Pavlena no ale tak to funguje
Vše o těhotenství a dětech
NNemyslela, děkuji, spíše než o velikost úvazku mi šlo třeba o úpravu začátku, konce pracovní doby, rozložení hodin v průběhu týdne, vyrovnávací období apod., jako má třeba Karjin sambo.
Kokoska to jsem moc ráda! Je to krásná knížka.
Synovi se začíná dařit říkat pěkně R. Mám z toho radost ![]()
Syn už druhý deň nosí okuliare nielen na TV! ![]()
"Mami co je to poutači lano?" "To neexistuje, buď je to poutací lano, nebo poutači lan." Hádka, ohánění se gramatikou z mojí strany, citace knihy (mizerný koretor) z protivníkovy strany..."a mami, co třeba pouta či lano, to existuje, ne?"
Já tak nerada takový debaty prohrávám!!! ![]()
Garfie šišbardón, ale ![]()
Malenge No já jak vidím R, tak si říkám, v kterým jsem vlákně ![]()
Tak jsem uz konecne vymyslela darek pro maloumalou, co nemame doma! Chci ji koupit takove ty zakladni hudebni ,,nastroje,, -palicky, triangl, cinely atd. Nemate nekdo tip odkud to objednat, aby to za neco stalo, ale zaroven to moc nestalo?
Karja Jsi si jista? ![]()
Aranel Ups, tak to mě nenapadlo ![]()
Karja V Tchibu mívali fajn sady. Před Vánoci by se zas mohlo něco takového objevit.
Karja a kolik do toho chceš vrazit? Já jsem do práce objednávala z Houdka, značku Stagg, malou dětskou sadu. Zní krásně, jsou to opravdové hudební nástroje, velikost přizpůsobena dětské ruce. Ale i ta malá sada stála kolem tisícovky.
Karja čtu to a říkám si výborně, to se bude hodit, to okopíruju... A my to máme! To dítě nebohý asi dostane zabalené kapsičky a křupky;)
žluťásekTak do té tisícovky, prohlídnu toho Houdka
Garfie Jo, holky jsou hlučné dost samy o sobě. Jako ted právě velká malá hraje s pokličkama od hrnců, na zlé pohledy samba odpovídá "neboj, já to mámě vrátim". Takže s paličkama si hodně odpočineme.
Mrakoplas Jo, no tak zatim bych vytáhla ty paličky a něco, co tak neroztřískají, dcera to měla na kroužku a dost to žrala.
Mluví vaše děti ze spaní? Syn docela často a je to hrozná sranda. Většinou sebou mrskne, pronese nějaká zásadní fakta a povzdychne si. Kočičky mají fousky nebo auta jezdí po silnici případně koťata jsou slepá.
Před chvílí mě nakopnul a zašeptal já ti to nedovolím. To bylo trochu strašidelný :)
žluťásek áno, dokonca aj ten mladší tou svojou hatmatilkou. Je to strašne srandovné. Začne sa prevalovat, pár krát má kopne do hlavy a zahlási niečo ako: kolokolokotkotkot a spi ďalej ![]()
Tak si tak rikam, kde vzala starsi generace nasi rodiny (moji rodice a prarodice a spol) tu "obsesi" nocnikem a hlavne postylkou. Sedmimesicni dite nasich znamych uz pry chodi na nocnik, me na nej posazovali uz od ctyr mesicu a pry jsem byla nadsena... Takze v pul roce male je nejvyssi cas ji nejaky koupit a zacit ji trenovat
a dite by rozhodne melo spat ve sve postylce, i pres den, protoze ty sprusle ji pomuzou se pritahnout do sedu a bude brzo sedet, a pak do stoje a bez nich to proste nepujde. Argument, ze mame doma dost jineho nabytku a pritahovat do sedu by se spis nemela, neprosel ![]()
Zuzuli ![]()
tak ještě ji nechávat přes den v ohrádce, aby mohla dohnat, co zameškala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí