Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 11. října 2020 12:43

dynda souhlasím, oba články jsou úplně debilní. Magdaléna není dost hoch, Alois prostoduchej a Vilém má dementní rodiče?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2020 12:52

barbucha 

Rolex už taky musí být někde lidský jméno, jinak by ho matrika nezapsala. Nebo už jsou jiná pravidla? Já tě chápu, jak to myslíš, i si umím představit, jak to vzniklo v tý rodině, ale nějak v tom nevidím tu senzaci, co z toho dělaj. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 11. října 2020 13:02

dynda 

Já to zahlídla jen náhodou a nijak detailně to neřešim, ani jsem nečetla dál k Vilémovi ani v tom nevidim senzaci, jen mě to prostě pobavilo, tak sorry všem který si to vzaly osobně!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. října 2020 13:54

dynda no přesně, stupidní autor a stupidní článek... jméno rolex lakatoš se mi může tak max. nelíbít a můžu si říct, že bych ho nedala, to je tak nějak vše, výsměch a spol. už o mě něco nehezkého říká...

navíc je to takový ten náš malý rybníček, v kontextu jmen, co se dávají jinde by si toho nikdo ani nevšiml...

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 11. října 2020 16:09

dynda včera jsem se kvůli tomu článku taky rozčílila. Autor je duševní chudák. Ríša má ve školce pár spolužáků s neobvyklými jmény a je roztomilé, když o nich mluví, zdrobněle, hezky. Kydy o tom, jak si dítě kvůli jménu ve škole užije, nesnáším. Děcka to vůbec neřeší, kdyby dospělí nebyli tupci, nikdo by se nepozastavil.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 11. října 2020 16:15

Pinot Noir presne toto už roky tvrdím, že deti sa nevysmievaju kvôli menám a jediní, kto to rieši, sú dospelí

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 11. října 2020 16:58

letfenixa kvůli jménu možná ne, ale kvůli příjmení se dokáží děti vysmívat, až šikanovat dokonale

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2020 17:02

Pinot Noir 

Přesně, když jsme byli malí, smáli jsme se každému. Katka - patka, Petr - svetr, jestli bylo jméno takový nebo makový, to se neřešilo. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2020 17:32

Prosím o tipy na koloběžku pro čtyřleté pohybově ne příliš nadané dítě. Nemám vůbec přehled, chtěla bych spíš dvoukolovou, aby trénoval balanc, ale nevím, jestli by ve svém věku a při své šikovnosti po mamince neocenil spíš tu se 3 koly.O značkách nebo modelech nevím vůbec nic.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 11. října 2020 17:54

dynda dcera jezdila na jaře na dvoukolové, bylo jí  5 a kousek a dřív si to neumím představit. Jestli si to ma užít, případně to ma fungovat na přesuny, tak bych koupila se 3 kolečky. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 11. října 2020 17:56

dynda ještě teda musím říct, že s tou 3-kolovou nemám zkušenost a nevím, jak to jezdí. Naše děti mají kolobězku z decathlonu, ale mají to spíš jen na procházku, do školy ani jinam na tom pravidelně nejezdí. Jinak bych šla asi do pořádně s nafukovacimi kolečky. Ale to nepotřebují 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 11. října 2020 19:28

dynda máme trojkolovou a je úplně debilní. Ale většina 3kolovych má dvě kola vpředu a naše vzadu. Syn o ně pořád naráží a ujede pár metrů a už ho to omrzí. Ta se dvěma koly vpředu prý zas blbě zatáčí.

Určitě bych to nekupovala bez něj, ať si to v obchodě zkusí. Tu naši bych nejradši postavila ke kontejneru, ale to mi zas dítě nedovolí, i když na ní nejezdí. 

Offline Skat
46 příspěvků moje polička 11. října 2020 19:42
Reakce na dynda:

Prosím o tipy na koloběžku pro čtyřleté pohybově ne příliš nadané dítě. Nemám vůbec přehled, chtěla bych spíš dvoukolovou, aby trénoval balanc, ale nevím, jestli by ve svém věku a při své šikovnosti po mamince neocenil spíš tu se 3 koly.O značkách nebo modelech nevím vůbec nic.

​Mame skvelou zkusenost s touhle kolobezkou

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 11. října 2020 21:53

Fuj, škaredá choroba, keď sa syn konečne začal správať ako-tak 'socialne', zas sa všetko zruší a zavrie.

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 11. října 2020 22:46

dynda Pokud trojkolovou, tak dvě kola vpředu. Jsou obratnější, lepší na ovládání a je s nimi větší zábava.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. října 2020 11:48

letfenixa no. Asi tak. Jsem z tech vyhlidek otravena. I kdyz si porad dokola omilam, ze se nam vlastne v kontextu dejin prd deje a ze ja jsem na tom v porovnani s pracujicimi kolegynemi skvele, tak me z toho asi klepne. Nebo spis je mi to lito. Hezky jsme se zabehli, nejaky rezim jsme meli, vsem nam to svedcilo, udelali jsme jiste pokroky...a ted bude utrum a budu muset vymyslet dalsi detsky extra obed:(

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. října 2020 14:46

MaeGandal žluťásek Skat Sweet Potato 

Děkuju za rady, už koukám po trojkolkách.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. října 2020 22:52

Som zistila, že sa predávajú retro edície hier Smolicek pacholicek a Dlhý, široký a bystrozraky . To musím synovi kúpiť, hlavne ten Smolicek a hribky ho budú baviť. Už mám zoznam asi tak sto darčekov preňho na Vianoce a pre ostatných nula

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2020 22:55

Mrakoplas zrovna jsem si říkala, jak to udělat, aby starší nedostal sto dárků a mladší jeden;) Je to chudák, všechno už má po bráchovi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:08

Evaeva no chudák,  všetko staršiemu nici, autíčka sú už takmer všetky bez kolies. Ostatné veci rozhadzuje, takže z troch prasiatok máme vždy len jedno, niekedy chýba aj vlk :D A hlavne je mu to jedno, čo dostane, aktuálne fičí najviac na knihách, máme detských fakt aspoň 50 a každú minimálne raz za deň vytiahne (teda tie, čo nestihol roztrhať). Pokiaľ si to neuvedomuje, tak neriešim či dostanú rovnako, keď budú väčší, tak to budem musieť nejak prehodnotiť.