Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 25. října 2020 09:31
Reakce na betsey:

Napríklad už viem presne pomenovať, čo mňa skutočne hnevá a viem mu Oto vysvetliť namiesto toho aby som len po ňom stekala.

​Já bych strašně potřebovala, aby se tohle pojmenovávání naučil manžel. On teda neštěká, on nemluví a práská věcma a to občas kvůli kravinám, které by šly vyřešit jednou větou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. října 2020 09:34
Reakce na letfenixa:

tušil som, že niečo robím zle, keď do mňa začal kopať :D 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. října 2020 10:09

Rano u nas taky desna scena ze si starsi nechce odnest pyzamko do pokoje, az jsem vstala od stolu ja a najednou to slo. U nas jsem holt za strasidlo ja,muz se rano vyskytuje doma sporadicky a ted dokonce zjistil kde mame vysavac:D 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. října 2020 10:40

DrowRanger posielam na dialku objatie. Doma to mam s muzom podobne otrasne. Straveny cas si nezapisuje pretoze je toho minimum. V nasom pripade by striedavka nefungovala. Zdekoval by sa a poslal co najmensiu sumu pretoze ja si nic nezasluzim. Nerozumiem preco pristupil na dieta ked sa mu vobec nechce venovat. Keby sa takto choval pred dietatom tak uz je davno ex. Neviem sa ubranit myslienke ze som si posrala zivot vyberom zleho partnera a otca pre svoje dieta. Nemam ziaden prijem, osamostatnit sa v tejto situacii nemam ako lebo som financne zavisla od muza a pandemia zhorsuje uz existujuce problemy. Neverim ze to nas vztah prezije. Navyse sa nemam ani komu vyrozpravat. 

na odlahcenie: 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. října 2020 10:58
Reakce na eless:

Neviem sa ubranit myslienke ze som si posrala zivot vyberom zleho partnera a otca pre svoje dieta. Nemam ziaden prijem, osamostatnit sa v tejto situacii nemam ako lebo som financne zavisla od muza a pandemia zhorsuje uz existujuce problemy. Neverim ze to nas vztah prezije. Navyse sa nemam ani komu vyrozpravat. 

na odlahcenie: 

​Není všem dnům konec. Až začneš fungovat v práci a mezi lidmi, třeba to někde zajiskří

A k tomu vtipu - životní pojistku muž má?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:00

dynda tady je fakt nakazlive uplne vsechno, ach jo:(

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:21

rasaNori 

Pyžamová revolta?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:24

dynda ne, porafali jsme se s muzem, a to ze dost...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:29

rasaNori 

Tak to je horší. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:30

rasaNori 

Ale země ještě nezamrzla, ještě by to šlo

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:38

dynda nuz ak by bolo najhorsie tak budem musiet ist uplne mimo obor napr aj na kase v obchode robit za predpokladu ze mi niekde vyhoveju s pracovnou dobou kvoli skolke. budem zit z ruky do huby a mat uplne iny druh problemov nez teraz ale mozno sa mi ulavi na dusi

poistku nema

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:52

eless pojistka má trestné činy nepochybně ve výlukách, na to pozor  ale jinak vážně, je mi moc líto, co píšeš o vašem vztahu, mám pocit, že už to nějakou dobu řešíš, ale možná se pletu. Radit nijak nemohu, tak snad jen posílám sílu, drž se, musí to být hodně těžké...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:20

Malenge riesim to uz dlho a mam pocit ze sa to zhorsuje. ulava prisla naozaj ked som bola chvilu zamestnana ale aj to mi korona vzala. radsej mu najdem novu zensku ak ho nejaka bude chciet

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:49

eless To s tím návratem do práce úplně chápu, mezi mateřskou 1 a 2 jsem šla do práce, i když jsem vlastně hned otěhotněla, takže jsem tam chodila s břichem, i tak mi to pomohlo, zase jsem si připadala jako já. Prospělo nám to po všech stránkách. Blbá korona, fakt. Asi to nemá řešení u tebe, nemůžeš do té práce ani nějak trošku? Vyčistit si hlavu? Nejspíš ne, jinak bys to udělala, počítám. No, těžké to je. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. října 2020 14:01

Malenge presne ako pises - nemozem. hned ako mi prislo v lete rozhodnutie ze dieta prijali do skolky som zacala posielat zivotopisy. maly si v skolke nezvyka dobre a stale je tam len pol dna a navyse je uz druhy tyzden preventivne doma lebo covid situacia sa zhorsuje. takze som opat full time rodic doma

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. října 2020 15:17

Pinot Noir dynda ja si to uvedomujem, preto som mu povedala, že najkôr budúce leto sa môžeme porozprávať, či do toho ideme alebo nie. Fakt si neviem predstaviť, že by som mala dve deti (prácu neriešim, to som bola rozhodnutá, že minimálne pol roka robiť nebudem nič) a žiaden voľný čas, mňa materská skutočne nenapĺňa.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 25. října 2020 19:38

betsey a Mrakoplas - boli sme dnes 2-x vonku, len tak na ihrisku za školou, čo máme pod oknami, okolo kostola, čiže žiadna oficiálna príroda, a nič, polícia nikde, ľudia sem-tam

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 26. října 2020 02:30
Reakce na DrowRanger:

Potrefenáhusa k tým bucľatým nožičkám - neviem, či používaš aj látkové plienky, ale široké a pohodlné tepláčiky majú v LIDLi, len teda nie sú väčšinou nejak extra pekné. Mne top nikdy nevadilo, syn dokáže zaprasiť trojo teplákov/body/tričiek denne, takže som toho za pár eur nakúpila kopec a skoro denne dávala prať.

​Dekuju za tip, lidlovy oblečení ještě vyzkoušený nemám, ale zaprasit troje teplaky denně, to se mám na co tesit

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:55

Potrefenáhusa ja malého nechávam, aby sa sám najedol, vlastne on odmietal od cca roka nechať sa kŕmiť a minimálne tretina príkromov končila na ňom. ale už to mám vychytané, trebárs špagety a veci s omáčkami jedáva zásadne nahatý, potom ho len šupnem do vane :D A netuším, ako to robia v jasliach (alebo čo im tam varia), že odtiaľ príde vždy čistý aj keď majú na obed špagety. A teda, vonku zo zásady sadá do najväčšej špiny/vody/najmokrejšieho piesku :).

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:02

Potrefenáhusa prosim te v lidlu ale kup jen ty trplaky z bio bavlny, ty obyc jsou desny tahavy hadr, tenky prusvitny. Ty z bio jsou za malo penez hodne muziky, ac ne designove nejkrasnejsi:D Bara jim dala desne pokourit, a presto vypadaj jako nove:)