Vše o těhotenství a dětech
Byli jste letos na dovolený? My jsme minulý rok vynechali, protože s tou havětí malou se mi nechtělo se někam vláčet. Letos jsme zvládli dokonce dvě letní dovolené a v tom vytržení ze stereotypu mi to dost pomohlo.
Krása nesmírná.
Kokoska Haha, to je presny! Akorat muj workoholik nemuze mit HO (rozumejte, nepovolil si ho). Dovolenou dele nez tri dny nemel pres dva roky a ze slibovanych dvou tydnu se mnou behem sestinedeli taky nejak seslo. Klasicky jede na nakup a kdyz se tri hodiny nevraci, tak se odhali, ze musel akutne do prace. Ale kdyz je doma, tak funguje docela dobre, to musim uznat
Jos zrovna se domlouval s kolegou, jestli ve ctvrtek telekonferenci nebo schuzi v kanclu, protoze doma uz jim to leze na mozek. Doma byl muz 2 dny minuly tyden, vcera a dneska.
Prosím pěkně, proběhly tady softshelky z kukadloo. Jak jste spokojené? Chci koupit zimní. Nestíhám docitat, jste hrozně výkonné! Díky!![]()
tv sice se na to neptáš, ale právě jsem objednala dvoje softshellky od Yháčka - https://www.suchedupky.cz/softshellove-kalhoty/
Sedí moc hezky na normální i hubené postavě a nejsou vůbec drahé. Mají náplet v pase i na nohavici, kdyby ti to mělo usnadnit hledání :)
žluťásek potvrzuju spokojenost
tv Ja jsem spokojena moc. Dcera je nosila cca od rijna do dubna, hodne jsme je prali, nic jim neni a letos je bude mit zas. Ale je fakt, ze je mala, netravi tolik casu venku jako tvoji kluci a nikde zas moc neleze po kolenou, proste v nich chodi;-).
žluťásek na hubené postavě musí dělat zadek jak vyfouknutý balón, ne? Vypadají hodně nařasené ![]()
tv kupuju Kukadloo už moclikátou velikost, jsem spokojená velmi. Srovnání s jinou značkou ale nemám.
Karja já jsem úplně u vytržení, že tvoje dcera neleze venku po kolenou. Protože syn nejen že leze po kolenou, on klidně válí sudy, leze po břiše,... Jako to oblečení podle toho tak vypadá. A taky nechápu boty, ty vypadající po třech měsících, že je dědí po několika sourozencích.
Evaeva Jako leze, ale ne nijak moc a vloni kdyz ji bylo v zime rok a pul, tak to byla rada, ze chodi:-D. Tak vis co, js to holka a navic mnohem mladsi nez tvuj syn, ona do toho treba taky doroste. Nema boty znicene treba z odrazedla?
Pinot Noir synovec je úplná žížala bez zadku a seděly mu dobře. U větších velikostí už mají rovnější střih.
žluťásek tak to jo, ty na obrázku si říkají o látkové plenky ![]()
tv Objednala jsem letos poprvé, vypadají dobře, tak snad budou i dobře fungovat. Jen teda upozorňuji, že momentálně počítej tak měsíc, než dorazí, nějak jim to tam vázne...
tv nás ich mal ešte len pár krát na sebe, zatiaľ spokojnosť. Hlavne s tým, že bol ochotný si ich obliect
(keby nie, roztrhla by som ho jak hada za tie prachy)
Všude na světě je to stejný :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí