Evaeva my jsme taky tým bez ponožek, i když občas neplánovaně
Spíš mi jde o situace mimo domov, kde nemusí být žádoucí holá nožička a ponožka je ideální řešení.
Vše o těhotenství a dětech
Jimik mým klukům padaly i ty rolovací z H&M, to množství látky mě navíc štvalo, takže jsem dávala punčocháče přes den a overaly s tlapkama na noc.
Neporadite mi nejakou detskou ,,musthave,, kosmetiku? Potrebuji vycerpat prispevek od pojistovny. Ale pouzivame jen sampon na vlasky, sudocrem a myci penu. Jelikoz jsem uz cerpala na jedno dite, jsme timhle predzasobeni dopredu, to to driv projde. Tak nemate bekdo nejakej napad? Neco co bych uzila treba i ja? Na opalovaci kremy to bohuzel nelze.
Jo a odsavacka rymy, ma smysl takova ta balonkova? Nebo je na nic?
Karja ty jo, to je příspěvek, který nelze vyčerpat
. My nepoužíváme kromě šamponu a Bepanthenu nic.
Co nějaký krém do mrazu? Bez vody.
Nějaký mýdlo na ruce, třeba ten automatický dettol by nešel? U syna to má obrovský úspěch, vůbec si nechtěl mýt ruce, ale tohle ho baví. Pak mě napadají zubní kartáčly a pasty, zimní krém bude zas aktuální a balzámy na rty, spotřebovat můžou všichni.
Pinot Noir No hele, ja tim deti nemazu:-D. Zrovna vcera jsem jeden prosly temer nepouzity vyhodila... No nejak to poskladam, je to ,,jen,, petikilo:-D. Ale mam vsechno do zasoby, to je nejhorsi:-D
Mrakoplas nema, ale nosi se mi prijemneji nez specialni odvetravaci batoh. Lezla jsem s nim normalne po horach, kdyz nebyl potreba batoh s bedernim pasem:) jinak mam i ten horsky, ale jak rikam, kdyz to jde, beru Kanken.
pilgrim tim se nestresuj, hlavne ze pase, nejskej trakcni test bych neresila. On postupne posili a dojde k tomu sam. Tonda byl hodne opozdenej a pak vsechno dohnal a uz chodi. Na bricho se pritom poprve pretocil az v 6m...
dynda No na zubni kartacky to neni. Zkusim to mydlo, to by mohli uznat;-)
Karja a definováno je to jak?
Já třeba v mrazech mazala lipobazi repair a to užiješ i ty.
Karja Odsávačka jedině ta k vysavači.
continuity kosmeticke pripravky k peci o deti-masti,kremy,oleje,pudry. Ale zalezi na te konkretni urednici, normalne to odskrtavaji z uctenky. By se mi hodilo neco pro vsechny!
Karja pleny, Sunar nebo kaše z lékárny
Edit: aha, už to čtu, beru zpět. Mě takhle propadl příspěvek na těhotenství/novorozence. Na těhotenské plavání to nebylo jen na cvičení a všechny ty odsávačky a monitory jsme měli po starším.
711990 Potrefenáhusa mne se kanken hrozne libil, ale nemel hrudni pas (ted uz ho myslim delaji), tak jsem ho tehdy nekoupila.
Jimik já prvnímu na ven do fusaku dávala přes ponožky ještě jedny pletené, zavazovací. Druhému už jen do autosedačky;)
Detský šampón, alebo detský sprcháč nevyužijete aj vy?
Karja Já jsem koupila tohle, je toho litr, myju se tím taky
parkrat jsem lovila mejdlo mokrou rukou a mazala objednat pumpicku

Lamicka Na normální vejlet je ten batoh pro mě geniální, lehkej, dobře se nosi, přehlednej
mam malej deuter s vyztuzenymi odvetravanymi zady a nenávidím ho, na malým batohu je mi to nepohodlny
Potrefenáhusa Hmmm to by mohlo byt dobry na odlicovani. Pro deti mam takovou kachnicku od Hippu:-D
Potrefenáhusa ted myslis Kanken pro sebe? Ja myslela pro dite, ze ten hrudni pas tam tehdy chybel a obe deti ho mivaji u batuzku vzdycky zapnuty. Ted jsem googlila a uz se da na ten detsky dokoupit.
Ja mam ted Ucon A. Mini a nosim ho porad. Zvlast ted, kdy chodim do prace 1x tydne :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí