Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:16
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:25

Pinot Noir 

Už máme pro Ježíška druhou tužku připravenou. Já se teď i bojím na ni upozorňovat, radši ať je hezky uložená - prevence kriminality. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:31
Reakce na dynda:

prevence kriminality. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:49

711990 myslím, že ne. Ríšu to opravdu baví, pořád jede kvízy, ale knížek máme málo, tak myslím, že ty, co dostane Viktor, budou ještě zajímavější ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2020 19:16

Pinot Noir starší taky mladšího masakruje, obvykle pro to mám i pochopení, mladší mu boří stavby,... Naštěstí se docela naučil si s legem nebo kolejemi hrát sám. Ale nedávno ho skoro bez důvodu praštil tvrdou papírovou trubkou a to jsem teda fakt nevěděla, jak adekvátně zareagovat.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:44
Reakce na Pinot Noir:

Vím, že svět má důležitější starosti, ale je teprve jedenáct a Viktor už stihl:

- sebrat hajzlpapír a podstatnou část role rozcupovat na miniaturní útržky, které spravedlivě rozdělil do každé poličky, šuplíku, otvoru, boty, kapsy, tašky a nádoby

- rozdrobit celý rohlík v podstatě na prášek, který nadrobil do bedny s Legem

- naházet VŠECHNY moje ponožky do vaničky plné vody (do které se včera oba vyčůrali) - ano, poučila jsem se, budu vodu vylévat hned!

- vysypat medovou instantní kaši na zem a nasliněným prstem si v ní malovat cestičky 

To je ale úžasné, ako to dokážu reťaziť, že? (Ja viem, mne sa dobre baví, keď tieto pohromy UŽ nemusím spratávať ja).

Mrakoplas

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:01

slniecko mě to vlastně taky pobavilo. On se takhle báječně zabaví a až zalehne, jen zlikviduju škody

Evaeva no já taky kolikrát nevím, jak to řešit. Ríšovu frustraci chápu, jeho výchovné metody jsou ale dost neadekvátní. Navíc to braní věcí je oboustranné, po miminovských vkládačkách a věžích z kelímků už by starší dávno nevzdechl, ale jakmile je vytáhne malej, hned to nutně potřebuje

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:11

Pinot Noir holcicky jedne zname navic vyzadovaly stejne veci, ale uplne stejne. A vzdycky si na tom nasly nejakou pididrobnost, ktera ty dve naprosto stejne veci zasadne odlisovala. Takze maminka byla cela diva, ze se rvou jak kone o micek, kdyz druhy lezel vedle nich. "Ale tamten neni muj, tenhle ma tu cernou tecku, ja si ho poznaaam!" "Ja chci taky ten s tou teckou, ten je lepsiiii!"

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:18

Kokoska

Budu se utěšovat tím, že kluci třeba nebudou mít takový cit pro detail

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:19

Kokoska Mam houby co kecat (1 dite), ale kamoska v takovem pripade predmet dolicny zabavila s tim, ze kdyz se nedomluvi, nebude to mit nikdo. I dost hadek resila tak, ze dostali oba. A decka (uz pubosi) se maji az prikladne radi..

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:23

Pavlena princip kolektivni viny funguje dost dobre

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:27

Kokoska Akorat se pak kindosi spiknou proti tobe. Spolecny nepritel vlastne taky stmeluje...!

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:33

Pavlena to je pravda

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:53

Pinot Noir U nas ty bitky byla nastesti jen faze. Ted je to lepsi, ale samozrejme nejake brani a nasledne rvani (te mensi, kdyz ji ta starsi neco prekazi) je furt. Takze u nas je frustrovana ta malinka;-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2020 21:04

Pinot Noir on do něj většinou jenom tak šťouchá, když třeba leze za ním na gauč, akorát nechápe, že když se mladší pustí, tak spadne. Nebo mu neurvale něco vytrhne, co si mladší našel, ale patří to staršímu. Nějaký exces nastane fakt málokdy, naštěstí. Většinou se snažím navrhnout nějakou variantu, aby se vzájemně neobtěžovali, společné hraní zatím fakt nejde, ale ty excesy neumím moc řešit. Miminkovské hračky u nás nezajímají spíš nikoho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2020 21:05

Karja já doufám, že se to zlepší nejpozději až bude mladšímu tak rok a půl, to už je jen 5 měsíců:)

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:30

Evaeva :-D:-D Tak urcite!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2020 21:32

Karja víš co, až se budou rvát vzájemně, bude to podle mě lepší:) Zatím je mladší moc v nevýhodě.

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:34

Evaeva Jj, mne taky vadi to.znevyhodneni. Pak mi to bude div ne jedno;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:43

Evaeva 

Naše mladší má rok a půl a pořád blbý. Teď už bráchu oplácává, někdy ho hryzne, naučila se všechno od něj. Nenechá si tolik líbit, jenže váží málo přes polovinu, co brácha,  a on nemá rozum z toho, že jí může ublížit.