nonemy no longboard je dlouhy a hodne rychly, ma vetsi kolecka. Cruiser je kratsi, s patkou, ale porad vetsi kolecka, pak je skate a pak jsou ty miniaturky. Longboard je fajn, ale je to velkej kram i pro me(158cm) a pokud na nem nejedes, tak se dost proneses. Cruiser, pokud je dobre udelanej, tak je asi nejlepsi. Dojedes na nem daleko a pohodlne a asi by se dalo i neco preskocit, ale byva tuzsi nez skate. U Longboardu je jeste nekolik rozliseni, podle umisteni tech trucku s koleckama a tvaru. Ja mam jeden drop thru od Madridu, ten je takovej pekne mekkej a sirsi, pak mam pintail od Arboru, ten je megarychlej a krasnej a obe znacky doporucuju a pak mam custom udelanej cruiser od Owl boards, jsou myslim odnekud z Olomouce. Helma je nutnost, chanice ne, ale.....jak zminuje @rasa.nori, tak jsem v parku na zdanlive rovne ceste nabrala slusnou rychlost a kdyz cesta koncila, dost sem se vyflakala a pomlatila. Ale helmu jsem mela a zafungovala! Jestli bude dcera chodit do parku, tak bych to moc neresila a koupila co dcera chce, ale pokud mate nekde dostupny pump track, muze si uzit s dobrym prknem fajn zabavu!
Vše o těhotenství a dětech
Jennyfor teda ale to byla pěkná ježibaba ![]()
711990 Moc děkuji za vyčerpávající informace. A ještěže se Ti nestalo nic vážného. Ještě se zeptám: stačí jako helma cyklohelma, nebo je lepší nějaká spešl?
nonemy mela by to byt skate helma, je jinak konstruovana protoze se ocekava jiny typ padu. Jo a jeste to chce skate boty s plochou podrazkou.
711990 děkuji, jsem si to tak nějak myslela, dává to logiku. Ale boty by mě teda nenapadly, to se s takovou pěkně prodraží :) Asi nějakou dobu počkám, jestli ji to nepřejde :)
nonemy jo, na školení první pomoci nám říkali, že ty helmy pro různé sporty mají svoje opodstatnění, samozřejmě je lepší nesprávná helma než žádná, ale cyklistická chrání víc obličej, bruslařská zase týl atd., podle nejčastějších pádů.
nonemy boty staci obyc placaty tenisky, proste aby nemely moc vzorek, ale cely to neni levna sranda, to fakt ne...navic teda jeste dalsi vec, ja si svoje prkna vybirala podle toho, jak mi sedly, ne na dalku. Jen to custom cesky jsem nemela moznost vyzkouset, dkstala jsem jo jako darek a nesedi mi a je hodne tvrdy:(
edit: jeste je moznost koupit levnej pennyboard co maj kamosky a nechat ji at se s tim popasuje, stejne ted bude zima:)
711990 tak Ty už jsi evidentně zkušená, ona by to nepoznala ani při vyzkoušení, protože na tom nikdy pořádně nejela. Bych to asi nehrotila, šlo mi hlavně o to, z čeho vůbec vybírat. Pennyboard jsem na základě vašich rad už zamítla, to nemá cenu, když to je malý.
nonemy kdyz sem vybirala prvni, zkusena jsem nebyla, ale v tom obchodey kam jsem sla uplne nahodou, mi rekli at si proste vyzkousim co nejvic kousku, na cem se mi nejlip stoji a popojizdi a meli pravdu:) jinak ten penny je mrnavej, ale schvalne, na tom jezdej i lidi s vetsima nohama.
711990 když to má být překvapení od ježíška :)
nonemychapu, tak snad jezisek vybere dobre!!!:)
Tvl, já teda hlavně nechápu ten článek. Rolex autorovi něco udělal, nebo čím si tu pozornost zasloužil? Další článek v nabídce se v podobném duchu vysmívá jménům jako Vilém nebo Magdaléna, která jsou podle mě běžný standard.![]()
barbucha Já myslím, že zas tak zle na tom nebude. Lidi kolem něj to buď budou cenit, nebo nebudou o žádných hodinkách nic tušit. A pokud to jméno prošlo, tak už pár Rolexů po světě běhá.![]()
No já nevim, mně se zdaj tyhlety jakože luxusní jména dost směšný. Ten, kdo rolexky nosí, to dítěti nedá
a tomu, kdo je uvidí leda tak na vobrázku, to moc nepomůže imho. Spolu s příjmením už vůbec.
Mně se fakt zdá směšnej akorát ten, kdo to napsal. To je vysmívání z mateřský školky, ne hodný dospělýho člověka. Holka Mercedes taky blbý? Moje děti maj málo frekventovaný jména, já musím být shovívavá.
Tak Mercedes je normální křestní jméno... Rolls Royce/Bentley/Porsche by už znělo asi hůř ![]()
dynda ale Mercedes je normalne spanelsky jmeno, coz Rolex neni.
barbucha ale takova Porsche Skočdopolová, vlastne ted moderne asi Porsche Skočdopole... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.