Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:06

Já mám teda s Lindexem výhradně dobré zkušenosti (na dlouhý hubený těla a nohy), na rozdíl od Lidlu. Až na tu cenu, no...večer se chystám omrknout, co tam v té slevě mají. Oblečení do roka mi přišlo dobrý i z Tchiba, ale teď to větší se mi nějak moc nelíbí. U funkčních věcí nedám dopustit na Little Angel...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:06

Já zas ocenila ty užší kalhoty, syn neměl nikdy ani faldík, ani jako mimino, tak ve všem dost plaval. 

Jos Mě to začalo lehce! bavit od 6. měsíce, spíš tak od roka. Prostě od chvíle, kdy se z mimina stalo dítě a začalo přibejvat času, kdy sem mohla žít i "svůj" život. ten první rok byla fakt parodie na žití a to jsem měla od začátku hodné a nenáročné mimino. Teď jsou mu dva a je to pohoda, už mám zase pocit, že žiju a dítě už je jen takový doplněk (zní to hrozně, ale snad to bude pochopeno), který se kolem mě tak jako mrcasí a já mu věnuju nějakou péči a nějakou pozornost, někdy samozřejmě víc, někdy míň. Ale už se to dá a já si nepřipadám většinu dne jako otrok, ale prostě jako máma, parťák a člověk. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 14:09

K těm punčocháčům, fyzioterapeutka mi říkala, že miminka mají být co nejčastěji bez ponožek, kvůli vývoji klenby. Prý je to jako byste měli pořád rukavice. Syna nechávám na boso často, teď to teda střídám s protiskluzovými punčocháči, kdyby se přecejen rozhodl lézt:)

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:10

Evaeva my máme v celým domě dlažbu, já na tom nevydržím ani v ponožkách, natož naboso.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:13

Prosim vas ,,jdi do prdele,, se muze jak zmenit do detske reci? ,,Jdi do hajzlu,, jsem zmenila na ,,jdi do hrachu,,. S prdeli jsem zkousela petrzel, ale neproslo to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 14:14

Pinot Noir ale když chodíš, je to jiné, než když lezeš nebo ležíš. Od té doby, co chodí, tak taky převážně nosí ponožky. I když starší je nemá moc rád. Ale to byla spíš taková poznámka ke zvážení, dá se to třeba nakombinovat, určitě je lepší třeba třikrát denně deset minut než vůbec.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:14

Karja 

Nás naše dítě posílá do polí. Venkov no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 14:15

Karja co klasické do Prčic, do prkýnka?

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:20

Evaeva No spis, aby to foneticky znelo stejne, na to to utahnu. Ale dneska me tam poslala snad 30x! A s jakou vervou!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 14:32

Kde na internetu kupujete dětské boty, hledám něco, kde lze snadno vracet. Proč jsou ty lockdowny vždycky, když se mění roční období?!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:40

Evaeva 

Všechno typu e-obuv, mall, zalando, ty prověřené eshopy. Mají i dost velký sortiment pro děti. My jsme stihli každému jedny zimní boty pořídit, dcera teda byla o fous, ale to už bylo s tím, že musíme, než obchody zavřou.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:41

To s tema ponozkama/puncochacema vim, ze nesmi nohu utlačovat,i kvůli pohybu by mělo byt dite co nejvíc nahatý, ale ta zima v baráku je na to blba 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:43

žluťásek My baggy/haremky máme, to není problém, ale má to úzký ty roury na nohy 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:45

viktorka_od splavu Puncochace s ksandama jsou opět prudce in, taky je už máme

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. října 2020 14:56

Evaeva mám ráda little shoes, mají velký výběr a dobře uvedené rozměry. Pak jsem ještě nakupoval na barefoot-botky, dětská obuv beránek, babooca, v pavucine. Jsou to samé obuvi, kde mají bf a kompromisní boty, ale možná i klasiku. Všude komunikace bez problémů, i vrácení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 16:26

žluťásek dynda děkuji, kouknu na to. Já nechtěla nic kupovat moc dopředu, kdyby mu ještě vyrostla noha, zatím bylo teplo. Když o tom zavření začali včera mluvit, doufala jsem, že to bude třeba až od soboty. Zatím může nosit celoročky, má takové teplejší, ale předpokládám, že v listopadu už mu stačit nebudou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2020 16:32

Potrefenáhusa ono prý nejde jen o utlačování, ale o hmatání jako takové. Ale je jasné, že ne vždycky to jde.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. října 2020 16:45

Evaeva já teprv objednala ty kotníkové celoročky

Ale loni je nosil celou zimu, jestli nebudou nějaký tuhý mrazy, tak myslím, že i letos vystačíme s nimi. 

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 21. října 2020 16:51

Karja Já si půjčuji od pana Wericha do Průhonic.

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 21. října 2020 16:58

Karja do Pihele, to je z Nemocnice na kraji mesta. "A do Pihele tmavyho!"

Treba to malou prestane bavit, kdyz na to nebudes reagovat. Voni radi provokujou tim, co vidi, ze dospelyho stve, to maj snad uz od plinek.