rasaNori Díky, to je tohle?
https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Divci-teplaky-BIO-2-kusy/p100305480
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Koukni na lidl ted, na pristi tyden maji docela pekne a pevne teplacky;-)
Potrefenáhusa Tyhle nedoporucuji, nedrzi a jsou dost tenke.
Potrefenáhusa ja teda je kupovala uz pred delsi dobou, je mozne ze i kdyz to bude ta bio rada, ze budou stat za prd. Treba sly s kvalitou dolu. Ty fialove co ma umpalumpa na sobe jsou 2 roky stare a neni to na nich poznat...

Potrefenáhusa tyhle tepláky z Lidlu na naše vyžlata vůbec nepasují, v pase to má kilometr, nijak to nedrží. Ty, co má rasaNori na fotce jsou podle mě něco jiného.
Pinot Noir Ovšem moje vyžle má ve čtyřech měsících 7 kilo ![]()
Potrefenáhusa
to ty moje neměli ani v půl roce.
continuity Jo, myslím, ze ze mě bude fakt brzo Fibingerová ![]()
continuity Dite by v prumeru melo mit v pulroce dvojnasobek porodni vahy. Ten rozptyl vahy, ktera je normalni, bude veliky...
Potrefenáhusa to je super, tak to brzo doroste do zateplených legín z Tchiba, ty by byly podle mě pro vás do chladnějšího domu ideál. Jen se právě myslím dělají až od velikosti 86.
Pinot Noir to jsou prosim te ktere?
Slušná práce!
Potrefenáhusa Takový dítě znám :-). Moje dcera měla v roce 13 kg. Bydleli jsme tehdy ve čtvrtém patře bez výtahu...
Pinot Noir ty vypadaj dobre! Ale 86/92 bude asi az fakt na 2lety dite ne?
711990 syn je nosil ve dvou, ale on je spíš hubenější. Řekla bych, že Tondovi můžou být delší, ale to by nemuseli vadit. Jinak jsou na tělo.
Jos tohle je přesně problém mých dětí. Sice se narodili čtyřkilový, ale v roce měli stěží deset:)
711990 Viktor má 16 měsíců a už je nosí, a myslím, že třeba v roce by je mohl už mít. Ony jsou hodně elastické. Ale je fakt, že je má po Ríšovi, tako možná trochu sražené ![]()
Edit: a Ríša je měl až v těch dvou, byl o dost menší.
Evaeva Pinot Noir diky, zkusim je poridit!
711990 zkus, zima ještě nezačala, když tak do nich doroste. Pod všelijaké oteplovačky a kombinézy jsou taky super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.