Mohučanka mňau, jsem kočička, mám tady pelíšek, dáš mi granule do mističky?

Jsem děsnej škrt, moje dítě má batoh z Decathlonu za 129 korun ![]()
Moje z Ikea za pade
Ale oni to zatím nenosí jako batohy, jen si do toho dávají hračky, když někam jedeme, a na to jsou super, mají takový kvádrový tvar.
dynda sakra, to kdybych věděla... ![]()
Náš s ním byl jednou na výletě se školkou. Jinak s sebou nikam nic nenosí.
Pinot Noir Ten batoh z Decatlonu ma strasne moc deti, prijde mi velikostne fajn.
S tou školkou jsem si říkala, že budu muset pořídit něco pohodlného. Ale minulý školní rok se to nějak odložilo a teď zase. Tak možná Ježíšek.
Syn má 5l batoh od Topgalu, chtěla jsem, aby měl dvě kapsy na zip. Ale moc věcí se do něj nevejde, akorát pití, svačina a náhradní tepláky a tričko, já tam naskládám i bačkůrky, ale syn už ne.
Jaký máte sporťák? Chci si koupit bazarovou lehkou tříkolku do lesa a bahna. Kdysi jsem byla moc spokojená s jané slalom, tak něco podobného. Poradí někdo? Vybírání nesnáším.
Ve 3 letech jsme batoh vubec nevyuzivali a vlastne ani ted v 5 letech moc ne. Mame nejaky levny ze Sportissima (crossroad) a prijde mi ok. Hrozne se mi libi treba Waldfuchs od Deutera, uz uz jsem ho mela v kosiku, ale my bychom batuzek za litr asi nevytezili. Asi neco delam spatne, kdyz vsechny ty kramy taham sama na svem hrbu nebo zabuduju do kocarku.
Nicmene mozna bychom vyuzili ledvinku, tam by si mohl prerovnavat auticka
. Nejakou na hubene dite jste nekde nevidely?
Malenge mam Bugaboo runner, kdyby se ti povedl ulovit. Ale uz jsme trikrat pichli
jeste je urcite dobrej Thule, ale ten se taky moc neda. Leda vzit novej, pak ho skvele prodas. Z levnejsich pak mam super zkusenost s xlander run.
JJa jsem tym TFK joggster:)
S batohama radsi radit nebudu, ja pro Tondu budu mit Kanken mini
ale je to nejlepsi batoh, protoze se do nej diky ctvercovymu tvaru vejde hrozne moc!
711990 Velmi tichým hlasem rikam, ze housatko ho už má, dostala ho rovnou v porodnici ![]()
711990 pod skalou v blate by se ten kanken vyjimal:D
Pinot Noir já ten náš Deuter koupila v sekáči za 40 Kč. To ani v Decathlonu nemaj ![]()
rasaNori no, tak rekanken asi jde i prat, bych rekla, ale chapu:D
žluťásek měla jsem na nákup batohu jeden den, resp. nechala jsem to na poslední den
s tím, že tu máme prodejnu dětských bot, kde jsem batohy viděla. No čuměla jsem, nejlevnější byl za 1100 Kč. Takže muž valil do Decathlonu s tím, že něco dovézt musí, jinak jede Ríša na výlet s igelitkou ![]()
711990 no a myslím, že kanken nie je zrovna batoh na turu :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.