A teď o víkendu jeli oba na kole a dělali "zvuky orla". Lidi dost rychle uskakovali z cesty. ![]()
(chodníky jsou tady většinou rozdělený na pruh pro cyklisty a pruh pro chodce, někdy jsou sdílený bez čáry uprostřed.)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Vyndala jsem z pytle podedenych věcí ty termoleginy z tchiba, velikost 86/92 a už by to šlo
zas tak velká není, nosi 62/68

continuity prosím tě pro tříletou batoh, 5 nebo 8 l?
mnum super díky moc, starší je taky mrně:)
Potrefenáhusa super. Jak psala myslím žluťásek , jsou prostě rostoucí ![]()
žluťásek jaké jsi objednala hry? Že bych se podívala.
Potrefenáhusa Super, tak jí vydrží, fajn, že jsi to vyzkoušela. Jsem se tu už myslím "chlubila", jak jsem byla u staršího blbá, že mi trvalo dost přes rok, než jsem pochopila, že to jsou jen čísla a že když měří třeba 71 cm, nemusím ho nutně rvát do 74, ale klidně mu můžu dát i něco většího. To bylo potom prozření
, fakt mě to vůbec nenapadlo, nechápu teď zpětně.
Malenge smart game Červená karkulka od Mindoku. A ve skříni už je doma od Vilac Slož do minuty. Ještě chci Little Match od Djeco, to je karetní hra, prakticky jako dětský prší, ale bude až koncem listopadu, teď není nikde skladem.
Doma teď pořád dokola hrajem Mlsné myšky, ty se mi líbí moc.
rasaNori máme teď deuter 5 l, kupovala jsem ho, když byly synovi 2,5 a má ho doteď, tak akorat (3,5). Je ale malinkej, tak na lahvičku s pitím, mini svačinku a jeden kus oblečení. Myslím, že brzy koupíme ten Deuter Kiki, ten se mi líbí moc, zkoušeli jsme ho a sedí mu už moc hezky.
Aha, tak máme deuter schmussebaer, nějaký starší typ a má údajně taky 8 l. No to se mi zdá nezdá, nebo brzo budem potřebovat 10 l.
Malenge Jo, já ji takhle dost věci nestihla vůbec oblict.
žluťásek Moc díky, myšky i ostatní vypadají zábavně, syn se začal zajímat, tak něco vyzkoušíme. Když bude malý ničitel chvíli spát někdy třeba ![]()
Potrefenáhusa Dík, to jsem si oddechla ![]()
rasaNori ten deuter kiki je bezva, už jsem ho zkoumala v létě u kamarádky, vypadá moc dobře, s ním určitě vedle nešlápnete.
Malenge dřívější verze mlsných myšek se jmenovala viva topo, kdybys na ně někde narazila na bazaru. Je to úplně stejná hra, jen první vydání mělo hezčí větší myšky a malinko jinou grafiku. Já je teď koupila na vinted za 80 Kč, jak nový!! ![]()
žluťásek mám teď na cestě velký balík z Luxoru, aspoň doufám, protože jsem platila takovou divnou kartou a mám pochybnosti, zda platba vůbec prošla, nějak podezřele to trvá
. Tak že bych pro jistotu nakoupila i tady? U nás by to chtělo spíš nějaký upgrade her, než knížky. K Vánocům jsem vybrala hru Monza od Haby, je to s autíčky, tak to bude tutovka. A v plánu je i Kloboučku, hop! Aspoň že ty hry syna celkem baví, jinak by to byla doma dost bída. Trochu jsme začali hrát i s mužem, nejsme na to zvyklí, ale je to fajn! Teď jsme zkoušeli Krycí jména - duet a můžu to doporučit, pokud byste chtěli něco nadělit i sobě:)
rasaNori nasi meli oba od 3 let Boll 12 l, je maly a dobre sedi. Hlavne jsem nechtela batuzek s prezkou, zipy si obslouzili sami.
Lamicka mlade zvlada i prezky, proto je mi celkem jedno jestli prezka/zip:)
Lamicka u nás syn od těch 3 let přezku zvládne sám, deuter má malý a takový měkký nebo jak to říct. Ale ukázalo se jako problém šňůrka s brzdičkou, neumí to zároveň zmáčknout i potáhnout. To mě vůbec nenapadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí