Chlapi to tak dobře nechápou, ale dítě umí absorbovat veškerý člověkohodiny, co jsou v dosahu, výhradně pro svou potřebu.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir To je, kupuju zásadně ve slevě. Ale teda musím říct, že mu ty první vydržely strašně dlouho, neopraly se a vypadají pořád pěkně.
Pinot Noir je. A co teprv tyhle šaty, který asi budem nutne potrebovat na Vánoce...

ted jsme ve fazi, kdy ja mu zavidim, ze jde mezi lidi, ji obed u stolu z talire priborem, muze si u pocitace vypit kafe jeste teple.
Člověk rád zapomene... Vrchol bylo ostříhat si svoje vlastní nehty. Výživný je ještě období, který tě teprve čeká, sorry za spoiler - největší touha = sníst si svůj oběd celý sama.
711990 No a nebo já fakt uvítám tip, kde to koupit. Protože haemko je věcně vyprodany, v nextu ani zare neusetrim a ten lindex je aspoň osvedcenej, ze ty hadry vydrzi i několik deti, plus maj často slevy
711990 no jo, mám s dětským oblečením z Lindexu jen špatné zkušenosti, teď nově s ponožkami, takže mě ty ceny opakovaně překvapují.
Zuzuli Ja mam taky workoholika, ktery kdyz je zrovna doma, tak zveda telefony i ve dve rano nebo jede akutne do prace. Jsme spoluasi 16 let a slo to postupne, tak jsem si zvykla, i kdyz ted na materske me to samozrejme stve vic. Porod (cisare teda) taky nestihl, klasika. To mi tolik nevadilo, vedela jsem co a jak bude probihat a volbou sekce ze me spadl veskery stres z porodu.
Pred otehotnenim jsem mela alespon srovnatelne narocnou praci jako on, tak se to nejak vyrovnalo. Navic ted mam spis nez s muzem problem se sebou. Materstvi byl pro me krok z rozumu (vsechny zivotni kolonky odskrtnuty, vek na dite), takze i prestoze svoje dite miluju, tak me ta pece o nej jako takova moc nebavi a tesim se, az s nim bude aspon nejaka rozumna interakce. Nastesti maly hodne spi, tak stiham i cteni a dokonce jsem si konecne objednala casopis nasi lekarske spolecnosti.
Pinot Noir Potrefenáhusa lindex taky nepovazuju za velkou kvalitu. Nanestesti tam musim pravidelne nakupovat synovi kalhoty, protoze mu dobre sedi a nema s nima zadnej problem (je na obleceni strasne konzervativni). Ale teda je to desne, kalhoty za pet sest stovek a nevydrzi sezonu - vzdy prodre kolena. Je teda fakt, ze nosi furt ty jedny kazdy den, leze po kolenou a tak, ale stejne. Zadne dedeni nehrozi.
Potrefenáhusa dostala jsem tuhle soupravu a ty tepláčky byly úplně super, nosily je dvě děcka a pořád skoro jak nový a na ty buclatý nohy ideál
https://www.naseslunicko.eu/Teplakova-souprava-koj-kava-zajic-d2164.htm
Jos Zuzuli mne prijde ze na ty otce je potreba trochu pritlacit - teda pokud o to jedna vubec stoji. jak maji nabity kalendar tak proste naplanovat ve stejnem duchu i ty aktivity s ditetem/partnerkou a dat jim stejnou prioritu. ale to je jasne kazde volba
Jos ja jsem opakovane prekvapovana tom ze by to snad melo nekoho bavit:-) me teda nebavilo ani hrani (si), hroznej vopruz:P beru to jako zivotni ukol a samozrejme ty deti krom vopruzu a starosti prinasi obrovskou radost a stesti, tak je to dikybohu vyvazeny. treba ten prvni bezzuby usmev nezapomenu![]()
viktorka_od splavu Jak je ted ten kult ditete, tak se jedna skoro boji rict, ze prebalovani je vopruz
. Pro me to je obdobi, ktere musim proste prezit.
Pinot Noir ja naopak ty nejlepsi, body velikostne vydrzely od 3 mesicu az do roka a jsou porad v uplne dokonalym stavu. Teplaky totez....mozna ze na vetsi deti je to horsi?
Potrefenáhusa nic me nenapada, krome usij si sam:( ale ona se rozpohybuje a trosku povyroste a vejde se pak i do toho do ceho ted ne...tak leda mozna puncochace?
711990 no tak Áňa jak se rozpohybovala, tak má teda značně vyšší apetit a naopak nám trošku nakynula, žádný jídlo před ní není v bezpečí. Ona sní fakt všechno, jediný co, tak tuhle vyplivla lístek polníčku![]()
ZZkus české malovýrobce, třeba Vejnar, ti mívají střih na baculata mimina. Nebo e-shop nejbaby.
tina tyjo fakt? Tonda naopak docela nabral stihly proporce, ackoliv teda zravej docela je:) prave ze oblekl jeste pred mesicem kalhoty ze Zary 3-6m! to by v ty dobe nenarval ani nahodou....
viktorka_od splavu me to s mini miminem bavilo! Furt spal, dal se brat do restauraci a kavaren a vzhuru byl jen chvilku a to bylo dobry:D ted ty ctyrhodinovy useky mezi spanim mi prijdou nekonecny, kdyz ke mne jen natahuje pacicky a nejradsi by byl, kdybych ho nosila od pracky k mikrovlnce a on mohl stourat cudliky![]()
Jos tohle mám podobně. Nám se teda první dítě podařilo omylem, ne z rozumu ani z rozhodnutí. Ale od začátku jsem to brala, že to tak je a že ze začátku to asi bude v tom lepším případě nuda v tom horším peklo;) Ale že se to prostě musí vydržet. Musím říct, že od takových 15m, zhruba teda co chodí, se to dost vylepšuje a od nějakých 20m mi to přijde zábava.
711990 pro mě bylo tohle období těsně po roce úplně nejhorší. Už tolik nespal, ale pořád něco chtěl, někde lezl a něco nebo sebe ničil;). A nejlepší zábava bylo koukat z okna, to je pro mě fakt nuda.
711990 neřekla bych, přestala jsem to kupovat na Ríšu u velikosti 74, až teď ty pitomý ponožky. A něco jsem dostala na Viktora a taky blbý. Jako je to všechno krásné, ale za chvíli díry, seprané obrázky, tepláky za 500 prosekané šicím strojem... Z těch ponožek se za chvíli oloupaly ty protiskluzové body a na délku se o třetinu srazily, zatímco fusekle z Tesca koupené současně za zlomek ceny nosí v pohodě dál. A to peru dětské oblečení na 40 a nemám sušičku. Asi teda mám extra smůlu, ale kvůli pěkným obrázkům už to riskovat nehodlám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí