711990 já mám ještě termopunčocháče z Lidlu, přijdou mi stejné, tak koukni na velikosti i tam.
Vše o těhotenství a dětech
A k těm termolegínám: kupovala jsem těch párů víc a aby neměl všechno modré, tak jsem vzala tyhle. Růžových proužků jsem si nevšimla a pak jsem zjistila, že ta šedá není šedá, ale třpytivá stříbrná
. Ale tak snad tohle ty nejmenší děti ještě neřeší a nebude se mu nikdo smát. Chtěla jsem je dát kamarádce pro holčičku, ale Ríša je z hromady vytáhl jako první!

Evaeva tohle ale nejsou punčocháče.
Potrefenáhusa lidl tepláky pre tých najmenších toho typu čo si dávala link sú všetky tenké, všetky sú dosť široké v páse a aj cez nohy, sedeli perfektne na látkové plienky. Užšie v páse a zo silnejšieho úpletu u nás boli Looney tunes (tie s postavicčkami Bugs Bunnyho a ďalších). Legíny boli fajn, lebo boli úzke a synovi sedeli cez látkové plienky (úzke nohy, široké v páse a na zadku), ale tiež sú tenké.
Pinot Noir presne tento pár som kúpila, syn má rád farebné veci, k babke mu dávam 'rezervne' také čo menej nosí, tak dnes tam odmietol jedny olivovozelene teplaky, lebo majú škaredú farbu a sú bez obrázku, a babka ho horko-ťažko prehovorila na tie tmavomodré
Evaeva termopancuchy som vlani nakúpila a nič z nich, syna v nuch plus zimných topankach tlacilo, tak nosí tie termoleginy s merino ponožkami
711990 podľa mňa sú o číslo menšie ako dieta, tie z Tchibo
Termolegíny z Tchiba taky kupuju, jsou super. Mám podezření, že ty loňské jsou už předloňské a letos je bude mít už třetí zimu. Úplně rostoucí kus oblečení ![]()
A nedávno jsem je viděla v Kauflandu v té jejich Tchibo polici ve velké slevě, asi za stovku dvoje.
Což mi přípomíná, že máme pár kusů oblečení z Kauflandu, nějakou jejich privátní značku z biobavlny a jsou úplně perfektní. Trenky, nějaká trička a tílka. Já tam moc nechodím, tak nevím, zda to mají pořád nebo nějak nárazově, kupuje je tam babička občas. Ale jsou moc příjemné na omak, drží tvar, nesepere se barva, nepřetáčí švy, jsem s nimi moc spokojená. Značka se jmenuje Kuniboo.
Pinot Noir Můj syn má hrozně rád ty holčičí barvy. Ze sady pyžam si vždy nejraději vybere to růžové. Teď už mu ty dívčí věci nekupuju úplně cíleně jako dřív, aby pak neschytal nějakou sprchu ve školce. Ale když něco dostaneme, tak to nosí úplně klidně a rád. V létě si přál růžové boty, tak jsem mu je koupila. Teď chce růžové holinky, asi mu je taky objednám, ať má radost.
Klučičí je všechno tmavě modré, tmavě zelené, všude dinosauři, syna to vůbec nezajímá. Teď si oblíbil jako zvíře skunka, to bude výzva, zkusím mu ho namalovat na tričko ![]()
...jako já už mám děti hodně velký, takže to tady nečtu poctivě. Ale Ty musíš být úžasná máma, sen každého dítěte!![]()
(podle toho, co tady zvládnu číst)
žluťásek skunk! To je výzva
. Ríša má oblíbené triko s mývalem, ale ti se na oblečení vyskytují celkem často.
Pinot Noir já vím, já je mám taky
letfenixa syn si neztěžoval, já to tak střídám. Na odrážedlo jsou ty punčocháče lepší, legíny vždycky vyjedou, ať dělám, co dělám. Navíc loni opět nebyla pořádná zima a to mu stačí obyčejné legíny.
Miru mně taková chvála samozřejmě lichotí, ale to jsou jen střípky, blbosti, co děláme a píšu o nich nebo je fotím. Všechno to malování, tvoření, hry, mě to baví samotnou. Zas nám přetékají koše s prádlem, dítě obědvalo zbytky od včerejška a já měla mraženou pizzu ![]()
Pinot Noir podle mě toho blbýho skunka viděl v nějaký pohádce. Pak jsme museli hledat kde žije, čím se živí, jak je velkej atd. A já si vzpomněla, že máme schleich skunka a sehrávali jsme si s ním a jinými figurkami scénky. Hlavní téma samozřejmě ten smrádek, snad z toho nebude hra na půl roku jako s tornády ![]()
žluťásek Tý jo, dcera nejspíš ani neví, že skunci existujou. Malej žluťásek je vzdělanec :o) Jo a když to bude jednoduchý liniový obrázek, tak by šel skunk na tričko vyšít, pak vydrží víc, než namalovaný ;o)
DruI To by šel, ale jinou rukou asi
Jsem si vzpomněla, jak jsem na jaře šila celý odpoledne v ruce jednu roušku
continuity Dite by v prumeru melo mit v pulroce dvojnasobek porodni vahy. Ten rozptyl vahy, ktera je normalni, bude veliky...
Moje dite má dvojnásobek porodní vahy presne teď :-) ale ten rozptyl je fakt velkej
Potrefenáhusa
Slušná práce!
Jo, to mi měl říct někdo tejden po porodu, když jsem se tu hroutila, ze mi nejde kojit. Ze to dobře dopadne ![]()
Za tipy s teplackama dekuju, je to proste naprd, kupovat všechno on-line.
Potrefenáhusa no to jsme ti ale říkaly všechny
Vono je těžký tomu uvěřit, když se jedna hroutí a dítě pořád brečí a nepije. A jak to všechno zmákla a dohnala. Je skvělá.
Teď bych se měla hroutit já, k večeři bude asi houska se sýrem a ještě není nakoupeno na zítřek. Díkybohu máme Billu do 500 metrů od domu, až nás tu zavřou od dnešní půlnoci. Ale tak hlavně že máme dost zvířátek z kaštanů, ptáčků z čočky a domečků z krabic ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.