Včera jsem na hřišti viděla "milujícího otce", který měl minimálně 120 kg, jak z rozběhu flákl cca šestiletého syna do zad (za to, že na kolotoči roztočil malou sestru tak, že se bála a plakala) tím způsobem, že chlapeček narazil obličejem na kovovou prolejzačku a rozrazil si hlavu, krve jak (s prominutím) z vola. Byla jsem naprosto v šoku a nějak nevěděla, jak na to reagovat ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge jezis, to je strašný. Idiot. Pardon, to nejde jinak.
Malenge panebože! A co ten otec na to?
Malenge ježiši chudák chlapec, to je na sociálku toto ![]()
JJá ten problém s tlustýma nohama znám, ještě pořád, prý že až začne chodit, tak to vyběhá. No haha. Pupek se mi zdá se pořád zvětšuje, a když mu dám místo normálních tepláků legíny, má místo nohou dvě výstavní jitrnice.
Strašné, to je strašné. Takové jednání špatně snáším, jsou toho pak dlouho celá rozhozená.
dzizisketa ty pupiky mizi az tak kolem dvou let, nekdy i pozdejc. Kolik je vlastne synovi?
žluťásek Myslím, že idiot je dost slabé pojmenování.
Evaeva byl v klidu, připlácl mu na to kapesník, který byl k ničemu, pak na něj odněkud vlétla asi manželka, chvíli se dohadovali mezi sebou a šli pryč, holčička nechtěla, tak jí tatínek vysvětlil, že musí, protože brácha má veliké bo ![]()
Mrakoplas no, musím říct, že mi hned naskočilo Norsko a jak by asi dopadli tam ...
dzizisketa já se celá klepala a fakt přemýšlela, jestli se do toho nějak nevložit, ale nějak jsem nenašla odvahu, nevím no.
Malenge tohle jsou hrozně blbý situace, taky nikdy nevím, jak rychle a chytře reagovat. Já neumím ani nějak nekompromisně a přitom inteligentně zkrotit výrostky na hřišti.
Evaeva Právě, těžké to je. Upřímně, výrostky zkrotit umím, ona většina z nich dost zkrotne, když na ně houkne dospělej, ale tenhle chlap fakt byl pomalu 3x takovej co já a očividně typ, co pro ránu nejde daleko. Ne že bych se až tak bála nějaké fyzické konfrontace, ale nechtěla jsem s ním vůbec nějak přijít do styku nebo jak to popsat, bych byla rozhozená ještě víc a já se potřebovala hlavně postarat o své dva prcky, hlavně ten starší valil oči, chudák.
no nic, děkuji za možnost odložit si tu.
Potrefenáhusa Já to teda nemám vyzkoušené v praxi, jen tu mám zatím hromadu zásob. Nejširší a zároveň s nápletem v pase a teplé mi prijdou Boboli. Koukám, že je mají na Mall.cz. A můžu taky poskytnout střih na široké tepláčky, šila jsem pro holčičku od kamarádky a teď se chystám na další várku. Je to jednoduché a jde to na klasickém stroji. ![]()
MPLee díky, já střihy mám i stroj, ale jaksi....nemám to kdy ušít
udělej všechno teď!!!
Potrefenáhusa To naprosto chápu, ideálně jsem myslela třeba přehodit tuto milou povinnost na babičky nebo tak
Proto se chystám našít si něco do zásoby teď. S břichem to jde, pak si nedělám iluze ![]()
MPLee Já jediný, co stihla usit, byla hrací deka s dvojitým vatelinem a za to blahorecim dnes a denně, užíváme furt
dzizisketa hihi, promiň, musím se tomu popisu nožiček smát ![]()
Tyjo, já nějak nevěřím, že mu tohle ujelo jednou, kdyby jo, tak bys to asi poznala z jeho reakce. Já bych se rychle vytratila a za prvním rohem zavolala na policii. Možná bych to i cvakla, kdyby se debil nedíval.
dynda No jo, ale co bys cvakla? Kluka s rozrazenou hlavou, kterou si mohl rozrazit vselijak. Myslim, ze jako nahodny kolemjdouci, kdyz nevis, co je to za lidi nemuzes zhola nic. Policii zavolas, oni davno spakovani pryc, vypovidas akorat tak ty, a pokud se nespakovali, tak ohrozujes pred tim 120kilovym hovadem akorat tak sebe se svyma detma. Ja si myslim, ze ze situace Malenge nejde fakt delat nic.
Podle mě zavolat je právě to nejmenší. Jak s tím policie naloží, to už neovlivníš. Odešla bych hlavně hned já se svýma dětma a udělala to tak, aby mě neslyšel. Já teda už volala policii v různých situacích, a nikdy jsem neměla pocit, že by to někoho obtěžovalo - mě nebo je. Malý dítě, který si nemůže pomoct samo, podle mě za ten telefonát stojí. Jestli tohle někdo udělá na veřejnosti, jak se asi chová, když se nikdo nedívá? A já nějak věřím na to, že když někdo tu hranici násilí překročí jednou, udělá to znovu. A těch příležitostí, kdy chceš přetrhnout vlastního syna, protože ubližuje ségře je většinou mnoho denně, aspoň jedna fakt vyhrocená.
dynda musím říct že já policii volala jednou a to kvůli dětem zavřeným v osobním autě na slunci, v létě. hrozně se divili co chci ale nakonec teda přijeli, počkali až matka přijde a nic z toho. šla si koupit cigára a trochu omeškala. toto ale byla ještě varianta že to mělo smysl (kdyby matka nepřišla nemusely to děti přežít, policie by je zachránila). z volání "zpětně" že jsem viděla jak někdo něco nehezkýho proved, ale než/pokud vůbec dojedou už tam ten dotyčnej vůbec nebude, to nemá význam.
Tak jestli je to ve městě, může to třaba vidět kamera, co já vím. Tohle uvažování mi přijde na hlavu. Když neudělám nic, je jistý, že se nic nestane. Když zavolám, aspoň jsem tomu dala šanci. Mě teda život už párkrát ukázal, že i zdánlivé malichernosti policii zajímají, ono to má svoje důvody. Jako jeden telefonát nikoho nezabije.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.