Pinot Noir Tak u nas to taky neni teda. Ale ted se stavi skolka nova, tak ocekavam pro holky aspon nejake pekne vybaveni a prostory a tak. Je to u nas pred barakem a vzdycky kdyz prijede nejakej bagr nebo se deje neco noveho, tak dcera prohlasi ,,to staveji skolku, pro me,,:-D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir my máme teda taky kliku, školka taky jede tematicky programy. Syna tam teď nedávám, ale chodí nám pozdravy a fotky přes aplikaci. Už měli středověk a život na hradě, minule byl tematický týden s jablky. O něco podobného jsem se snažila dřív doma, ale v té školce to má úplně jiné grády.
Karja dyť říkám, závidím - v lockdownu bahýnko, jako když najdeš, ty děcka se beztak ušpiní, provokace a krmení slepic zabere hodně času a moc asistence nevyžaduje asi, jenom ten kočar je prekérka
Jo, a jak si tuhle zmiňovala, že děti podstrojuješ, to jsem nějak zpomněla udělit ti nevyžádanou radu: tu stížnost si ulož, a za třináct let teda porovnáš!
Náš synek teď tráví stylingem víc času než já s mužem dohromady.A to neměl do loňska ani hřeben! a tepláky casual style valil i do školy. No bejvávalo. Vrcholem mužovy pánské kosmetiky je březový šampón, tak to fintění chlapce nenese úplně v klidu
Starší včera keď sme nastupovali do auta na mňa vyhrkol: Nemáš čo robiť?! Ber metlu!
(Chvíľu mi trvalo než mi došlo, že to je replika z Medovnikoveho domčeka
)
Vím, že svět má důležitější starosti, ale je teprve jedenáct a Viktor už stihl:
- sebrat hajzlpapír a podstatnou část role rozcupovat na miniaturní útržky, které spravedlivě rozdělil do každé poličky, šuplíku, otvoru, boty, kapsy, tašky a nádoby
- rozdrobit celý rohlík v podstatě na prášek, který nadrobil do bedny s Legem
- naházet VŠECHNY moje ponožky do vaničky plné vody (do které se včera oba vyčůrali) - ano, poučila jsem se, budu vodu vylévat hned!
- vysypat medovou instantní kaši na zem a nasliněným prstem si v ní malovat cestičky
Mrakoplas ta hláška by se na mě dnes obzvlášť hodila ![]()
Ale bylo docela pohodový dopoledne, než jsi začala sčítat škody, ne?
U nas to je taky na pytel. A to mam dite stazene ze skolky teprv tyden...Jsem takova paralyzovana, bud varim, nebo sleduju v mobilu zpravy, jedno dite dost zlobi a to druhy je zanedbany. Predevcirem se mi totiz neco stalo se zady. Na bolest uz jsem si za ten rok zvykla, ale tohle bylo jine a vcera rano jsem zjistila, ze si ani nemuzu umyt oblicej, neb se nenahnu nad umyvadlo! Dr.mi poslala silne painkillers, ale nic moc nemuzu, zvedani ditete ke krmeni nebo prebalovani je dost horor, tak tu jen postavam uprostred obecne nepohody a cumim, protoze ani do mycky se nenahnu. Dnes je to teda lepsi, ale furt mam pocit, ze tam ta bolest je, jen mi nedojde do mozku v plne sile.je to dost potupne..
Pinot Noir Šikovný a výkonný
toaleťák máme už hooodně dlouho ve skříni, kam se nedostane, to fakt nešlo...
Gatita ach, lituji, drž se.
Malenge diky. No, bylo to prekvapko. Cekala jsem to nejdriv za 20 let. Uz jsem zkousela nejake cviky, do budoucna se o ty zada budu muset vic starat.
Pinot Noir nerada to rikam, ale obcas je necham delat si co chtej a skody scitam az potom. Za v klidu vypite kafe mi to stoji:D
V Lidlu zase mají tu dobrou dřevěnou kuchyňku jak se na ni někdo nedávno ptal ![]()
Pinot Noir Tak u nas to taky neni teda. Ale ted se stavi skolka nova, tak ocekavam pro holky aspon nejake pekne vybaveni a prostory a tak. Je to u nas pred barakem a vzdycky kdyz prijede nejakej bagr nebo se deje neco noveho, tak dcera prohlasi ,,to staveji skolku, pro me,,:-D
![]()
Gatita
(a "ta bolest tam pořád je, jen nedojde do mozku", to je samozřejmě pravda a podle mě tak nějak princip léků proti bolesti...)
Aranel jo jo, jsem za ne neskonale vdecna. Ale je mi jasne, ze tim nic nevyresim. Ale aspon si nepripadam jako nemohouci babicka
.
Gatita Jo, dyť já to chápu. Tyhlety ústřely jsou hrozný.
Jinak teda abych si jen nestezovala: Deti jsou moc fajn. Starsi v podstate prevzal peci o mladsiho. Ja ho jen prebaluju a krmim, vse ostatni resi starsi bratr. Sam od sebe mu ukazuje kostky, knizky a tak. Ted jsem polootevrenymi dvermi zahledla, jak s nim nacvicuje "jak jsi velky"
. Ma teda trochu drsnejsi metody, ale mimino nejenze porad ma obe ruce, ale dokonce se tomu potesene smeje.
Sairon jezis ale oni maj tolik veci! Drevenej obchod! To chci:D
Gatita tak to závidím, naši se teď děsně masakrují. Teda hlavně starší mladšího. Doteď jsem si pochvaloval, jak Ríša Viktorka dobře přijmul, jak se naučil být ohleduplný... No, dokud to bylo neškodné mimino, tak jo. Ale teď zjistil, že je to vlastně další kluk, který chce tytéž hračky, a vůbec neváhá si je vzít, a je to tu teda občas drsné. Strkání a shazování batolete či jeho profackování teda nesu těžce, na druhou stranu Ríši chápu, protože Viktorova hra zatím spočívá v rozebírání a rozhazování.
K Vánocům musíme koupit další Albi tužku, protože o tu jsou bitvy největší.
Pinot Noir a jakmile budete mit dve, nestekne po nich ani pes![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.