Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:25

viktorka_od splavu No ona právě hrozně brečela, i když jsem seděla u postýlky a držela ji za ruku. Dokonce přiznávám, že ještě skoro ve třech letech nebyla ochotná usnout jinak než u mně v náručí. Teď už jsme pokročily alespoň k tomu, že leží vedle mě v posteli. Většinou tak hodinu Takže já když čtu o dětech, které usínají sami, tak mi to fakt připadá jako sci-fi :o)

Ginger Tak děkuju za uklidnění, těch osm let to snad ještě vydržím ;o)

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:26

Ginger Ty ses mama myho bejvalyho? Ten neco podobneho vypravel na minulym srazu, kdyz se priopil a zacal divkam viskat vlasy, ze ho tak mama uspavala, ze on si hladil jeji vlasy a taky snad do puberty! Ale jeho mama si neoddychla do dneska, takze to ty asi nebudes;-).

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:28
Reakce na Ginger:

Z inkubatoru ho vysoupli, ze tam dela bordel a budi ostatni mimina.

​Jako, nikomu nepřeju náročné dítě, ale to prohlášení je strašně vtipný (obzvlášť když už to dobře dopadlo ;o)

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:29

viktorka_od splavu Jo, mas pravdu presne, ale vis co, ona jak mela pul roku nejaky ty koliky nebo neco toho psychickyho, jak x hodin vece rvala, tak ten navyk usnout v postylce nema vubec zavedej. Celkove se na me furt lepi a vyzaduje moji pritomnost ve vzdalenosti max 30cm i pres den. Takze to taky nebude jen tak! Ale vono jim to holcickam skonci, budou pekne usinat spolu samy! Jednou:-D

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:31

DruI ja bych hrozne chtela aby usinal v naruci, protoze to co se delo dneska vecer bylo strasny. Mam chut vypit vsechen alkohol a snist vsechny cokolady co doma mame!

Od 8 doted jsem uspavala a on u toho jecel, chroptel, davil se a ruzne kvilel. Jsem presvedcena ze sousedi nam hodej brzo do okna zapalnou flasku. Roste mu stolicka, ale bylo to hrozny peklo. V naruci bejt nechtel, v postylce bejt nechtel, porad jen slejzal z postele a jecel, pripadne kopal kolem sebe a drapal me ostrejma nehtama na palcich. Fuj

Online viktorka_od splavu
49371 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:31

Karja tak víš co, i ten můj trapič dospěl do fáze, kdy mi řekl "matko prosimtě už di"

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:31

Karja tak hladit po vlasech jsem nastesti nemusela. 

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:37

Ginger On hladil mamu! Proto ma prej rad dodnes dlouhy vlasy:-D.

Ale ten tvuj popis konce me pobavil. Kamoska ma taky pubertalniho syna, mi to prislo ze dne na den ta zmena. Jednou jsem tam byla jeste dceri hazel plysaky a lezl za ni po kolenou a jednoho dne jsem prisla a on tim mutujicim hlasem rekl ,,mami, co zas, to tady s vama musim bejt,,?. U tech kluku mi to prijde ze dne na den. (Jo a musi s nama bejt, to me bavi, kamoska mu vzdycky poruci, on zabavi starsi dceru, abychom si mohly povidat, zatim posloucha, mi to prijde vtipny).

Online Pinot Noir
29923 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:46

711990 tohle nám teď dělá Vik ve dvě ráno . Večer usne sám, nejzlatější dítě na světě, ale mezi druhou a čtvrtou se změní v satanáše, poslední noci jsou děsivé. Včera už jsem ho popadla a vztekle s ním švihla na jeho stranu a zařvala "neser mě už a chrápej" a on to byl Ríša,

který jen uhýbal nehtům a zubům toho proklatce

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:48

Pinot Noir :(((( no prave, dneska v noci to bylo.podobny, od 3 do 6 se snazil odejit z postele a pak zas brecel, kdyz jsem ho nechala a tak dokola a dokolaje to nejaky divny obdobi tohleto! A vzdycky popadne dudlik, vynda si ho a zahodi ho co nejdal. To me spolehlive dorazi.

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:52

Pinot Noir  Promiň... ale dovedu se vcítit. Podobný akce s totožným komentářem mám taky na kontě...

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:56

Prosím vás, dělají to ještě něčí děti, že si vyhrnou triko, mně taky, lehnou na mě a provozují bonding kůže na kůži? 
A rvou se a řvou, protože oba chtějí, aby ten druhej vypadnul a mohli se po mně válet sami...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:01

Tabea uf, mám len jedného

Ale nie, toto nerobí, zas ho fascinujú moje nahé stehná

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:02

Tabea 

Ne, těm našim stačí, že se vydrápou do náručí komukoliv, kdo zrovna chová toho druhýho. Docela bych to i vyměnila za bonding. Oni dva váží tak půlku toho, co já, ještě trochu povyrostou a úplně mě rozlámou.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:04

Tie noci, keď je na mne nalepeny, to mi až tak nevadí, hlavne že spí, ale tá non-stop kontaktnost, ktorú vyžaduje cez deň, to ma vyčerpáva, bežne som málo kontaktná a nemám rada dotyky od 'cudzich', napr. mám pár kolegýň a kolegu, ktorý pri rozhovore držia človeka za ruku, prípadne okolo ramien, pása a to mi teda vadí. Od 'vlastnych' mi to nevadí, ale odtiaľ potiaľ.

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:05

Pinot Noir musím se smát, ale vím, že je to těžký

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:08

Pinot Noir ale máš výhodu dvou kousků, řekla bych, že tak rok dva a budou spát ve svých postelích a ve svým pokoji.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:09

Pinot Noir ľutujem ťa moc ale trochu ma to aj pobavilo, "Neser ma a spi"som totiž už aj ja z pusy neraz vypustila

711990 hentak sa jeduje a zahadzuje dudel aj náš, tak mám pri posteli vždy aspoň štyri kusy .

Ale dnes mal blbý deň aj náš mladší, takto odhadoval jedlo, pitie..on, čo zozere všetko, čo nezje jeho. A hrozne sa rozčuľoval, hádzal o zem a jedoval a kričal. Nechápali sme nikto, čo môže chcieť, tak sme to zviedli na zuby. Ale jedoš je to strašný, to bude ešte horsie ako so starším, no ochraňuj nás!

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:10

letfenixa Teď jsi mi připomněla jednoho chlapečka v jeslích. Vždycky, když jsem dorazila v sukni a silonkách, šel mi hladit nohy . Už teda chodí do školy a myslím, že ho to přešlo

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:14

Tabea on začal toto leto, a pokračuje, pevne verím, že je to 'len obdobie'