dzizisketa Dekuju, já ji prave koupila úplně megakrasny gatě od bebirdie a šibabi a ještě jsem se radovala, jak to má hezky vysokej naplet v pase a všechno jsem ji oblikla max dvakrát a na ty narvaný nožičky se nemohla koukat (teď mám ještě schovaný nějaký větší, jsou fakt nádherný, tak doufám, ze se vytáhne)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jo, teď v těch 13 měsících je to šílený - dneska krvavej šrám na bradě a na sebe a po koupelně během chvilinky vycákala půlku dětskýho šamponu (naštěstí to nepolykala)![]()
Ne ze by mě to prebalovani bavilo, ale bylo to aspoň NĚCO, nejhorší bylo, když byla úplně malinka a byla prebalena, nakojena, nošená v náruči a řvala a řvala a já už nevěděla co
tina Viktor dnes zakopl s hrnkem s plastovým pítkem v puse, spadl na dlažbu. Bylo ovšem 4:20, zrovna jsme se přesunuli do obýváku, takže jsem nerozsvíttila, že budu tradičně spát na zemi... Ráno jsem našla na zemi kaluž krve a Viktora s krví rozmazanou po obličeji
. Z toho kluka pořád teče krev, ten měl už tolik úrazů!
Pinot Noir ještěže se ta krev obnovuje, co?
Potrefenáhusa ono dost záleží s čím to porovnávaš:) Kluci ve třech měsících spali asi 6 hodin denně a 12 v noci. To pak je skoro cokoliv horší. Vlastně to jsou stezky rodičů, co neví, co je to mít náročné mimino;)
Evaeva Vona je skvělý miminko, ale postezovat si teda umí ![]()
Potrefenáhusa ještě doporučím ty tenký tepláčky s napletem z lidlu. Ty jsou dost široký a pružný, ty jsem měla ráda. A stojí nějaký úplně legrační peníze. Já ty Lupilu věci mám obecně docela ráda, kromě body s vytlemenym krkem, bylo všechno fajn.
Mne dnes prišla správa, že lindex má na všetko detské 20 percent zľavu keby daco ![]()
Gatita ale každodenné nosenie spolu s lozenim asi nevydržia žiadne nohavice. Tepláky z lindexu su taký priemer ale bodycka u nás vedú, dobrý materiál a vydržia strašne dlho (veľkostne).
Inak mňa práve najviac baví to obdobie medzi rokom a rokom a pol, to už je s nimi sranda, večne sa smejú na každej blbosti, nemusím vymýšľať náročnú zábavu. Len by som privítala, keby mladší spal viac ako hodinu cez deň. Starší v tomto období spal tri hodiny, to bola pohoda! Pamätám si aká som bola nešťastná, keď si to skrátil na hodinu a pol ![]()
Pinot Noir hele tonda nosi protiskluzovy ponozky od narozeni jedny a ty samy a sou furt stejne velky a ten peotiskkuz tam je, ackoliv je peru a susim, to fakt musis mit brutalni smulu
jinak s obrazkama jako nazehlovacima nekupuju nic, protoze to nemuze vydrzet susicku ani kdyby to bylo ze zlata:) ale ted si chvalim HM, jsou to pekny kousky a zatim drzej. A hlavne ty vlneny!
tina ja vzdycky doufam, ze sou ty Rybilky a sampony min toxicky, kdyz Tondu pozoruju co s tim dela![]()
žluťásek teď něco tlustsiho potrebujem, já bych prave chtěla, aby v tom měla co největší volnost, už se točí přes bok na bricho a v těch narvanych teplakach je to naprd. Možná puncochace?
Potrefenáhusa ja mám pocit, že tie úzke nohavice pre bábätká robia naschvál, asi je taká móda. Všetko čo máme staršie (podedene) sú široké pomaly jak kuloty.
Z Lidla (alebo to bolo Takko?) aj z hmka som kupovala zateplené mencestraky, tie boli na zimu super. Ale naposledy to bol v hmku veľký fail, 74 veľkosť zapínanie na gombík a s putkami na opasok. To fakt využijem. Tie Lidl/takko mali aj vysoký naplet v páse a boli dosť široké.
Potrefenáhusa lidi obecně punčocháče neradi, ale já jsem fanoušek, kluci vyrostli v punčocháčích. Jak začali lézt, zapnula jsem body přes ně, a super, nepadají kalhoty, neztrácí se fusekle.
Pinot Noir já teď taky objevila kouzlo punčocháčů, protože malá ne že by ty ponožky ztrácela, ona si je aktivně sundává. Nasadím a za chvíli je bosá.
Mrakoplas jo jo, ja vim. Ale za ty penize bych chtela, aby ty kalhoty chodily samy
. Ale teda prodrou se i ty se zesilenymi koleny.
Punčocháče jsou podle mě fajn. Případně se přes ně dá ještě sukně nebo kraťasy podle potřeby. A pro větší vítám, že v Tchibu dělají i tenké se zesíleným chodidlem, můj zimní favorit.
Gatita moji tiež predru všetko, obidvaja začali chodiť neskoro a tie mesiace lozenia by asi neprežilo nic. Ale súhlasím s tebou, tie gate mi tam za tie peniaze nestoja. Ale ovocnickovym som aj tak neodolala
. Na doma preto nosia staré podedene čo potom už vyhodim.
Ty kalhoty jsou jediny "luxus", synovi se moc libi a vypadaji pohodlne, tak kupujeme ty same dokola, i kdyz tu hodnotu nemaji. Jinak krome bund a bot maji deti take skoro vsechno podedene nebo ze sekace, prijde mi to fajn.
Potrefenáhusa to mě teda mrzí, že už jsem všechno poslala dál. Měli jsme sbírku širokých věci hlavně kvůli látkové pleně.
Teď jsem objednávala yhacky softshellky a mají i tepláky v tom baggy střihu. Ty jsou fajn
Pinot Noir a kdyz jsem byla mala, tak existovaly puncochacky se srakama, pripadne je maminka nasivala:-) a koukam ze jsou furt:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.