nebudeme mit kde hlavu slozit! Jako mne to vlastne zas az tak nevadi, tak ony jednou urcitw prestanou v noci rvat a budou mit pokojicek spolu, urcite je to v radu mesicu nebo treba jednoho roku (doufam!). Spis je blby, kdyz sambo neni doma, to dopadne tak, ze jsem mezi nima namacknuta jak sardinka, a nespim a cekam co bude!
Karja Popravdě nevím, jestli je horší spát uprostřed nebo střídat postele podle toho, kdo zrovna řve. Praxi mám teda bohatou v obojím ![]()
Pinot Noir juuu![]()
Tonda mel dnes oslavu narozenin a sam stal u dortu!
Pinot Noir 711990
šikulové
Áňa se zatím postaví jen u nábytku, ale jsem za to ráda a děsím se dalšího, protože ona je děsnej střelec a hlavu navíc používá jako beranidlo![]()
Tabea hlasuju za sardinku
Tabea to prechazeni z postele do postele nenavidim!!!
Já bych byla klidně jako sardinka, ať mi spí oba třeba na hlavě. Ale ať proboha spí! ![]()
tina no taky mam strach, Tonda ma za sebou uz par dobrejch zaseku. Dneska rano se postavil v tatre a ta mu ujela pod nohama a pred tydnem vylezl na schudky z Ikei a skocil po hlave dolu![]()
711990 No, nám před týdnem vypadla po hlavě z postýlky. Ona řvala, já jsem řvala, výživný to bylo...
tina jezis tlapkam, to je hrozny. Z toho mam taky hruzu!
711990 jjj, bez sebemenších náznaků že by k tomu mohlo dojít... a bylo po hezkém večeru a klidné noci, protože jsem ji furt chodila kontrolovat... Ale nakonec ani boule nebyla:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.