Ava krásná holčička, všechno si to sedne, uvidíš ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ava neboj se, on se ten režim ustálí. U mých synů to trvalo dva měsíce, to šestinedělí je holt divné období
Ava to je panenka
. A jasně, že je nejkrásnější! Šestinedělí je na prd, ale už máš polovinu za sebou ;)
Ava Ta je malinka, fakt jak panenka
Ava jezuskote to je drobek
buď na sebe hodná, vidíš, cos dokázala:-)
Pinot Noir To je jediný, co jsme ubránili- vlastní peřinu ![]()
Ava To je rozkošné miminko!
Ava To je krasna panenka!
A neboj, ono si to sedne a vsechnno bude lepsi ![]()
Ava no úplná bábika!
A keď tu čítam, že deti samé zaspávajú, samé sa hrajú a moje štvorročné kliste na mne visí, najradšej nonstop, akože v noci je schopný ma oboma rukami chytiť okolo hrdla, a rozpráva, že nechce, aby som išla do roboty a chce byť stále so mnou, tak čo robím zle?
marieu letfenixa Zeny, vy teda nevlevate prilis optimismu do pristich tydnu, mesicu, let(!!!)' My ted mame obdobi, kdy mala nemuze spat beze me. Takze ja se tu vypisuji v tech vzacnych desetiminutovych intervalech, co ji zrovna nemusim drzet za rucicku. Vetsinou to stejne ale dopadne tak, ze ji prenesu spici do postylky, to zacne za chvilku jecet, ja se za jekotu rychle osprchuji nebo najim (ehm pripravim jidlo do postele) a jdu zase drzet za rucicku. Uz jsem premyslela o te Estevillove metode, protoze rev je tak ci tak a ja z vecera nic nemam.
Karja myslím že DrowRanger už tu vysvětlovala, že to přenášení spícího dítka někam (i do postýlky) může být kontraproduktivní, protože ona ti usne v náruči/v posteli/u prsu.. a najednou se vzbudí úplně jinde a sama! no to bys přece sama byla vyděšená.. takže by měla usnout tam kde se vzbudí. snáz se to řekne než udělá, to mi je jasný, ale určitě bych to vyzkoušela před tím řízeným pláčem, byť teda nejsem nějakej extra odpůrce spíš naopak
Karja syn spal úplně tragicky nejmíň do dvou let. Nemohla jsem se od něj hnout, po špičkách jsem se plizila deset minut z ložnice, aby minutu na to začal brečet. A nechal se uspat i uklidnit jen ode mě, tatínek po osmé večer byl nepřítel. Strašný to bylo. Ale přešlo to. Většinou jsem si vedle něj četla na mobilu, buď tady, fb nebo stažený knihy. Přimlouvám se estevilla zatím odložit, pokud máš ještě trochu energie. (ale jako chápu, že nemáš jen ji. S jednim batoletem jsem si to mohla dovolit)
viktorka_od splavu Hele to jsou přesně ty rady, po kterých si připadám jako neschopná matka, co udělala něco blbě :o) Ale já fakt dceru zkoušela uspávat v postýlce, ale dcera holt byla v pláči tak vytrvalá, že když byla malá, tak jsem to nedala a jak povyrostla, tak prostě z postýlky vylezla a bylo to zabitý úplně. ALe furt doufám, že ji ta potřeba usínat s maminkou přejde ještě před pubertou ;o)
DruI synek vyzadoval uspani maminkou, rozumnej jit si k nemu lehnout, az do 12 roku. Preslo to jeden vecer, kdyz se me pubertalnim hlasem zeptal, co delam v jeho posteli. Ale fakt to preslo nez se objevila prvni slecna. :)
Ginger ďakujem! Na pubertu spolieham! Ak to dovtedy prežijeme, nemyslím teda teraz to spanie.
DruI no počkej ale o usínání o samotě nic nepíšu!
letfenixa urcite prezijete. My jsme nafasovali zvlast narocny decko. On zlobil uz v porodnici. Z inkubatoru ho vysoupli, ze tam dela bordel a budi ostatni mimina. Oddechla jsem si az kdyz prinesl maturitni vysvedceni.
letfenixa neboj, nejsi sama ;) Jsou všelijaké exempláře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.