Karja a jeste je hodne chvaleny takovy ten velky sprchovy olej od Biodermy, ale neni myslim vylozene detsky.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka Ten olej jsem měla pro sebe kdysi, nebyl spatnej, ale tímhle jdou mejt ty mimina i s vlasama, to by tím olejem asi neslo
Lamicka Jo tak (detskej)
no u nás uběhne ještě dost času, než v tom bude něco nosit
Prvý ruksak mal syn takého plyšového psíka so zipsom, myslím že tam ani nič nenosil
len mal ruksak ako ja, potom som mu kúpila fialový s opicou
, hrudný pás som dokupila,ten nosi na nase vylety,a na vytvarnu ma s mackom pu![]()
Karja ideální příležitost koupit ten Purelan, ten hojí všecko. Ještě mám ráda od Saloos nosní balzám, dělají i vyloženě dětský. A pro sebe si kupuju od Saloos detsky uvolňující olej, je určený na prdy a bolavé břicho, ale krásně voní a používáme ho na masáž :)
žluťásek Mne ještě víc voni olej Aviril, ale to není žádný rozhazování penez...![]()
Karja Muzu doporucit mesickovou radx od Welledy anebo Saloos olejicek pro deti olej do koupele. A jiz zminovany purelan, pouzivam i na rozpraskane rty a zahojila jsem si tim i peknou spaleninu.
na rozhazovani penez je super Topicrem. Telovy mliko i myci gel.
žluťásek Diky, presne takovehle tipy jsem potrebovala, ty se proste vyznas!
Karja Je, díky za připomenutí, taky něco koupim. Na jaře mě vytočili, protože mi to neproplatili s odůvodněním, že není jisté, že jsem to opravdu zaplatila, když jsem balík poště platila cash
takže pokus č. 2.
Potrefenáhusa ani se nenaděješ
a vyrazi s batuzkem na vylet.
Lamicka uz aby to bylo! Starsi pred chvili shodila malou z gauce, ta spadla primo na hlavu, ma tam slusnou bouli. A muz je dnes na nocni...
rasaNori Sbalíš batůžek a pomaže? ![]()
Jos Tu weledu radu mám a je moc fajn, jen ta koupel se mi moc neosvedcila, jak jsme měli novorozence s vlasama, tak měla to haro strašně umaštěný
Karja skvělou dětskou kosmetiku má Manufaktura![]()
rasaNori Velkamala se hrozne tesivala az jednou pujde do skolky, byla to takova motivacni pomucka pro uceni se novych veci. A dneska mi rika ,,a ja do ty skolky nepudu, budu s mamou doma,,. Takze ja se ji nezbavim ani za rok:-D.
Malenge No me na jare to nejak nemohli rozpocitat z jednoho dokladu na dve deti nebo jak, takze taky pokus cislo dve;-).
Karja tak skolka me celkem zachranuje:D
Karja vieš čo, nás tak rád chodil do škôlky, vyslovene sa tešil a teraz jak je zas dlhšie doma, tak už tam nechce vôbec, stále je na mne zavesený, v noci začal chodiť k nám do spálne (ešteže tam je jeho stará posteľ). Ak to pôjde takto ďalej, za chvíľu sa bude chcieť znova kojit a vrátiť do brucha ![]()
Karja Haha, koukám šikovní všude stejně. Tak si popřejeme, ať nám to napodruhé klapne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí