Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 11:35

dzizisketa Dekuju, já ji prave koupila úplně megakrasny gatě od bebirdie a šibabi a ještě jsem se radovala, jak to má hezky vysokej naplet v pase a všechno jsem ji oblikla max dvakrát a na ty narvaný nožičky se nemohla koukat (teď mám ještě schovaný nějaký větší, jsou fakt nádherný, tak doufám, ze se vytáhne)

Offline tina
6318 příspěvků moje polička 21. října 2020 11:39

Evaeva jo, teď v těch 13 měsících je to šílený - dneska krvavej šrám na bradě a na sebe a po koupelně během chvilinky vycákala půlku dětskýho šamponu (naštěstí to nepolykala)

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 11:43

Ne ze by mě to prebalovani bavilo, ale bylo to aspoň NĚCO, nejhorší bylo, když byla úplně malinka a byla prebalena, nakojena, nošená v náruči a řvala a řvala a já už nevěděla co 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. října 2020 11:49

tina Viktor dnes zakopl s hrnkem s plastovým pítkem v puse, spadl na dlažbu. Bylo ovšem 4:20, zrovna jsme se přesunuli do obýváku, takže jsem nerozsvíttila, že budu tradičně spát  na zemi... Ráno jsem našla na zemi kaluž krve a Viktora s krví rozmazanou po obličeji . Z toho kluka pořád teče krev, ten měl už tolik úrazů! 

Offline tina
6318 příspěvků moje polička 21. října 2020 12:00

Pinot Noir ještěže se ta krev obnovuje, co?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 12:15

Potrefenáhusa ono dost záleží s čím to porovnávaš:) Kluci ve třech měsících spali asi 6 hodin denně a 12 v noci. To pak je skoro cokoliv horší. Vlastně to jsou stezky rodičů, co neví, co je to mít náročné mimino;)

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 12:24

Evaeva Vona je skvělý miminko, ale postezovat si teda umí

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. října 2020 12:41

Potrefenáhusa ještě doporučím ty tenký tepláčky s napletem z lidlu. Ty jsou dost široký a pružný, ty jsem měla ráda. A stojí nějaký úplně legrační peníze. Já ty Lupilu věci mám obecně docela ráda, kromě body s vytlemenym krkem, bylo všechno fajn. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:04

Mne dnes prišla správa, že lindex má na všetko detské 20 percent zľavu keby daco

Gatita ale každodenné nosenie spolu s lozenim asi nevydržia žiadne nohavice. Tepláky z lindexu su taký priemer ale bodycka u nás vedú, dobrý materiál a vydržia strašne dlho (veľkostne).

Inak mňa práve najviac baví to obdobie medzi rokom a rokom a pol, to už je s nimi sranda, večne sa smejú na každej blbosti, nemusím vymýšľať náročnú zábavu. Len by som privítala, keby mladší spal viac ako hodinu cez deň. Starší v tomto období spal tri hodiny, to bola pohoda! Pamätám si aká som bola nešťastná, keď si to skrátil na hodinu a pol

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:17

Pinot Noir hele tonda nosi protiskluzovy ponozky od narozeni jedny a ty samy a sou furt stejne velky a ten peotiskkuz tam je, ackoliv je peru a susim, to fakt musis mit brutalni smulujinak s obrazkama jako nazehlovacima nekupuju nic, protoze to nemuze vydrzet susicku ani kdyby to bylo ze zlata:) ale ted si chvalim HM, jsou to pekny kousky a zatim drzej. A hlavne ty vlneny!

tina ja vzdycky doufam, ze sou ty Rybilky a sampony min toxicky, kdyz Tondu pozoruju co s tim dela

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:21

žluťásek teď něco tlustsiho potrebujem, já bych prave chtěla, aby v tom měla co největší volnost, už se točí přes bok na bricho a v těch narvanych teplakach je to naprd. Možná puncochace?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:29

Potrefenáhusa ja mám pocit, že tie úzke nohavice pre bábätká robia naschvál, asi je taká móda. Všetko čo máme staršie (podedene) sú široké pomaly jak kuloty. 

Z Lidla (alebo to bolo Takko?) aj z hmka som kupovala zateplené mencestraky, tie boli na zimu super. Ale naposledy to bol v hmku veľký fail, 74 veľkosť zapínanie na gombík a s putkami na opasok. To fakt využijem. Tie Lidl/takko mali aj vysoký naplet v páse a boli dosť široké.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:31

Potrefenáhusa lidi obecně punčocháče neradi, ale já jsem fanoušek, kluci vyrostli v punčocháčích. Jak začali lézt, zapnula jsem body přes ně, a super, nepadají kalhoty, neztrácí se fusekle.

Offline tina
6318 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:39

Pinot Noir já teď taky objevila kouzlo punčocháčů, protože malá ne že by ty ponožky ztrácela, ona si je aktivně sundává. Nasadím a za chvíli je bosá.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:49

Mrakoplas jo jo, ja vim. Ale za ty penize bych chtela, aby ty kalhoty chodily samy. Ale teda prodrou se i ty se zesilenymi koleny. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:51

Potrefenáhusa 

Punčocháče jsou podle mě fajn. Případně se přes ně dá ještě sukně nebo kraťasy podle potřeby. A pro větší vítám, že v Tchibu dělají i tenké se zesíleným chodidlem, můj zimní favorit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. října 2020 13:55

Gatita moji tiež predru všetko, obidvaja začali chodiť neskoro a tie mesiace lozenia by asi neprežilo nic. Ale súhlasím s tebou, tie gate mi tam za tie peniaze nestoja. Ale ovocnickovym som aj tak neodolala . Na doma preto nosia staré podedene čo potom už vyhodim.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:01

Mrakoplas

Ty kalhoty jsou jediny "luxus", synovi se moc libi a vypadaji pohodlne, tak kupujeme ty same dokola, i kdyz tu hodnotu nemaji. Jinak krome bund a bot maji deti take skoro vsechno podedene nebo ze sekace, prijde mi to fajn. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:02

Potrefenáhusa to mě teda mrzí, že už jsem všechno poslala dál. Měli jsme sbírku širokých věci hlavně kvůli látkové pleně.

Teď jsem objednávala yhacky softshellky a mají i tepláky v tom baggy střihu. Ty jsou fajn

https://www.suchedupky.cz/teplacky/

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:05

Pinot Noir a kdyz jsem byla mala, tak existovaly puncochacky se srakama, pripadne je maminka nasivala:-) a koukam ze jsou furt:P