Karja A teda zavidim, já jsem na ty vsi úplně zpustla, nehty jsem neměla nalakovany rok, u holiče naposledy v prosinci, pak mi to zhatil covid a porod a teď se taky nikam nedostanu, no a teď si chci koupit nový drahy boty, který nepotrebuju, a marne si to obhajuju, kam je tady do toho blata budu nosit
kocar z polňačky jak čuně a zejtra zas ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa No tak proste co, no, se nebudes nijak voblikat, das si nejakej softshellovej model, gorotexky a jdes!
No ta nase kocka je nejspis u sousedu, pry nam ji chyti, jako v ramci udrzeni dobrych sousedskych vztahu si ji snad vezmu i kdyz to ona nebude a bude to kocour, protoze sousedka se teda moc netvarila nadsene. Ma totiz pet kocek a ani jednu si neporizovala a kocky ani nema rada. Boze, takze ta ona dobre vi, kde bydlime, daleko si nezasla, ale tam ji to vic voni. Fakt je nejspis 30metru od nas!!!
711990 na večer jsou jiný pravidla! U nás teď hrajeme hru Co kdybych si stoupnul a vyhazoval dudlík?;) Naštěstí vždycky jen chvíli, je to druhé dítě, už na takové srandy nemáme nervy.
Podle mě na to kojení zabere, až začneš nastavovat nějaká pravidla (teda až on je bude chápat), třeba jako venku se mlíko nejí, tak jestli chceš, jdeme z hřiště...
Karja Nenávidím zimu na vsi, i když letos ji asi stravime všichni v pyžamu bez ohledu na bydliště, zatím aspoň nemusím nikomu závidět plavání s miminama v Praze a kafíčka po kavárnách
Potrefenáhusa to plavání mi ani nepřipomínej, mladší to úplně zbožňuje, než otevřou, už to nebude žádné mimino
možná bude i chodit.
Potrefenáhusa No to neni asi materskou, ale treba tim kovidakem? Ze fakt nemas duvod se kam strojit? Ja si teda nehty odlakovala mesic pred druhym porodem a od te doby nic:-D. Prehnane drahy boty mam do techto koncin taky, ale zas pokud jsou zimni, tak si to obhajis tim, ze ti v nich bude teplo a jsou kvalitni. Spis mi prijde, ze jak nikoho ,,peknyho,, nepotkavam, tak nemam moc inspiraci ani chut se tak taky vyparadit. Prece jen v Praze jsem vyrazila na Vysehrad/Naplavku a hodne jsem koukala, co kdo ma na sobe. Ted uz nevim. Jo hodne nosim obleceni po segriny kamaradce. Moje deti nosej obleceni po jejich detech a ja po ni. Obcas je mi trapny ji potkat:-D:-D
Potrefenáhusa Jojo, myslim, ze ted hodne lidi zavidi tobe;-).
Karja Jo, teď je to asi jedina výhoda.
no jsou to boty do města, kterých mám hafo a tady snad není jedina prochazka s kočárem, která by nevedla blátem, počínaje už naší ulicí z betonových panelů. Nějak se tady fakt není kam slusne obliknout, není tu proste nic.
Ale teď je to fakt navrch úplně jedno.
ale příští tejden mě čeká jeden doktor v Praze a pediatr v sousedním městě!!!
DruI my jsme si postele nechali dělat na zakázku, tak aby byli funkční od dětství do dospělosti. Když byli malí, tak měli na zemi jen ty vršky, později se pod to přidávaly skříně, protože to byla velká úspora prostoru a aby se to dalo ze země ustlat, dítě zkontrolovat, když je nemocné a tak. Nejprve se tam naskládaly všechny hračky, teď jsou tam spíš už matrace, peřiny, spacáky. Dají se zase dát dolů, ale kluci ani nechtějí a vyhovuje jim to.

Tohle strojení
Děti maj vždycky nějaký nový krásný oblečení na "lepší" příležitosti. Takže syn měl kalhoty a svetr na sobě přesně 1x, a to " díky" tomu, že byl nemocný a jeli jsme k doktorce. S dcerou jsme radši zajeli koupit zimní boty, dokud je obchod otevřený, tak jsem ji taky jednou vohákla. Ach jo.
dynda Mne prijde, ze mam jedny z nejpodstrojenejsich deti! Ted ceka kamaradka holcicku, tak to me asi donuti holky trochu zvelebit:-D Mezi tema klukama samejma to nebylo tak napadny;-)
Potrefenáhusaprostě se hezky obleč pro sebe ;) Mně to dost psychicky pomáhá, je to taková blbost, ale když se zadaří den, že mám čas si obléct něco jinýho, než co nosím celý týden, zvedne mi to náladu! Co na tom, že to mám na sobě dvacet minut
. Pak to zas nosím několik dní, než se naskytne chvilka vymyslet zas něco jinýho.
Pinot Noir mam to uplne stejne a to nemam 2 maly deti ![]()
Pinot Noir Potrebuju si proste něco koupit ![]()
Potrefenáhusa Tak! ![]()
Potrefenáhusa ale kup to radši online, jinak dotáhneš kupu roztomilých titěrností na mimino a pro sebe prd
.
Aspoň já tak vždycky dopadnu, vyplýtvám drahocenné hlídání a výsledek je tristní.
Pinot Noir Jo, to já taky. Bohužel se mi ty roztomilý malinký hadry cpou i on-line do košíku ![]()
Potrefenáhusa každé ráno když vytahuju ze skříně ponožky, tak smutně pohledem pohladím ty všechny šaty a sukně, které tam už víc jak 2 roky visí prakticky nedotčené. A to si ještě říkám, jestli za ty další dva roky až se vrátím do práce a mezi lidi ještě něco z toho obleču, nebo celou tu skříň vyházím ven.
Karja podstrojený děti
příšerka chodí ven zásadně oblečená od hlavy až k patě v softshelu přírodních barev, protože to je to jediné co nezničí a není zas až tak moc vidět jak je špinavá.
Dneska si oblékla kalhoty zadkem dopředu, tak mi to i vyhovovalo že na nich nejsou zepředu vidět ty šmouhy, jak včera lezla po mokrých špinavých lavičkách.![]()
Jen je blbý, když čas od času někam jdeme, nebo se jdeme fotit, že obepisuji kamaradky v okolí s holčičkama, co jsou opravdu holčičky a ne prasátka, jestli by neměly něco pěkného na půjčení. I když musím se pochválit, před 2 týdnama jsme se byli na poslední chvíli fotit a na to že já si vzala ty jediné šaty do kterých se vlezu a děti jsem navlékla do jediného čistého oblečení co měly, tak nám to fakt slušelo ![]()
Oblikani a prebalovani mladsiho ditete je des, starsi tomu moc nepridava, taky nespolupracuje. Ale moje mimino je uz velka holka! V pondeli jdeme koupit prvni boty na ven a hlavne zacala v podstate ze dne na den usinat sama v postylce. A to jsem ji jeste donedavna uspavala kojenim. Ted jeste odbourat posledni nocni kojeni, coz nakonec nebude asi problem, a muze se stěhovat k bráchovi.
Závist! Jak já bych chtěla, aby to noční kojení, které teda u nás je několikrát za noc, skončilo, nebo aspoň to večerní na usnutí. Je to šíleně vyčerpávající. Ale na druhou stranu mám dítě s úplně zlatou povahou, tak se nechci rouhat.
Renusatko To je zajimavej nápad, takový spaní na bidylku. Podstrcim sestře, díky za inspiraci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.