Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:29

Tvl, chystám oběd a dítě si pustilo masterchef junior. No jako se můžu jít zahrabat, osmiletý holčičky mě strčej do kapsy s prstem v nose. To je hustá soutěž, znáte to? Já to viděla dnes prvně a jen čumím. 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:32

žluťásek jo, ta děcka vaří líp než v tom českém dospělí. Ale tak záleží, nakolik je to realita a nakolik show.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:37

Pinot Noir já vůbec neznám ani ty dospělácké verze, jsem skončila u Prostreno

Ale jen jsem valila oči. I jak zachází s těmi nástroji a přístroji, fakt wow. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:39

žluťásek Pinot Noir neteře to hltaly, ale říkaly mi, že tam jsou většinou děti rodičů, kteří jsou sami profesionální kuchaři nebo majitelé restaurací. 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:41

tina já jsem z Viktorka úplně vynervená, nemůžu se otočit ani na pár vteřin, zalít kafe je problém, on je strašlivý lezec, vyleze na všechno a všude, už mi způsobil několik infarktů, když jsem ho našla sedět zády někde nad propastí. Jíme ve stoje, nemůžeme tu mít židle, protože je neustále někam přistavuje a šplhá, vytahuje šuplíky a udělá si z nich žebřík... Chce přelézt branku na schody, kdy vypadne z postýlky na hlavu, je jen otázka času. Myslela jsem, že Ríša je hodně akční a divoký, ale on byl teda jen slabý odvar. Resp. pouštěl se jen do akcí, na které už fyzicky i hlavou stačil. Tenhle je jak šílenej

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:52

Pinot Noir takže z Ríši bude lovec tornád, z Viktora horolezec?

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 12:53

žluťásek jo ten MasterChef junior je výživný. Taky cucim.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 14:38

Pinot Noir gratuluju Viktorovi k prvnim krokum, ale tebe je mi trochu lito, az ti zacne zdrhat kazdy jinym smerem.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 19:10

Pinot Noir To píšeš o mém mladším? Nějak začínám mít pocit, že máme ty kluky nějak podezřele podobné. Můj táta mu přezdívá Reinhold Messner  ale přece jen je o pár měsíců starší, teď mu bude rok a půl, takže už je šikovnější a víc těch sebevražedných akcí zvládne ustát sám. Jaro ale bylo naprosto šílené, jak začal chodit brzy, byla jsem věcně na nervy, my máme na zahradě několik teras, prudké schody na víc místech, bazén, nic z toho nemělo cenu dávat za branku, protože na ni vyšplhal a po hlavě skočil dolů na šutry  jsem ráda, že jsme to přežili. Vydrž, bude líp! A Gratulace k chůzi, to je milník

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 19:49
Reakce na Malenge:

Vydrž, bude líp!

​no hele, nevím, pak přijdou nápady jako přivázat se na bruslích za kolo...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 20:13

moora Pravda, starší dokáže taky vymyslet solidní koniny. Ale i tak mám pocit, že ten desetiměsíční sebevrah, kterému nevysvětlíš absolutně nic a který se do všeho vrhá po hlavě (doslova) je nejhorší. Aspoň u nás to tak bylo u obou kousků a jsem šťastná, že už se můžu aspoň otočit.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 20:19

Nejdriv takhle a pak naopak:D

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 20:40

rasaNori Jsou bozi, ta malinka je uplne roztomiloucka.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 20:42
Reakce na moora:

​no hele, nevím, pak přijdou nápady jako přivázat se na bruslích za kolo...

​Ehmmm, u syna jsem nikde branky nemontovala, protože jsem přesně čekala, že je bude přelízat. Sotva se naučil chodit, nestihl zabrzdit před schody (4) a víceméně je dolů seběhl, na každým schodě jsem měla skoro infarkt. Akcí, kdy na něco lezl a letěl dolů po hlavě nepočítaně, minulý víkend na kole letěl plavání přes řidítka.... nedávno se na inlinech chytil zezadu popruhu na dětské sedačce na mém kole, nechal se táhnout a volal "hyjé, koníčku"...

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 20:44

rasaNori Malinká je jak panenka chodička

Online dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 21:07

Tak minulou sobotu hlídala tchyně tak úspěšně,, že si to dnes (dobrovolně, sama si o malého zavolala) zopakovala. Takže jsme s mužem po skoro roce a půl byli sami dva!!! na obědě. A příští a tu další neděli jdu na brigádu, jak já se těším! Jak jsem si tu nedávno stěžovala ve splínu, že potřebuji čas pro sebe, hned je mi líp. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 21:54

Pinot Noir syn je taký istý, neviem, či si to praktizovala aj pri Ríšovi, ale ja som môjho čo najskôr učila loziť do výšky a zliezať pod mojím dohľadom. Všade - na stôl do kuchyne po stoličkách, na gauč, na okno po gauči, na posteľ a teda aj zliezať odtiaľ kam vyliezol. Lebo zabrániť som mu v tom nevedela a radšej som bola, keď tú istotu získal pri mne. A hodne pomohol aj triangel, tam sa celkom vyblbol a neblbol až tak na nebezpečnejších meistach. ale zopár ráz ho vysekalo zodpovedne, z okenného parapetu sa mi zrúbal medzi gauča a radiátor, mal z toho 30cm šrám cez chrrbát . A teraz vonku ho hojne podporujem v lezení do výšok všade kde je na ihriskách možnosť, mamičky iných detí síce z toho majú infarkt, ale malý to parádne zvláda (aj keď teraz začal von naostro trénovať zoskoky z výšok + zavesenie sa za ruky na čo najvyššie miesto a odtiaľ sa pustí, čakám, kedy si niečo zlomí...).

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 22:25

DrowRanger to ho učíme, je šikovný a kam vyleze, odtud umí i dolů. Ale je to ještě takový bezmozeček, takž sice přistaví židli ke stolu a bezpečně vyleze na stůl, ale pak si sedne na samotnou hranu stolu, zády do díry a začne si s něčím hrát a zapomene, kde je . A jak jsou dva, člověk tu pozornost ztratí hrozně rychle...

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 22:26

rasaNori to jsou panenky

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 22:28

dzizisketa gratuluju! Jak to člověka nakopne, že?